استعدادت رو بشناس، شغل مناسبش رو پیدا کن!

اینجا تست بده، با مشاغل مختلف آشنا شو و مسیر شغلیت رو بساز!

تست شخصیت و راهنمای مشاغل

لیست 39 شبکه اجتماعی ایرانی و خارجی که هم اکنون بیشتر مردم دنیا از آن استفاده می کنند و طرفداران زیادی در ایران و دنیا دارد

لیست شبکه های اجتماعی دنیا:

امروزه شبکه های اجتماعی جایگاه ویژه ای در زندگی ما انسان ها پیدا کرده اند و روزانه مدت زمان زیادی را صرف آن ها می کنیم. علاوه بر داشتن معایب متعدد، مزایایی نیز دارند که ما انسان ها را ترقیب می کنند آن ها را دنبال کنیم. امروزه نام شبکه های اجتماعی متعددی همچون اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک، اسنپ چت و... به گوش ما خورده است.

در سال های اخیرشبکه های اجتماعی گوناگونی شروع به فعالیت کرده اند که تعدادی از آن ها به دلایل مختلف به کار خود پایان داده اند. تعدادی دیگر نیز مانند فیسبوک سختی های زیادی را متحمل شده و هرگز تسلیم نشده اند. تعدادی از آن ها هم مانند شبکه اجتماعی تیک تاک توانسته اند در طول زمان اندکی جایگاه خود را ارتقا دهند. در ادامه مقاله لیستی از شبکه های اجتماعی بروز در ایران و جهان برای شما معرفی کردیم:


فیسبوک(facebook):

فیسبوک در سال 2004 توسط مارک زاکربرگ دانشجوی رشته علوم کامپیوتر و روانشناسی در یکی از خوابگاه های دانشگاه هاروارد با همکاری دوستانش تأسیس و تشکیل شد. فیسبوک جزء محدود شبکه های اجتماعی است که در کوتاه مدت کاربران بسیار زیادی را جذب کرده. از جمله فعالیت هایی که می توان در شبکه اجتماعی فیسبوک انجام داد، به اشتراک گذاشتن فیلم، تصاویر، مطالب، نظرات و حتی تبلیغات می باشد. هم اکنون فیسبوک بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا با بیش از 2 میلیارد کاربر فعال می باشد و در صدر جدول شبکه های اجتماعی قرار دارد. در دنیای وب بعد از گوگل، فیس بوک را بزرگترین شبکه می دانند.

 

شبکه اجتماعی فیسبوک

 

توییتر(twitter):

توییتر در سال 2006 تشکیل شده و در جایگاه مناسبی قرار دارد. در لیست شبکه های اجتماعی توییتر نیز به دلیل داشتن محیطی صمیمانه از توجه زیادی برخوردار بوده و محبوبیت فراوانی را دارا می باشد. توییتر یک شبکه اجتماعیست مانند فیسبوک که می توان در آن عکس ها، فیلم ها و نوشته هایتان را منتشر کرده و فعالیت دیگران را دنبال کنید. اما تمرکز اصلی در توییتر به اشتراک گذاری متن است. توییتر امروزه با بیش از 140 میلیون کاربر، مانند فیسبوک در کشور ما فیلتر می باشد.

 

شبکه اجتماعی توییتر

 

اسکایپ(skype):

اسکایپ برای کاربران زیادی نامی آشناست. این برنامه در سال 2003 توسط شرکت مایکروسافت عرضه و در اختیار کاربران قرار گرفت. شبکه اجتماعی اسکایپ محصولی از شرکت مایکروسافت می باشد که با هدف ارسال و دریافت پیام متنی، مکالمات صوتی و تصویری با کیفیت بالا شکل گرفته است. یکی از مزایای این برنامه در اختیار گذاشتن کیفیت عالی هنگام تماس تصویری و صوتی به کاربران است و با وجود شکل گرفتن شبکه های اجتماعی دیگر مانند وایبر، ایمو و... در این زمینه، اسکایپ حرف اول را می زند. همچنین این شبکه اجتماعی امروزه بیش از 700 ملیون کاربر را دارا می باشد.

 

شبکه اجتماعی اسکایپ

 

واتس اپ(whtasapp):

واتس اپ نیز در صدر لیست شبکه های اجتماعی قرار دارد. این برنامه که در اصل یک پیام رسان است و در ایران به عنوان شبکه اجتماعی شناخته می شود، در سال 2009 توسط شرکت سهامی واتس اپ با هدف ارسال پیام های فوری ساخته شده است. همچنین این برنامه در سال 2014 توسط شرکت فیس بوک خریداری شده و به لطف این معامله مؤسس شرکت واتس اپ (یان کوم) نیز به جمع میلیاردرها پیوسته. همچنین این شبکه اجتماعی اکنون بیش از 5/1 میلیارد کاربر فعال را دارا می باشد.
قوانین جدید واتس اپ نیز باعث نگرانی های زیادی شده است. این شبکه اجتماعی که به امنیت و داشتن حریم خصوصی برای کاربران افتخار می کند، حال عملکرد کاملا متفاوتی با شعارهایش دارد. در قوانین جدید اطلاعات افراد نه تنها به صورت امن و محرمانه نزد واتس اپ نمی ماند، بلکه با فیسبوک به اشتراک گذاشته می شود.

 

شبکه اجتماعی واتساپ

 


اگر با مفهوم شبکه اجتماعی آشنا نیستید پیشتهاد میکنیم مطلب شبکه اجتماعی چیست را مطالعه کنید. (:


 

بادو(Badoo):


بادو یک شبکه اجتماعی با هدف دوست یابی و چت آنلاین است که در سال 2006 توسط آندره اندریو شکل گرفت. بادو امروزه بیش از 20 ملیون کاربر در سرار دنیا دارد. یکی از نکات مثبت این شبکه اجتماعی، امکان چت و گفت و گو بر اساس موقعیت مکانی می باشد. شما با وارد کردن موقعیت مکانی خود در یکی از قسمت های بادو، می توانید کاربران نزدیک به خود را پیدا کرده و با هم به گفت و گو بپردازید.

 

ردیت(reddit):

ردیت در سال 2005 توسط استیو هافمن و الکسیس اوهانیان با هدف اشتراک گذاری مطالب، عکس و فیلم تاسیس شد. در ردیت فرقی ندارد که شما به چه موضوعی علاقه دارید، به هر حال بهترین مکان برای تبادل نظر است. در این شبکه اجتماعی افراد پستی را به اشتراک گذاشته و دیگران به آن رای و نظر می دهند. همچنین این شبکه اجتماعی امروزه بیش از 400 میلیون عضو را دارا می باشد.

 

لاین(Line):

line در سال 2011 در ژاپن راه اندازی و طی دو سال بزرگترین شبکه اجتماعی ژاپنی شناخته شد. لاین یک اپلیکیشن پیام رسان فوری است. این شبکه اجتماعی به کاربران امکان ارسال پیام های متنی، عکس، ویدیو و موسیقی را می دهد و همچنین امروزه دارای بیش از 600 میلیون کاربر است. به دلیل تولد شبکه های اجتماعی دیگر، از جمله تلگرام و اینستاگرام که نسبت به لاین از امکانات خوبی برخوردار می باشند، این شبکه اجتماعی کم کم جایگاه خود را میان کاربران فضای مجازی از دست داد.

 

تارینگا ( Taringa ):


یکی دیگر از بزرگترین شبکه های اجتماعی که به کاربران قابلیت نشر محتوا می دهد تارینگا می باشد. این شبکه اجتماعی حدود 75 میلیون نصب فعال دارد و بیشتر در آرژآنتین و کشورهایی که به زبان اسپانیایی صحبت می کنند محبوب است.


فوراسکوئر (Foursquare):


در شبکه اجتماعی فوراسکوئر شما می توانید مکان های ایده‌آل را رایگان پیدا کنید و از سفر به آن مکان ها لذت ببرید. همچنین برای یافتن بهترین فروشگاه ها، مراکز تفریحی و... که منطقه خود وجود دارد می توانید از این پلتفرم استفاده کنید. این شبکه اجتماعی تقریبا 40 میلیون کاربر فعال دارد.

فلیکر(Flickr):

فلیکر در سال 2004 با هدف به اشتراک گذاری تصاویر ایجاد شد. فلیکر یک شبکه اجتماعی به اشتراک گذاری تصاویر است که کاربران می توانند تصاویری که با دوربین خود ثبت کرده اند را با دیگران به اشتراک بگذارند. این شبکه اجتماعی با توجه به خصوصیاتش مخصوص عکاسان حرفه ای و علاقه مندان عکاسی می باشد.


شبکه اجتماعی تنسنت کیو کیو:

کیو کیو یک پیام رسان فوری است که توسط شرکت بزرگ چینی تنسنت ساخته شده. امروزه این شبکه اجتماعی به عنوان چهارمین شبکه اجتماعی دنیا شناخته می شود که بیش از یک میلیارد کاربر فعال عضو آن هستند. هدف از شکل گیری این شبکه اجتماعی، تبادل پیام و چت با دوستان و آشنایان است. در این شبکه اجتماعی علاوه بر تبادل پیام، امکان برقراری تماس های صوتی و تصویری و مهم تر از آن چت صوتی و تصویری وجود دارد. یکی از نکات مهم در این شبکه اجتماعی، پیام رسان مترجم داخلی آن می باشد که کاربر می تواند از طریق آن متن پیام خود را به زبان های مختلف ترجمه کند. 

یوتیوب(youtube):

بعد از فیسبوک، دومین شبکه اجتماعی محبوب در دنیا یوتیوب است. یوتیوب با هدف اشتراک گذاری فیلم در سال 2005 توسط سه کارمند پیشین پی پل ایجاد شد. یوتیوب هم اکنون یکی از زیرمجموعه های بزرگ شرکت گوگل است که وزانه بی از 000/65 ویدیو در آن بارگذاری می شود. از ویدیو های برتر و پربازدید منتشر ده در یوتیوب می توان به ویدیو بچه کوسه اشاره کرد که تا سال 2020 بیش از هفت میلیارد بازدید داشته است. یکی از مزایای این بکه اجتماعی که باعث جذب افراد زیادی در آن شده، کسب درآمد از طریق آن می باشد.

اسنپ چت(snapchat):

این شبکه اجتماعی جالب و پرطرفدار برای چت و اشتراک گذاری در سیستم عامل اندروید است که هدف از تشکیل آن اشتراک گذاری تصاویر و فایل های خود با دیگران است. یکی از دلایل محبوبیت اسنپ چت داشتن فیلتر های مختلف برای عکاسیست که افراد زیادی را جذب خود کرده. اکنون این شبکه اجتماعی دارای بیش از 200 ملیون کاربر فعال است.


پیشنهاد میکنم مطلب محیط کاری چیست را مطالعه کنید و با انواع محیط کاری برای شخصیت های محتلف آشنا شوید


 

اینستاگرام(instagram):

اینستاگرام یکی از شبکه های اجتماعی محبوب است که در سال 2010 با هدف به اشتراک گذاشتن عکس و فیلم های افراد، تشکیل شده و در حال حاضر دارای بیش از 800 ملیون کاربر فعال است. اینستاگرام در ایران از محبوبیت زیادی برخوردار بوده و طرفداران فراوانی دارد. این شبکه اجتماعی امروزه در رتبه ششم لیست شبکه های اجتماعی قرار دارد.

 

شبکه اجتماعی اینستاگرام

 

وی چت(Wechat):

وی چت نیز جزء شبکه های اجتماعی است که با هدف برقراری ارتباط بین افراد در سال 2011 در چین، توسط تنسنت تاسیس شد. چینی ها وی چت را به خاطر قابلیت های متنوعش یک اپلیکیشن همه کاره می دانند و برای انجام بسیاری از کارهای خود مثل تماس صوتی و تراکنش های مالی به آن تکیه می کنند. حالا و با رفع فیلترینگ این اپلیکیشن در ایران، زمزمه هایی مبنی بر جانشینی آن با تلگرام در فضای مجازی به گوش می رسد. این اپلیکیشن امروزه بیش از یک میلیارد کاربر فعال را دارا می باشد و اکنون در چین که کشور سازنده آن است به بیش از 400 ملیون کاربر رسیده.

 

تلگرام(Telegram):

در میان تعداد بی شماری از اپلیکیشن های پیام رسان، شکی نیست که تلگرام یکی از محبوب ترین آن هاست. تلگرام در سال 2013 توسط دو برادر روسی تکیل و در اختیار کاربران قرار گرفته است. این اپلیکیشن هم اکنون بیش از 400 ملیون کاربر فعال را دارد. نسخه آپدیت شده جدید آن که به تازگی منتشر شده است به کاربر امکان برقراری تماس ویدیو ای گروهی را می دهد. در این ویژگی کاربر می تواند در یک گروه حداکثر با 30 نفر از دوستان خود تماس تصویری برقرار کند. این شبکه اجتماعی همچنین به کاربر امکان قرار دادن پس زمینه متحرک را داده است که این ویژگی برای اولین بار در یک پیام رسان شکل گرفته است. تلگرام قابلیت حذف نویز در تماس ویدیویی را نیز در نسخه آپدیت شده خود قرار داده است.

