با روبرد بیشتر آشنا بشیم <br>روبرد چیه؟ کارش چیه؟ کاربردش چیه؟

روبرد چیه؟ کارش چیه؟ کاربردش چیه؟
این سوالیه که تقریبا هر روز کلی آدم ازم میپرسه و من مجبورم مفصللللل از صفر تا صد براش توضیح بدم.
به خاطر همین تصمیم گرفتم تبدیلش کنم به یه مقاله تا بتونه به کسایی که این سوالو ازم میپرسن کمک کنه.
 
اول از همه بگم که من زهرا عباسیم، مدیر مارکتینگ و هم بنیان گذار روبرد
اینم لینک رزومه روبردمه: زهرا عباسی
 
توضیحاتمو با جواب به سوال اول شروع میکنم:

روبرد چیه؟

روبرد یه شبکه اجتماعی تحصیلی یا بهتره بگم یه شبکه اجتماعی تخصصی برای کساییه که دنبال تحصیل کردن و یادگرفتن هستن مخصوصا دانشجوها و فارغ التحصیلان دانشگاهی.
 

در روبرد چکار میتونی بکنی؟

 
  1. خودتو در یک فضای حرفه ای تخصصی معرفی کن!

اولین چیزی که هر دانشجویی برای کارآموزی و در نهایت ورود به بازار بهش احتیاج پیدا میکنه داشتن یک رزومه حرفه ایه که در روبرد به راحتی میتونه بسازه و نکته ی خوبش اینه که چون رزومه ی هر کسی در روبرد لینک داره، دیگه لازم نیست فایل رزومتون رو برای کسی بفرستید؛ همین که لینکو بفرستید کارتون راه میوفته، تازه خوبیش اینه که اگر نکته ای رو در رزومتون جا گذاشته باشید میتونید در لحظه ویرایشش کنید.
 
 
  1. هم رشته هاتو از کل ایران پیدا کن و باهاشون ارتباط بگیر!

مهم ترین کاری که میتونی در روبرد بکنی اینه که میتونی دانشجوهای هم رشته، هم دانشگاهی و یا هم شهریت رو پیدا کنی و باهاشون ارتباط برقرار کنی و این چیزیه که در هیچ کدوم از شبکه های اجتماعی شرایطش برات فراهم نیست. و اگر بخواهی کسی رو پیدا کنی باید کلی بگردی، در صورتی که فقط کافیه یه مشخصه مثل دانشگاه یا شهر و رشتشو بدونی تا بتونی راحت در روبرد سرچ کنی و پیداش کنی.
 
 
 
  1. نیازهای تحصیلیتو برطرف کن!

خب در این بخش سوال اصلی اینه که نیازهای تحصیلی ما چی هست اصلا؟ پس اجازه بدید چند تا سوال بپرسم
تا حالا براتون پیش اومده که دنبال یه جزوه یا کتاب باشید و کلی دنبالش بگردید و بعدا بفهمید دقیقا هم کلاسی یا ترم بالایی شما اون کتابو داشته و شما خبر نداشتید؟
یا اینکه موقع امتحانا به یه نفر احتیاج داشته باشید تا سوالاتونو ازش بپرسید یا با هم درس بخونید و رفع اشکال کنید؟
یا اینکه یه گروه دانشجویی تشکیل دادید و دارید تیم جمع میکنید اما به یه هم تیمی با یه سری ویژگی های خاص احتیاج داشته باشید و نتونید پیداش کنید؟
و از همه مهمتر برای نوشتن پروپوزال و پایان نامتون به کمک یه نفر غیر از استاد راهنماتون و یا بهتره بگم کسی که این راهو قبلا رفته احتیاج پیدا کنید؟  
 
خبر خوب اینه که همه ی این نیازهارو از طریق بخش نیازهای تحصیلی روبرد میتونی برطرفش کنی!
 
 
 
  1. کارجو باش!

این روزا خیلیا در ذهن ما میخونن که کار نیست یا پیدا کردنش خیلی سخته، در صورتی که روبرد این کارو برات راحت کرده.
تو میتونی پروفایلتو به عنوان کارجو ثبت کنی تا به کسب و کارهایی که دنبال شخصی مثل تو هستن معرفیت کنه و زود به بازارکار وصلت کنه. و یا حتی اگر کار و پروژه دانشجویی انجام میدی و میخوای هم رشته هات بدونن اینجا میتونی اعلامش کنی.
فقط باید یادت باشه که حتی اگر رزومت یه خطه و اونم رشته و دانشگاهته؛ اونو کاملش کنی و یکم در مورد خودت بنویسی. دیگه به اینکه اگر رزومت عکس داشته باشه مدیران منابع انسانی بهتر میتونن باهات ارتباط برقرار کنن اشاره نمیکنم.
اگر تو هم میخواهی زود کار پیدا کنی روی کلمه کارجو کلیک کن!
 
سه بخشی که میخوام در ادامه توضیح بدم مربوط به کسب و کارهاست. 
 
 
  1. استعدادها رو جذب کن!

خیلی از مدیران کسب و کارها به دنبال نیروی با استعداد و متعهد و یا یک انرژی و انگیزه جدید برای سازمان خود هستن؛ و یا اینکه میخواهند نیروی مورد نیاز سازمان خود را مطابق و همسو با اهداف و فرهنگ سازمانی خود تربیت کنند و در کنار آن زمینه رشد نیروی خود را فراهم کنند. به همین دلیل به دنبال نیروی تازه کار و یا دانشجو هستن. 
ما در روبرد به کسب و کار ها این امکان رو میدیم که بتونن جایگاه ها و موقعیت های کارآموزی و کاریشونو ثبت کنن تا دانشجوها و یا فارغ التحصیلای جویای کار براشون رزومه ارسال کنن و وارد بازارکار بشن.
و خوبیش اینه که ما به دانشجوهای مطابق با هر موقعیت کارآموزی هم با ایمیل و پیامک خبر میدیم تا فرصت هارو از دست ندن
 
 
  1. هدفمند و هوشمند تبلیغ کن؛ مخصوصا رویدادهاتو!

روبرد جاییه که شما به عنوان برگزار کننده رویداد میتونی اطلاع رسانی رویدادهات رو بر اساس رشته تحصیلی، دانشگاه، مقطع تحصیلی و شهر دانشجوها انجام بدی؛ یعنی کاملا هوشمند و هدفمند!
 این تبلیغات شامل ایمیل مارکتینگ، sms مارکتینگ و تبلیغات بنری داخل سایت میشه و البته غیر از رویدادها، هر تبلیغی که مربوط به دانشجوها و فارغ التحصیل ها باشه رو میتونید با روبرد انجام بدین.
 
 
  1. دانشتو به اشتراک بزار!

هم از طریق انتشار مقاله هم از طریق پست و کامنت میتونی دانش و نظراتتو به اشتراک بزاری!
 
 
خلاصه که روبرد جاییه که هر دانشجویی در زمان تحصیل و حتی بعد از فارغ التحصیلیش 
و هر کسب و کار و مجموعه ای که به دنبال ارتباط با دانشجوهاست بهش نیاز داره :)

نویسنده:

زهرا عباسی

2 مقاله

نظر

مقالات مرتبط: