#مایکروسافت 17 پست

تِک گیک
مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی دانشگاه علامه طباطبایی }
1 ماه قبل  قبل

مایکروسافت تراشه کوانتومی شگفت‌انگیز خود را رونمایی کرد!

مایکروسافت از تراشه کوانتومی جدید خود با نام "مایورانا" رونمایی کرد. این تراشه از نوع جدیدی از ابررسانا استفاده می‌کند که می‌تواند به پیشرفت‌های چشمگیری در محاسبات کوانتومی منجر شود. این دستاورد می‌تواند انقلابی در زمینه‌های مختلف از جمله پزشکی، مواد و انرژی ایجاد کند. محققان معتقدند که این تراشه پایداری و قابلیت اطمینان بالاتری نسبت به تراشه‌های کوانتومی موجود دارد. این پیشرفت مهم گامی بزرگ به سوی کامپیوترهای کوانتومی قدرتمند و کاربردی است.


#کامپیوتر_کوانتومی #مایکروسافت #فناوری_کوانتوم #علم #تکنولوژی #پیشرفت_علمی




سایبریونی https://cyberuni.ir

نمایش بیشتر...
image

تِک گیک
مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی دانشگاه علامه طباطبایی }
2 ماه قبل  قبل

رقابت نفس‌گیر غول‌های فناوری در هوش مصنوعی!

غول‌های فناوری میلیاردها دلار در توسعه هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کنند. این رقابت شدید، به پیشرفت‌های سریع و شگفت‌انگیز در این حوزه منجر شده است. شرکت‌هایی مانند گوگل، مایکروسافت و آمازون در حال ساخت مراکز داده عظیم و توسعه‌ی سخت‌افزارهای اختصاصی برای هوش مصنوعی هستند. این سرمایه‌گذاری‌های کلان نشان از اهمیت هوش مصنوعی در آینده‌ی تکنولوژی دارد و نویدبخش پیشرفت‌های بسیار چشمگیر در سال‌های آینده است.


#هوش_مصنوعی #فناوری #گوگل #مایکروسافت #آمازون #سرمایه_گذاری #رقابت






سایبریونی https://cyberuni.ir

نمایش بیشتر...
image

علیرضا امیدوند
 دانشجوی دکتری تخصصی مدیریت تکنولوژی
1 سال قبل  قبل

https://omidvand.ir/u6ba

مایکروسافت؛ انقلاب در کسب‌وکار با هوش مصنوعی کوپایلوت

با پیشرفت‌های اخیر فناوری، تعداد کمی از نوآوری‌ها به اندازه‌ی هوش مصنوعی، ظرفیت تغییر شکل کار و بهره‌وری ما را دارند؛ این یکی از بدیهیات عصر حاضر است. ما پیش از این شاهد تکامل این فناوری از یک کلیدواژه‌ی صرف به یک ابزار کاملا محصول‌سازی شده بودیم که توسط بیش از ۱۰۰ میلیون نفر استفاده می‌شود (البته اغلب برای کارهای کم‌ارزش). اما گام بعدی، دگرگون‌سازی نحوه‌ی کار کارمندان یقه سفید است.

یک مقاله‌ی پژوهشی با عنوان «ابزارهای مبتنی بر ال‌ال‌ام اولیه برای کارکنان اطلاعات سازمانی افزایش معناداری در بهره‌وری را فراهم می‌کنند» در زمان حساسی منتشر شده است. این مقاله که توسط تیمی از مایکروسافت شامل الکسیا کامبون (مدیر ارشد تحقیقات)، برنت هشت (مدیر علم کاربردی)، بن ادلمن (اقتصاددان ارشد) و دیگران نوشته شده است و به بررسی تاثیر هوش مصنوعی، به ویژه LLMها بر بهره‌وری محیط‌های کاری می‌پردازد؛ با استفاده از Copilot خود مایکروسافت به عنوان یک مطالعه‌ی موردی تدوین گردیده است. البته با توجه به منشأ این مطالعه، باید با کمی دیده‌ی شک به آن نگاه کرد … اما به هر حال دیدگاه‌های جذابی ارایه می‌دهد.

#هوش_مصنوعی #منابع_انسانی #نیروی_انسانی #مدیریت #بهره_وری #بهره‌وری #ai #hr #مایکروسافت #copilot #کوپایلوت #llm

نمایش بیشتر...
image

📣مایکروسافت برای ارتش آمریکا تراشه‌های پیشرفته می‌سازد

🔰سازمان شتاب‌دهنده فناوری امنیت ملی آمریکا (NSTXL) اعلام کرده که مایکروسافت جهت ساخت تراشه‌های پیشرفته برای ارتش ایالات متحده انتخاب شده است. این همکاری که در واقع با وزارت دفاع آمریکا انجام خواهد شد، با هدف استفاده از جدیدترین پیشرفت‌های فناوری صورت می‌گیرد.

🔹«تام کین»، معاون ارشد خدمات جهانی مایکروسافت آژور می‌گوید: «در گذشته پیش‌نیازهای امنیتی توسعه دستگاه‌های ریزالکترونیک توانایی وزارت دفاع در استفاده از جدیدترین نوآوری‌ها را محدود می‌کرد. ولی با پروژه RAMP می‌توان سرعت فرآیندهای توسعه را افزایش داد و به منظور کمک به امنیت ملی و کارکردهای مختلف دفاعی، به سراغ فرایند طراحی و تولید مدرن، ایمن و قابل اعتماد برای ریزالکترونیک‌ها رفت.»

🔹این اولین باری نیست که مایکروسافت و وزارت دفاع آمریکا با یکدیگر همکاری می‌کنند. سازنده ویندوز قبلا گروهی از شرکت‌ها را به منظور توسعه قابلیت‌های طراحی برای اهداف این وزارت‌خانه هدایت کرده بود. این عملیات فاز نخست برنامه حاضر به حساب می‌آمد.
در فاز بعدی شاهد ساخت تراشه‌های مجتمع سفارشی و سیستم بر تراشه‌های (SoC) کم‌مصرف، پرقدرت، کوچک و قابل اطمینانی خواهیم بود که برای سیستم‌های وزارت دفاع بهینه‌سازی می‌شوند. با این حال، فعلا اطلاعات زیادی درباره چگونگی استفاده از این تراشه‌ها و ساختار آن‌ها در دسترس نیست.

با این حال، مایکروسافت اعلام کرده که این تراشه‌ها برای ماموریت‌های وزارت‌خانه حیاتی خواهند بود و از قابلیت‌های ابری، هوش مصنوعی و اتوماسیون با یادگیری ماشینی پشتیبانی می‌کنند. در عین حال، شتاب‌دهنده فناوری امنیت ملی آمریکا می‌گوید نیروی دریایی و نیروی هوایی علاقه‌مند به طراحی متدلوژی نمونه اولیه RAMP هستند و احتمالا اولین مشتریان استفاده از این تراشه‌های جدید خواهند بود.

🔹ردموندی‌ها امسال طی یک قرارداد ۲۲ میلیارد دلاری با ارتش آمریکا وارد همکاری شدند تا هدست واقعیت افزوده خود را به سربازان آمریکایی ارائه کنند. ولی در تابستان اعلام شد که پیاده‌سازی سیستم تقویت بصری یکپارچه (IVAS) بر مبنای هولولنز تا ماه سپتامبر سال ۲۰۲۲ به تعویق افتاده است.
منبع خبر:
www.digiato.com
#اخبار_تکنولوژی #مایکروسافت #آمریکا

نمایش بیشتر...
image