 

شبکه اجتماعی تلگرام

 

کلاب هاوس(cloubhouse):

این شبکه اجتماعی به تازگی پا به عرصه شبکه های اجتماعی گذاشته و به لطف چند مصاحبه جنجالی ایلان ماسک، کاربران زیادی را جذب کرده است. یکی از ویژگی های مهم این شبکه اجتماعی امکان گفتگوی زنده کاربران بدون نگرانی از ضبط شدن صدایشان یا درز اطلاعات است. این شبکه اجتماعی در سال 2020 صرفا برای چت صوتی میان کاربران تشکیل شده و اکنون هم نسخه ios و هم نسخه android آن موجود می باشد. درشبکه اجتماعی کلاب هاوس شما می توانید به دلخواه یک اتاق که در اصطلاح (room) نامیده می شود را انتخاب و در آن به بحث شرکت کنندگان گوش داده و یا مشارکت کنید.

 


پیشنهاد میکنیم مطلب کلاب هاوس را برای آشنایی بهتر با این شبکه اجتماعی مطالعه کنید. (:


 

تامبلر(tumblr):


تامبلر یک شبکه اجتماعی است که با هدف به اشتراک گذاری تصاویر، متن، صدا، لینک و... شکل گرفته است. این شبکه اجتماعی در سال 2007 توسط شرکت تامبلر تشکیل و در سال 2013 توسط شرکت یاهو خریداری شد. در سال 2019 نیز wordpress آن را خریداری کرد. این پلتفرم نوعی میکرووبلاگ همراه با سوشیال مدیا است که هیچ محدودیتی برای انتشار پست در آن وجود ندارد؛ از این نظر مانند شبکه اجتماعی توییتر می باشد. از مزایای استفاده از تامبلر می توان به دسترسی سریع آن، کاربر پسند بودن، کارایی آسان، امکان ارسال تصاویر، صدا و ویدیو و مقالات به طور مستقیمم و دادن لینک به صفحه خود اشاره کرد.

 

شبکه اجتماعی تیک تاک

 

تیک تاک(TikTak):


تیک تاک در سال 2016 در چین با هدف به اشتراک گذاری ویدیو های شخصی شکل گرفته است. دراین شبکه اجتماعی همچون اینستاگرام می توانید  ویدیوهای شخصی خود را منتشر کنید، دوستان خود را دنبال کرده و بین میلیون ها ویدیو به جستجو بپردازید. این شبکه اجتماعی طی دو سال توانست خود را به جایگاهی برساند که امروزه آن را به عنوان رقیبی برای اینستاگرام، فیسبوک، یوتیوب و اسنپ چت یاد می کنند. همچنین پیشنهادی از سوی مایکروسافت برای خرید این شبکه اجتماعی داده شده است.

 

(Renren):


در ادامه لیست شبکه های اجتماعی به Renren می پردازیم. این بزرگترین سایت شبکه اجتماعی در چین و به معنای واقعی کلمه یک پلتفرم برای همه است. به دلیل شباهت زیاد آن به فیس بوک، در بین جوانان بسیار محبوب بوده. زیرا به کاربران امکان می دهد به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کنند. به سرعت افکار و پست ها را به اشتراک بگذارند و حتی حالات خود را به روز کنند.

 

پیتنرست:

یکی از شبکه های اجتماعی پر طرفدار دنیا است مخصوص اشتراک گذاری عکس، که در ماه حدود صد میلیون کاربر فعال دارد. در پینترست کاربران می توانند از طریق تمام شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام، واتس اپ، توییتر و... عکس های خود را به اشتراک بگذارند. شما می توانید عکس های پین شده در یک برد خاص که به یک نفر متعلق است را دنبال کنید و لایک کنید.
در نسخه های جدید این نرم افزار قابلیت های جدیدی به وجود آمده که ارزش افزوده‌ی سودمندی برای کاربران حساب می شود. این قابلیت ها عبارتند از تجارت های الکترونیک به صورت B2C و C2C که کاربران زیادی از این قابلیت کسب درآمد می کنند.

 

تگد (Tagged):

هرگاه نام شبکه های اجتماعی به میان می آید یاد فیس بوک، توییتر، اینستاگرام و... خواهیم افتاد. اما شبکه های اجتماعی گمنامی همانند Tagged در گمنامی به سر می برند و ما از آن ها بهره مند نیستیم. کاربران در تگد می توانند پس از ساخت حساب کاربری، رایگان به اشتراک گذاری متن، تصویر و ویدیو بپردازند. جالب است بدانید این پلتفرم درحال حاضر 25 میلیون کاربر فعال دارد و شما نیز میتوانید به آنها بپیوندید.

