#مایکروسافت 14 پست

علیرضا امیدوند
 دانشجوی دکتری تخصصی مدیریت تکنولوژی
11 ماه قبل  قبل

https://omidvand.ir/u6ba

مایکروسافت؛ انقلاب در کسب‌وکار با هوش مصنوعی کوپایلوت

با پیشرفت‌های اخیر فناوری، تعداد کمی از نوآوری‌ها به اندازه‌ی هوش مصنوعی، ظرفیت تغییر شکل کار و بهره‌وری ما را دارند؛ این یکی از بدیهیات عصر حاضر است. ما پیش از این شاهد تکامل این فناوری از یک کلیدواژه‌ی صرف به یک ابزار کاملا محصول‌سازی شده بودیم که توسط بیش از ۱۰۰ میلیون نفر استفاده می‌شود (البته اغلب برای کارهای کم‌ارزش). اما گام بعدی، دگرگون‌سازی نحوه‌ی کار کارمندان یقه سفید است.

یک مقاله‌ی پژوهشی با عنوان «ابزارهای مبتنی بر ال‌ال‌ام اولیه برای کارکنان اطلاعات سازمانی افزایش معناداری در بهره‌وری را فراهم می‌کنند» در زمان حساسی منتشر شده است. این مقاله که توسط تیمی از مایکروسافت شامل الکسیا کامبون (مدیر ارشد تحقیقات)، برنت هشت (مدیر علم کاربردی)، بن ادلمن (اقتصاددان ارشد) و دیگران نوشته شده است و به بررسی تاثیر هوش مصنوعی، به ویژه LLMها بر بهره‌وری محیط‌های کاری می‌پردازد؛ با استفاده از Copilot خود مایکروسافت به عنوان یک مطالعه‌ی موردی تدوین گردیده است. البته با توجه به منشأ این مطالعه، باید با کمی دیده‌ی شک به آن نگاه کرد … اما به هر حال دیدگاه‌های جذابی ارایه می‌دهد.

#هوش_مصنوعی #منابع_انسانی #نیروی_انسانی #مدیریت #بهره_وری #بهره‌وری #ai #hr #مایکروسافت #copilot #کوپایلوت #llm

image

📣مایکروسافت برای ارتش آمریکا تراشه‌های پیشرفته می‌سازد

🔰سازمان شتاب‌دهنده فناوری امنیت ملی آمریکا (NSTXL) اعلام کرده که مایکروسافت جهت ساخت تراشه‌های پیشرفته برای ارتش ایالات متحده انتخاب شده است. این همکاری که در واقع با وزارت دفاع آمریکا انجام خواهد شد، با هدف استفاده از جدیدترین پیشرفت‌های فناوری صورت می‌گیرد.

🔹«تام کین»، معاون ارشد خدمات جهانی مایکروسافت آژور می‌گوید: «در گذشته پیش‌نیازهای امنیتی توسعه دستگاه‌های ریزالکترونیک توانایی وزارت دفاع در استفاده از جدیدترین نوآوری‌ها را محدود می‌کرد. ولی با پروژه RAMP می‌توان سرعت فرآیندهای توسعه را افزایش داد و به منظور کمک به امنیت ملی و کارکردهای مختلف دفاعی، به سراغ فرایند طراحی و تولید مدرن، ایمن و قابل اعتماد برای ریزالکترونیک‌ها رفت.»

🔹این اولین باری نیست که مایکروسافت و وزارت دفاع آمریکا با یکدیگر همکاری می‌کنند. سازنده ویندوز قبلا گروهی از شرکت‌ها را به منظور توسعه قابلیت‌های طراحی برای اهداف این وزارت‌خانه هدایت کرده بود. این عملیات فاز نخست برنامه حاضر به حساب می‌آمد.
در فاز بعدی شاهد ساخت تراشه‌های مجتمع سفارشی و سیستم بر تراشه‌های (SoC) کم‌مصرف، پرقدرت، کوچک و قابل اطمینانی خواهیم بود که برای سیستم‌های وزارت دفاع بهینه‌سازی می‌شوند. با این حال، فعلا اطلاعات زیادی درباره چگونگی استفاده از این تراشه‌ها و ساختار آن‌ها در دسترس نیست.

با این حال، مایکروسافت اعلام کرده که این تراشه‌ها برای ماموریت‌های وزارت‌خانه حیاتی خواهند بود و از قابلیت‌های ابری، هوش مصنوعی و اتوماسیون با یادگیری ماشینی پشتیبانی می‌کنند. در عین حال، شتاب‌دهنده فناوری امنیت ملی آمریکا می‌گوید نیروی دریایی و نیروی هوایی علاقه‌مند به طراحی متدلوژی نمونه اولیه RAMP هستند و احتمالا اولین مشتریان استفاده از این تراشه‌های جدید خواهند بود.

🔹ردموندی‌ها امسال طی یک قرارداد ۲۲ میلیارد دلاری با ارتش آمریکا وارد همکاری شدند تا هدست واقعیت افزوده خود را به سربازان آمریکایی ارائه کنند. ولی در تابستان اعلام شد که پیاده‌سازی سیستم تقویت بصری یکپارچه (IVAS) بر مبنای هولولنز تا ماه سپتامبر سال ۲۰۲۲ به تعویق افتاده است.
منبع خبر:
www.digiato.com
#اخبار_تکنولوژی #مایکروسافت #آمریکا

image

گوگل در جریان دادگاه تجدیدنظر برای دفاع از اتهام سواستفاده از موقعیتش در بازار، اعلام کرد پرسرچ‌ترین عبارت در موتور جستجوی بینگ متعلق به مایکروسافت نیز کلمه «گوگل» است!

اتحادیه اروپا گوگل را متهم کرده که از موفقیت سیستم عامل اندروید در بازار موبایل سواستفاده کرده تا گوگل را به عنوان موتور جستجوی پیش‌فرض دستگاه تبدیل کند و به همین دلیل برای این شرکت جریمه‌ای ۵ میلیارد دلاری درنظر گرفته است.

گوگل در جریان دادگاه تجدیدنظر مربوط جریمه ۵ میلیارد دلاری اعلام کرد پرسرچ‌ترین کلمه در موتور جستجوی متعلق به مایکروسافت یعنی «بینگ»، عبارت «گوگل» است که نشان می‌دهد کاربران موتور جستجوی بینگ، بیش از هر عبارت دیگری، سرویس رقیب را جستجو می‌کنند.
با این وجود گوگل ادعا می‌کند سرویس آن‌ها به سادگی محبوب‌ترین است. «آلفونسو لامادرید» وکیل این شرکت در دادگاه عمومی اتحادیه اروپا گفت:

ما شواهدی ارائه کرده‌ایم که نشان می‌دهد رایج‌ترین واژه جستجو شده در موتور جستجو بینگ، «گوگل» است. خود مردم گوگل را انتخاب می‌کنند و دلیل آن اجبار نیست.

آمار منتشر شده از سوی «SEO Ahrefs» نشان می‌دهد، «گوگل» اصلی‌ترین عبارت جستجو شده در بینگ و سراسر جهان است. پس از گوگل عبارات دیگری مانند یوتیوب، فیسبوک، جیمیل و آمازون نیز دیده می‌شود. اگر داده‌های ارائه شده را به کاربران ایالت متحده محدود کنیم، گوگل رتبه سوم بیشترین عبارات جستجو شده را دارد. همچنین نکته قابل توجه واژه «Bing» است که در رتبه دهم لیست جهانی دیده می‌شود.

البته بخش زیادی از این موضوع به دلیل انتخاب پیش‌فرض‌ها است. موتور جستجوی بینگ هم اکنون در مرورگر مایکروسافت اج به صورت پیش‌فرض استفاده می‌شود اما کاربران می‌توانند آن را به گوگل تغییر دهند. همچنین گوگل با الگوریتم‌های خود مرور اینترنت و جستجو عبارات را بسیار ساده‌تر کرده است.

او در ادامه عنوان می‌کند که طبق اطلاعات مشخص شده، ۹۵ درصد از کاربران اینترنت گوگل را به موتورهای جستجو رقیب ترجیح می‌دهند. با این حال کمیسر رقابت اتحادیه اروپا، اعتقاد دارد که گوگل تولیدکنندگان موبایل را مجبور کرده تا موتور جستجوی خود و مرورگر وب کروم را از پیش روی دستگاه‌های خود نصب کنند. باید دید دادگاه انحصارطلبانه گوگل به چه صورت پیش خواهد رفت.
منبع خبر:
www.digiato.com
#اخبار_تکنولوژی #گوگل #مایکروسافت #بینگ

image

📣مایکروسافت احتمالا آپدیت‌های ویندوز ۱۱ را برای کامپیوترهای قدیمی منتشر نمی‌کند

🔰مایکروسافت به کاربران سیستم‌های قدیمی اجازه می‌دهد که ویندوز ۱۱ را بطور دستی نصب کنند، اما این موضوع به معنای تجربه کاربری یکسان با سیستم‌های جدید نیست چرا که شاید مایکروسافت آپدیت‌های ویندوز ۱۱ را برای آن‌ها منتشر نکند.

🔹ردموندی‌ها گفته‌اند که احتمالا کامپیوترهای مجهز به پردازنده‌های قدیمی که بطور رسمی توسط این شرکت برای نصب ویندوز ۱۱ پشتیبانی نمی‌شوند، هیچ‌گونه بروزرسانی دریافت نمی‌کنند. در حقیقت نه تنها آپدیت‌های عادی، بلکه بروزرسانی‌های امنیتی و همچنین درایورها را هم شاید برای این محصولات منتشر نکند. به بیان دیگر، برای حفظ امنیت‌تان باید سیستم جدید بخرید.

🔹مایکروسافت اطلاعات بیشتری در این زمینه منتشر نکرده و با اعلام خبر امکان نصب فایل ISO روی کامپیوترهای قدیمی، گفته احتمال عدم انتشار آپدیت برای چنین محصولاتی وجود دارد. دیروز در مقاله‌ای گفتیم که رویکرد جدید ردموندی‌ها مبنی بر امکان نصب ویندوز ۱۱ روی سیستم‌های قدیمی می‌تواند برای کاربران سردرگمی بیشتری ایجاد کند.
با این وجود، چنین اقدامی از سوی مایکروسافت کاملا هم غیرمنتظره نیست چرا که این کمپانی می‌تواند با مشکلات قانونی روبه‌رو شود. اگر ردموندی‌ها برای دستگاه‌هایی که بطور رسمی مورد پشتیبانی نیستند، بروزرسانی منتشر کنند و دستگاه دچار مشکل شود یا به گونه‌ای آسیب ببیند که نیاز به تعمیر پیدا کند، احتمالا افرادی پیدا می‌شوند که از این شرکت شکایت کنند.

اگرچه مایکروسافت حالا می‌گوید می‌توانید فایل ISO ویندوز ۱۱ را روی دستگاه‌های قدیمی نصب کنید و تجربه استفاده از آن را داشته باشید، اما گفته اصلی این کمپانی تغییری نکرده و همچنان کاربران برای بهترین تجربه باید سیستم‌های جدید را تهیه کنند.

🔹مایکروسافت می‌خواهد کاربران با دستگاه‌های جدید ویندوز ۱۱ را تجربه کنند تا مشکلی در هنگام کار با آن‌ها برای افراد ایجاد نشود. با این حال به نظر می‌رسد چنین رویکردی بیشتر به نفع ردموندی‌ها و شرکت‌های سازنده کامپیوترها و لپ‌تاپ‌هاست. البته انتظار می‌رود در آینده نزدیک مایکروسافت در این زمینه شفاف‌سازی کند و شاید حتی از انتشار آپدیت‌های امنیتی و درایورهای ویندوز ۱۱ برای کامپیوترهای قدیمی خبر دهد.
منبع خبر:
www.digiato.com
#اخبار_تکنولوژی #مایکروسافت #ویندوز_11 #کامپیوتر_های_قدیمی

