#روبیکا 2 پست

اپلیکیشن روبیکا از گوگل پلی حذف شد

گزارش کاربران در فضای مجازی نشان می‌دهد پس از حذف روبیکا از چند مارکت اندروید ایرانی؛ حالا گوگل پلی نیز اپلیکیشن روبیکا را حذف کرده است و امکان دانلود این برنامه از این بستر دیگر میسر نیست.

روبیکا که این روزها به علت نقض حریم خصوصی افراد و ساخت پیج‌های ساختگی و بدون اطلاع از فوتبالیست‌ها و چهره‌های شناخته شده، زیر تیغ تند انتقادات بود از گوگل پلی حذف شد. به نظر می‌رسد این اتفاق در پی شکایت کاربران و گزارش این اپلیکیشن توسط شاکیان رخ داده باشد.
در صورت جستجوی این سوپر اپ در گوگل، اگر روی لینک آن کلیک کنید با پیغام یافت نشدن این اپلیکیشن در گوگل پلی رو به رو خواهید شد.
پس از آغاز این حواشی، عده زیادی از کاربران اعلام کردند که اکانت‌هایی به نامشان در روبیکا ایجاد شده که آن‌ها خبری از وجود آن نداشته‌اند. برخی از این اکانت‌ها همان نام کاربری افراد در اینستاگرام هستند با این تفاوت که پسوندی شامل یک عدد تک رقمی نیز به آن‌ها اضافه شده است.

طی روزهای گذشته کمپین‌هایی در شبکه‌های اجتماعی همانند توییتر برای ریپورت روبیکا در دو استور گوگل پلی و اپ استور صورت گرفته بود.

حواشی این اقدام روبیکا همچنین با ورود پلیس فتا به این ماجرا همراه شده بود و معاونت اجتماعی پلیس فتا ناجا در این رابطه بیانیه‌ای را صادر و اعلام کرد کلیه تخلفات مربوطه به روبیکا در کارگروه ویژه و تخصصی پلیس فتا مطرح شده است و نتیجه اقدامات متعاقبا اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است روبیکا در مورد اکانت‌های شخصی که عینا از اینستاگرام در این پلتفرم بدون اطلاع صاحبین آن‌ها وجود دارند گفته که این موارد اندک بوده و صفحات عمومی کاربران به این شکل در آمده و خود این کاربران می‌توانند با تماس با مجموعه روبیکا یا کنترل این صفحات را برعهده بگیرند یا خواستار حذف آن شوند؛ هرچند کمی بعد از انتشار این بیانیه اولیه روبیکا تاکید کرد که نمی‌تواند صفحات را بدون اجازه صاحبان آنها مسدود کند و از کارشناسان خواست در این زمینه همفکری کنند.
منبع خبر:
www.digiato.com
#اخبار_تکنولوژی #روبیکا #اپلیکیشن_روبیکا #گوگل_پلی #حذف_از_گوگل_پلی

image

♨️ مایکت فهرست ۱۰ اپلیکیشن پردانلود خود را منتشر کرد

🔹 فروشگاه اپلیکیشن‌های اندرویدی مایکت فهرست اپلیکیشن‌های پردانلود‌ در یک سال اخیر، یعنی از بهمن ۱۳۹۸ تا بهمن ۱۳۹۹ را منتشر کرده است که از تأثیر کرونا بر رفتار کاربران حکایت می‌کند.

🔹 گزارش اپلیکیشن‌های پردانلود‌ مایکت نشان داد واتساپ پردانلودترین اپلیکیشنی است که کاربران مایکت در یک سال گذشته آن را دانلود کرده‌اند. بنابر اطلاعات ارائه‌شده، کاربران روزانه ۲٫۳ میلیون بار بازی و اپلیکیشن ازطریق مایکت دانلود کرده‌‌اند که به‌صورت میانگین ترافیک ماهیانه ۵٫۵ ترابایتی را نشان می‌دهد. مایکت اعلام کرده است که این اطلاعات جزئیات استفاده‌ی کاربران مایکت از بهمن‌ ۱۳۹۸ تا بهمن سال جاری را شامل می‌شود.

🔹 در میان ده اپلیکیشن پردانلود مایکت، چهار عنوان ایرانی شاد، روبیکا، دیجی‌کالا و ایرانسل من به‌چشم می‌خورد که به‌ترتیب در رتبه‌های چهارم، پنجم، نهم و دهم قرار گرفته‌اند. حضور اپلیکیشن شاد در رتبه‌ی چهارم را باید مرهون شیوع کرونا و مجازی‌شدن آموزش در مقاطع مختلف تحصیلی مختلف پیش از دانشگاه عنوان کرد که به‌یک‌باره تعداد زیادی از محصلان را به کاربر این اپلیکیشن تبدیل کرده است.

🔹مایکت اعلام کرده است که در بازه‌ی یک‌‎ساله‌ی گزارش، بیش از هشتصد برنامه‌ی جدید در فروشگاه مایکت منتشر شده‌اند که بخش زیادی از آن‌ها در دسته‌ی پزشکی و آموزش بوده‌اند؛ حال‌آنکه بیشترین رشد ازنظر تعداد اپلیکیشن‌های فعال در دسته‌ی پزشکی و سلامت است.

🔹اپلیکیشن‌های ارتباطی نظیر اسکایپ و گوگل‌میت نیز رشد چشمگیری تجره کرده‌اند که این موضوع نیز ناشی از شیوع کرونا است؛ به‌طوری‌که اسکایپ به‌تنهایی ازنظر نصب، رشدی سه‌برابری را تجربه کرده است. براساس آخرین داده‌های ارائه‎‌شده‌ی مایکت، این فروشگاه اینترنتی بیش از ۲۵ میلیون بار نصب شده است و ۱۰ میلیون کاربر فعال ماهانه از این فروشگاه استفاده می‌کنند.
🌐منبع خبر: زومیت
#خبر #اخبار_استارتاپی #استارتاپ #اسکایپ #مایکت #گوگل_میت #دیجی_کالا #روبیکا #ایرانسل #گزارش #کرونا

image