شبکه اجتماعی تگد

 


 پیشنهاد می شود مطلب دلایل شکست استارتاپ ها را در روبرد مطالعه کنید. (:


 

چند شبکه اجتماعی ایرانی:

روبرد:

شبکه اجتماعی روبرد در سال 1399 توسط یک تیم 4 نفره شروع به فعالیت کرد. روبرد یک شبکه اجتماعی بومی برای برقراری ارتباط و شبکه‌سازی تخصصی بین افراد حرفه‌ای مثل دانشجوها، فارغ‌التحصیلان، شاغلان، افراد جویای کار، محققان و حتی مجموعه‌های علمی مانند تشکلات دانشجویی، دانشگاه‌ها، موسسات آموزشی و کسب و کارها است.
تولد روبرد در آبان سال 98 استارت خورد، به طوری که سازندگان روبرد پس از 6 ماه تحقیقات گسترده، به یک مدل بومی از شبکه‌ای اجتماعی اما تخصصی با گراف ارتباطی چند و جهی شامل افراد حرفه‌ای، مراکز علمی و کسب و کارها دست پیدا کردند.


شبکه اجتماعی ایرانی روبرد چه خدماتی ارائه می‌دهد؟

روبرد یک شبکه اجتماعی ایرانی کامل است و حتی بیشتر از رقبای خارجی امکانات دارد. این محصول متناسب با فرهنگ و شخصیت کاربران ایرانی تولید شده است و چهار زبان زنده دنیا شامل انگلیسی، فارسی، عربی و ترکی استانبولی را پوشش می‌دهد.
اکنون روبرد در قالب وبسایت و اپلیکیشن اندرویدی با هزاران کاربر حرفه‌ای فعال است. این مجموعه‌ها و افراد ضمن ایجاد حساب کاربری حرفه‌ای و اختصاصی برای مجموعه‌هایشان و معرفی خود، می‌توانند بی‌نهایت آگهی استخدام به صورت رایگان ثبت کنند و همچنین قادر به برگزاری وبینار در بستر روبرد و فروش آنلاین بلیت رویدادهایشان هستند.

 

شبکه اجتماعی تحصیلی روبرد

 

سروش:

سروش یک نرم افزار پیام رسان ایرانی است که در سال 1394 در اختیار کاربران قرار گرفت. سروش از جمله مهمترین پیام رسان های داخلی است که می تواند تا حدودی جایگزینی برای تلگرام گردیده و کاربران این برنامه پیام رسانی را به خود جذب نماید. پیام رسان سروش دارای امکانات و ویژگی های اولیه تلگرام بوده و می تواند امکاناتی همچون ایجاد گروه، سوپرگروه، کانال، مدیریت پیشرفته کانال، تماس صوتی و... را فراهم آورد.

سروش پلاس:

نسخه جدیدی از پیام رسان ایرانی سروش منشر شد به نام سروش پلاس که امکانات مفیدی به پلتفرم اضافه شد. امکاناتی از قبیل: ( تماس ویدیویی، آپلود ویدیو، آپلود فایل صوتی همچنین قابلیت دانلود، بات های مفید، قابلیت جستجوی کلی در کانال ها، گروه ها و چت ها، امکان پین کردن پیام ها، مدیریت و نگه داری چند حساب کاربری، قابلیت ذخیره سازی داده های مورد نظرمان در فضای ابری و ویژگی مهم پرداخت معتبر و امن.)
از مهم ترین امکانات ارائه شده در این نسخه می توان به "تماس تصویری" اشاره کرد. کیفیت تصویر و صدا، همچنین امنیت بالا و کاربر پسند بودن و راحتی تماس های تصویری مزیت بزرگی در این نسخه محسوب می شود. جالب است بدانید تماس صوتی در سروش پلاس تقریبا رایگان است، زیرا تعرفه محاسبه مصرف مقدار اینترنت در سروش پلاس یک سوم می باشد.
مزیت مهم بعدی که این شبکه اجتماعی در نسخه جدید در اختیار شما قرار می دهد میزان فضای ابری، آن هم به اندازه نا محدود می باشد. شما میتوانید فایل با حجم بالا ارسال کنید یا در فضای ابری قرار دهید تا در هر مکانی به آن دسترسی داشته باشید.