image

📣مایکروسافت نصب ویندوز ۱۱ روی کامپیوترهای قدیمی را ممکن می‌کند

🔰مایکروسافت پشتیبانی از برخی پردازنده‌های نسل هفتم اینتل را به ویندوز ۱۱ اضافه کرده اما شمار این پردازنده‌ها زیاد نیست. البته کاربران می‌توانند به‌صورت غیررسمی این سیستم عامل را روی دستگاه‌های غیرسازگار نصب کنند. به‌علاوه، برنامه PC Health Check هم به‌زودی به‌روز می‌شود تا اطلاعات جدیدتری را به کاربران ارائه کند.

🔹مایکروسافت پیش‌نیازهای حداقلی نصب ویندوز ۱۱ را در ماه ژوئن اعلام کرده بود ولی حالا پشتیبانی از پردازنده‌های اینتل سری Core X و سری Xeon W را به سیستم عامل خود اضافه کرده است. این نسخه همچنین حالا از پردازنده اینتل Core 7820HQ که در داخل سرفیس استودیو ۲ وجود دارد پشتیبانی می‌کند.

مایکروسافت مدتی است که در حال آزمایش ویندوز ۱۱ با این پردازنده‌ها بوده اما اینتل Core 7820HQ فقط روی دستگاه‌هایی جواب می‌دهد که دارای قابلیت DCH باشند. این فناوری نوعی طراحی ساده‌تر و ایمن‌تر در پردازنده‌هاست که مایکروسافت چند وقتی است آن را به سازندگان CPU توصیه می‌کند.
🔹ویندوز ۱۱ به‌صورت رسمی از پردازنده‌های AMD Zen 1 پشتیبانی نمی‌کند. این شرکت می‌گوید پس از آنالیزهای دقیق با همکاری AMD به این نتیجه رسیده که امکان پشتیبانی از این پردازنده‌ها وجود ندارد. البته برای نصب ویندوز ۱۱ روی این سیستم‌ها راهکار جایگزینی وجود دارد اما مایکروسافت می‌گوید عدم رعایت پیش‌نیازهای حداقلی موجب افزایش ۵۲ درصدی کرش در کرنل شده است، در حالی که سایر دستگاه‌ها تا ۹۹.۸ درصد بدون کرش بوده‌اند.

اهالی ردموند اعلام کرده‌اند که هر کامپیوتری با پردازنده‌های قدیمی می‌تواند فایل ISO ویندوز ۱۱ را دانلود و این سیستم عامل را به‌صورت دستی نصب کند. با این حال، هیچ تضمینی برای سازگاری درایورها و اعتمادپذیری کلی سیستم وجود ندارد. افزون بر این، مایکروسافت نصب ویندوز ۱۱ روی دستگاه‌های پشتیبانی‌ نشده را توصیه یا تبلیغ نمی‌کند. به‌عبارت دیگر، حالا فقط کافیست پردازنده‌ای ۶۴ بیتی با دو یا چند هسته، ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی داشته باشید.
مایکروسافت به‌زودی برنامه PC Health Check را به‌روز می‌کند تا پشتیبانی از پردازنده‌های جدید اینتل را اضافه کرده و دقیق‌تر توضیح دهد که چرا کامپیوتر شما احتمالا با ویندوز ۱۱ سازگار نخواهد بود. برای مثال در این نسخه اعلام می‌شود که چه کامپیوترهایی به Secure Boot یا TPM 2.0 نیاز دارند.

🔹این غول دنیای نرم‌افزاv می‌گوید تعیین پیش‌نیازهای حداقلی ویندوز ۱۱ به منظور پیشبرد درایورهای مدرن DCH و افزایش امنیت دستگاه‌ها با TPM و VBS بوده است.
منبع خبر:
www.digiato.com
#اخبار_تکنولوژی #مایکروسافت #ویندوز_11

image