#منابع 5 پست

محمدهادی دهمرده
روانشناسی دانشگاه سیستان و بلوچستان }
1 سال قبل  قبل

#وزارت #علوم یا #بهداشت؟؟!!

#قسمت_سوم

❌ وزارت بهداشت #طرح اجباری برای روانشناسی ندارد!! دقت  کنید که دوستانی که روانشناسی #بالینی می‌خوانند چه وزارت #علوم و چه وزارت #بهداشت می توانند بعد از فارغ‌التحصیلی در سامانه رشد وزارت بهداشت برای طرح اختیاری ثبت نام کنند و در صف نوبت قرار بگیرند!

❌ داوطلبانی که زبان ضعیف دارند هم می توانند هم بهداشت قبول شوند هم علوم!
بهداشت برعکس تصور اصلا عجیب نيست و داوطلبانی که روی اصول زبان کار کنند هم می توانند در وزارت #علوم قبول شوند و #بهداشت.

❌ وزارت علوم #منابع معرفی شده ندارد ولی بهداشت منابع را معرفی می کند! منابعی که برای وزارت #علوم معرفی می شود صرفا براساس(اگر البته اینطور باشد) تحلیل سوالات کنکور چندسال اخیر است. نه پیشنهادی وزارت خانه

⛔️ هم دوستان وزارت #علوم #هم‌بهداشت باید در انتخاب منابع اصلی و کمکی نهایت دقت را داشته باشند تا راه را اشتباه نروند!

💢💢 برای شروع مطالعه خوب برای ارشد، ابتدا وزارت خانه اصلی خود را مشخص کنید و بعد برنامه ریزی کنید.

# مشاوره_تحصیلی
#زهرا_پازوکی

https://t.me/+cqMDZE1O0d4wMzBkلینک گروه روانشناسان جوان خوشحال میشیم به جمع مابپیوندید


5
ادامه
#انواع_کارآفرینی
9. #کارآفرینی_کوچک
وقتی که سیستم تولید در یک تشکیلات اقتصادی ساده بوده، سرمایه اصلی و تعداد کارگران کم باشد و تشکیلات نیز کوچک باشد، به آن #کارآفرینی_کوچک گفته می‌شود. موارد زیر، ازجمله ویژگی‌های مهم این نوع کارآفرینی است:
1️⃣ کارآفرینی کوچک، بیشتر در قالب کارگاهی انجام شده و فعالیت فیزیکی زیادی می‌طلبد.
2️⃣ این نوع کارآفرینی، مبنای مهم #تمرکززدایی قدرت اقتصادی، #خوداتکایی، #اشتغال، #توسعه متعادل و متناسب منطقه‌ای و استفاده مناسب از #منابع محلی است.
3️⃣ از کارآفرینی کوچک برای صنایع روستایی (غیرشهری) و کوچک استفاده می‌شود. کارآفرینان کوچک و مردم محلی با کمک یکدیگر، توسعه صنایع روستایی و خانگی را در کشور تسهیل کرده و بدین ترتیب، فرصت‌های اشتغال زیادی ایجاد می‌کنند.

10. #کارآفرینی_بزرگ
برخلاف #کارآفرینی_کوچک، وقتی که سیستم اولیه پیچیده بوده و مقدار سرمایه اصلی و تعداد کارگران زیاد و اندازه تشکیلات نیز بزرگ باشد و کمیت تولید نیز بالا باشد، از ماشین‌آلات مدرن و تکنیک‌های جدید و نیز مدیران متخصص و حرفه‌ای استفاده شود، به آن #کارآفرینی_بزرگ گفته می‌شود.
کارآفرینی بزرگ از یک طرف، فرصت‌های کاری و #اشتغال را بسیار افزایش می‌دهد، اما از طرف دیگر، #انحصار ایجاد می‌کند؛ مسئله‌ای که برای جامعه و اقتصاد، مساعد و سودمند نیست.
#مدیریت #کارآفرینی #کارآفرینی_کوچک #کارآفرینی_بزرگ


کارآفرینی چیست؟

#كارآفريني فرآيند يا مفهومي است كه در طي آن فرد كارآفرين با #ایده‌ های نو و خلاق✨ و شناسايي #فرصت‌ های جديد🔐 با بسيج #منابع 💰، به ايجاد #كسب_و_کار، شرکت‌های نو، سازمان‌های جديد و نوآورِ رشد يابنده📈 مبادرت می‌ورزد. اين امر توأم با پذيرش #خطرات 🧨است ولي اغلب منجر به معرفي #محصول يا ارائه #خدمات به #جامعه می‌شود.
#انگیزه‌ های مختلفي در كارآفرين شدن مؤثر می‌باشند كه از جمله آن‌ها: نياز به #موفقيت 🏆، نياز به كسب #درآمد و #ثروت 💲، نياز به داشتن #شهرت 💎، و مهم‌تر از همه نيازمندي به احساس #مفيد_بودن ✅و #استقلال_طلبی 💪را می‌توان نام برد.
#مدیریت #کارآفرینی #انگیزه


2
یکی از جامع‌ترین تعاریف
#کارآفرینی که در دانشکده‌ی بازرگانی #هاروارد مورد استفاده قرار می‌گیرد، توسط هوارد استیونسن (Howard Stevenson) مطرح شده است. تعریف کارآفرینی از دیدگاه #استیونسن چنین است:
📌کارآفرینی پیگیری #فرصت هایی است که فراتر از #منابع در دسترس وجود دارند.📌

#شومپیتر (ملقب به #پدر_کارآفرینی) در سال ۱۹۲۸ تعریف #کارآفرینی را به صورت زیر مطرح کرده است:
🔍عصاره کارآفرینی در #درک و# بهره_برداری از فرصت‌هاست.🔎
البته شومپیتر به تدریج در سیاست هم ورود پیدا کرد و بعد از آن، تعریف‌های بعدی‌اش کمی جنبه‌ی کلان‌تر به خود گرفت. به عنوان مثال تأکید می‌کرد که کارآفرینان کسانی هستند که اقتصاد و سازمان‌ها را زنده می‌کنند. نگاه #شومپیتر به کارآفرینی صرفاً در این تعریف خلاصه نمی‌شد. او ابعاد کارآفرینی را فراتر از مفهومِ #فرصت_جویی و #فرصت_پروری می‌دید. شومپیتر به رابطه بین #کارآفرینی و #نوآوری توجه ویژه داشت. او پنج شیوه نوآوری را مد نظر داشت:
1. معرفی یک کالای جدید
2. به‌کارگیری یک شیوه‌ی جدید برای تولید یک محصول قدیمی
3. ایجاد یک بازار جدید برای یک محصول موجود
4. کشف و به‌کار گیری یک منبع جدید برای تأمین مواد اولیه
5. ایجاد یک ساختار جدید برای یک صنعت موجود

او چنان دقیق به ویژگی‌های کارآفرینان و شیوه‌های عملکرد آن‌ها می‌پردازد که امروزه در نوشته‌های آکادمیک، گاهی به جای اصطلاح تعریف کارآفرینی توسط شومپیتر از اصطلاح کلی‌ترِ #کارآفرین_شومپیتری استفاده می‌کنند تا تمام آنچه او مد نظر داشته حفظ شود و از قلم نیفتد

و در نهایت، #پیتر_دراکر ( #پدر_علم_مدیریت) تعریف #کارآفرینی را اینگونه بیان می‌کند:
📍کارآفرین کسی است که فعالیت اقتصادی کوچک و جدیدی را با سرمایه خود شروع می‌کند، کارآفرین ارزش ها را تغییر می‌دهد و آن‌ها را دچار تحول می‌نماید و به سمت بهتر شدن هدایت می‌کند.📍

#کارآفرینی #مدیریت #تعریف #مبانی


پشتیبانی روبرد    یک مقاله جدید منتشر کرد
 با پشتیبانی روبرد در ارتباط باش✌️
3 سال قبل  قبل

7 وظیفه اصلی مدیر منابع انسانی(HRM) چیست؟ | #منابع انسانی

7 وظیفه اصلی مدیر منابع انسانی(HRM) چیست؟

7 وظیفه اصلی مدیر منابع انسانی(HRM) چیست؟

واحد منابع انسانی بخش مهمی در هر سازمان است که مدیر منبع انسانی باید به وظایف و اهداف آن آشنا باشد که به آن اشاره کردیم همچنین باید بدانیم حقوق سمت های مختلف منابع انسانی چقدر است