#اسکایپ 3 پست

فیلتر شدن
#اسکایپ ،
#لینکدین ،
سایت #استارلینک و ...

اینجاست که #آبراهام_مازلو
روانشناس مطرح امریکایی
میگه:

کسی که
تنها ابزارش چکش باشه
با هر چیزی
مانند میخ رفتار می‌کنه.


♨️ مایکت فهرست ۱۰ اپلیکیشن پردانلود خود را منتشر کرد

🔹 فروشگاه اپلیکیشن‌های اندرویدی مایکت فهرست اپلیکیشن‌های پردانلود‌ در یک سال اخیر، یعنی از بهمن ۱۳۹۸ تا بهمن ۱۳۹۹ را منتشر کرده است که از تأثیر کرونا بر رفتار کاربران حکایت می‌کند.

🔹 گزارش اپلیکیشن‌های پردانلود‌ مایکت نشان داد واتساپ پردانلودترین اپلیکیشنی است که کاربران مایکت در یک سال گذشته آن را دانلود کرده‌اند. بنابر اطلاعات ارائه‌شده، کاربران روزانه ۲٫۳ میلیون بار بازی و اپلیکیشن ازطریق مایکت دانلود کرده‌‌اند که به‌صورت میانگین ترافیک ماهیانه ۵٫۵ ترابایتی را نشان می‌دهد. مایکت اعلام کرده است که این اطلاعات جزئیات استفاده‌ی کاربران مایکت از بهمن‌ ۱۳۹۸ تا بهمن سال جاری را شامل می‌شود.

🔹 در میان ده اپلیکیشن پردانلود مایکت، چهار عنوان ایرانی شاد، روبیکا، دیجی‌کالا و ایرانسل من به‌چشم می‌خورد که به‌ترتیب در رتبه‌های چهارم، پنجم، نهم و دهم قرار گرفته‌اند. حضور اپلیکیشن شاد در رتبه‌ی چهارم را باید مرهون شیوع کرونا و مجازی‌شدن آموزش در مقاطع مختلف تحصیلی مختلف پیش از دانشگاه عنوان کرد که به‌یک‌باره تعداد زیادی از محصلان را به کاربر این اپلیکیشن تبدیل کرده است.

🔹مایکت اعلام کرده است که در بازه‌ی یک‌‎ساله‌ی گزارش، بیش از هشتصد برنامه‌ی جدید در فروشگاه مایکت منتشر شده‌اند که بخش زیادی از آن‌ها در دسته‌ی پزشکی و آموزش بوده‌اند؛ حال‌آنکه بیشترین رشد ازنظر تعداد اپلیکیشن‌های فعال در دسته‌ی پزشکی و سلامت است.

🔹اپلیکیشن‌های ارتباطی نظیر اسکایپ و گوگل‌میت نیز رشد چشمگیری تجره کرده‌اند که این موضوع نیز ناشی از شیوع کرونا است؛ به‌طوری‌که اسکایپ به‌تنهایی ازنظر نصب، رشدی سه‌برابری را تجربه کرده است. براساس آخرین داده‌های ارائه‎‌شده‌ی مایکت، این فروشگاه اینترنتی بیش از ۲۵ میلیون بار نصب شده است و ۱۰ میلیون کاربر فعال ماهانه از این فروشگاه استفاده می‌کنند.
🌐منبع خبر: زومیت
#خبر #اخبار_استارتاپی #استارتاپ #اسکایپ #مایکت #گوگل_میت #دیجی_کالا #روبیکا #ایرانسل #گزارش #کرونا

image

♨️ قهر کاربران با واتساپ؛ سیگنال و اسکایپ اولین گزینه‌ها برای مهاجرت

🔰 هنوز چند روزی از تصمیم جدید واتساپ مبنی بر اجبار کاربران برای اشتراک و همگام‌سازی اطلاعات شخصی خود با اپلیکیشن فیسبوک نمی‌گذرد که بسیاری از کاربران فرار را بر قرار ترجیح داده و به اپلیکیشن‌های جایگزینی همچون اسکایپ و سیگنال روی آورده‌اند.

🔰 صدور این بیانیه از سوی واتساپ، موجی از انتقادها را از سوی کاربران علیه این شبکه اجتماعی پرطرفدار که بالغ بر ۲ میلیارد نفر در سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند، به دنبال داشت. واتساپ چند روز قبل در پیامی‌از کاربران خود خواست تا به منظور تداوم استفاده از سرویس‌های این شبکه اجتماعی، می‌بایست اطلاعات شخصی را به فیسبوک منتقل کنند.

🔰 واتساپ در این پیام به کاربران گفت: ضربه زدن روی گزینه Accept، بدین معنی است که قوانین جدید را پذیرفته‌اید. قوانینی که از ۸ فوریه سال جاری پیاده خواهد شد. برای ادامه استفاده از واتساپ، می‌بایست قوانین جدید را بپذیرید. در صورت تمایل به حذف اکانت خود می‌توانید از قسمت Help center نسبت به این کار اقدام کنید.

🔰 بنابر اعلام فیسبوک، کاربرانی که این تغییرات و قوانین جدید را قبول نکنند، از ۸ فوریه به بعد دیگر قادر به استفاده از واتساپ نخواهند بود. اتخاذ این رویه، گلایه‌های زیادی را از سوی کاربران به دنبال داشت به طوری که صدای ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا را نیز درآورد.

✅ ایلان ماسک با انتشار پیامی‌در توییتر از کاربران خواست تا به جای واتساپ، از اپلیکیشن سیگنال استفاده کنند. این پیام توسط جک دورسی، مدیرعامل توییر نیز ریتوییت شد. گفته می‌شود که با انتشار این توییت، بیش از ۱۰۰ هزار دانلود جدید برای اپلیکیشن سیگنال در اپ استور و گوگل پلی ثبت شد.

✅ هرچند هجوم ناگهانی کاربران به سیگنال باعث بروز اختلال موقتی در این اپلیکیشن شد. در پیامی‌که سیگنال منتشر شده، آمده است: به دنبال افزایش درخواست‌ها برای ورود به سیگنال، ارسال کد تایید برای برخی از کاربران جدید با مشکل مواجه شد. ما سریعا وارد عمل شدیم تا این مشکل را در کوتاه‌ترین زمان برطرف کنیم.

🔹 مایکروسافت نیز در واکنش به این تصمیم واتساپ، از کاربران خواست تا اپلیکیشن اسکایپ را برای برقراری تماس‌های تصویری و ارتباط‌های خود دانلود کنند. این شرکت نوشت: اسکایپ به حریم شخصی شما احترام می‌گذارد. ما خود را نسبت به حفاظت از اطلاعات شخصی و خصوصی شما متعهد می‌دانیم و آن را به شرکت‌های شخص ثالث نمی‌فروشیم.

🌐 منبع خبر: آی تی ایران
#خبر #اخبار #اخبار_استارتاپی #استارتاپ #فیسبوک #واتساپ #سیگنال #اسکایپ

image