#انحصار 1 پست

5
ادامه
#انواع_کارآفرینی
9. #کارآفرینی_کوچک
وقتی که سیستم تولید در یک تشکیلات اقتصادی ساده بوده، سرمایه اصلی و تعداد کارگران کم باشد و تشکیلات نیز کوچک باشد، به آن #کارآفرینی_کوچک گفته می‌شود. موارد زیر، ازجمله ویژگی‌های مهم این نوع کارآفرینی است:
1️⃣ کارآفرینی کوچک، بیشتر در قالب کارگاهی انجام شده و فعالیت فیزیکی زیادی می‌طلبد.
2️⃣ این نوع کارآفرینی، مبنای مهم #تمرکززدایی قدرت اقتصادی، #خوداتکایی، #اشتغال، #توسعه متعادل و متناسب منطقه‌ای و استفاده مناسب از #منابع محلی است.
3️⃣ از کارآفرینی کوچک برای صنایع روستایی (غیرشهری) و کوچک استفاده می‌شود. کارآفرینان کوچک و مردم محلی با کمک یکدیگر، توسعه صنایع روستایی و خانگی را در کشور تسهیل کرده و بدین ترتیب، فرصت‌های اشتغال زیادی ایجاد می‌کنند.

10. #کارآفرینی_بزرگ
برخلاف #کارآفرینی_کوچک، وقتی که سیستم اولیه پیچیده بوده و مقدار سرمایه اصلی و تعداد کارگران زیاد و اندازه تشکیلات نیز بزرگ باشد و کمیت تولید نیز بالا باشد، از ماشین‌آلات مدرن و تکنیک‌های جدید و نیز مدیران متخصص و حرفه‌ای استفاده شود، به آن #کارآفرینی_بزرگ گفته می‌شود.
کارآفرینی بزرگ از یک طرف، فرصت‌های کاری و #اشتغال را بسیار افزایش می‌دهد، اما از طرف دیگر، #انحصار ایجاد می‌کند؛ مسئله‌ای که برای جامعه و اقتصاد، مساعد و سودمند نیست.
#مدیریت #کارآفرینی #کارآفرینی_کوچک #کارآفرینی_بزرگ