 

شبکه اجتماعی سروش پلاس

نزدیکا:

حتما شما از شبکه اجتماعی اینستاگرام استفاده می کنید. برنامه اجتماعی نزدیکا در واقع نمونه مشابه اینستاگرام است که امكاناتي را مشابه با اینستاگرام در اختیار ما قرار می دهد. با فرض اینکه اگر اینستاگرام فیلتر شود، نزدیکا می تواند بهترین جایگزین ایرانی برای اینستاگرام باشد که خوشبختانه تاکنون توانسته در این امر موفق باشد.

روبیکا:

یکی از پرطرفدار ترین اپلیکیشن ها در ایران، شبکه اجتماعی روبیکا است. این شبکه اجتماعی در سال 97 توسط شرکت توسعه دهنده توسکا در اختیار کاربران قرار گرفت. از مهم ترین ویژگی های این شبکه اجتماعی می توان به ارائه انواع فیلم و سریال های جدید اشاره کرد. به صورت کلی در مورد اپلیکیشن روبیکا، باید بگوییم که با یک نرم افزار همه کاره مواجه هستید که بسیاری از خدمات اپلیکیشن های مختلف را به صورت یکجا، سعی کرده است فراهم آورد و در اختیار کاربران قرار دهد.

آی گپ:

این شبکه اجتماعی در سال 94 با هدف تبادل پیام های متنی، عکس، موسیقی و... در اختیار کاربران قرار گرفت. با وجود فیلتر شدن برنامه پرطرفدار تلگرام در کشور ما، عده ای به سمت آی گپ گرایش پیدا کرده اند. این شبکه اجتماعی کاملا شبیه به اپلیکیشن تلگرام بوده، و عده ای حتی تصور دارند که این اپلیکیشن کاملا از شبکه اجتماعی تلگرام کپی کرده و مورد طنز نیز قرار گرفته است. 

 

لوکوبوک:

لوکوبوک یک شبکه اجتماعی ایرانی در زمینه نویسندگی و کتابخوانیست که با هدف حمایت از نویسندگان جوان و گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی پایه گذاری و تشکیل شده. این شبکه اجتماعی در سال 1396 تشکیل و امروزه بیش از 40 هزار کاربر ثبت نام شده را دارد و تقریبا نیمی از کاربران عضو شده، در شبکه فعال هستند. در این شبکه اجتماعی کاربران علاوه بر امکانات متداول شبکه اجتماعی، امکان نویسندگی، خرید و دانلود کتاب های الکترونیکی را دارند.

 

 هورسا:

هورسا مانند دیگر اپلیکیشن ها قابلیت اشتراک پست و تصاویر و ویدئو را فراهم می اورد و شما می توانید به محتواهای دیگران دسترسی داشته باشید و نظرات خود را در مورد پست دیگران بیان کنید و اما تفاوت هورسا این است که قابلیت دیسلایک یا عدم علاقه مندی را داراست، قابلیتی که در موارد دیگر مشاهده نمی شود.

 

ایتا:

پیام رسان ایتا با هدف بر آوردن نیازهای کاربران ایرانی در یک برنامه پیام رسان طراحی شده. شما می توانید در پیام رسان ایتا گفت وگو کنید، فایل های خود را به اشتراک بگذارید و گروه و کانال بسازید. این شبکه اجتماعی جزء پیام رسان هایی است که با هدف جایگزینی تلگرام وارد بازار ایران شده و از نظر کاربران، این برنامه همانند آیگپ و سروش، از روی شبکه اجتماعی تلگرام کپی برداری کرده اند.

شبکه اجتماعی ایتا

 کمدا:

کمدا چیست؟ شبکه اجتماعی ایرانی کمدا یک اپلیکیشن هست که به اصطلاح یک کمد بی انتها است که می توانید کمد خودتون رو خالی کنید یعنی میتونید لباس ها و وسایلی که دارید رو بفروشید و یا لباس هایی که میخواهید رو به صورت دست دوم یا نو خریداری کنید، در کمدا میتوانید لباس نو یا در حد نو که تا حالا کم استفاده کردید رو برای فروش بگذارید.

 


اگر به دنیای برنامه نویسی و کامپیوتر علاقه مند هستید، مقاله زبان های برنامه نویسی را مطالعه کنید.


 

فیس نما:

فیس نما شبکه اجتماعی ایرانی است که بسیار شبیه فیس بوک است با این تفاوت که ایرانی است که حدود 10  سال است که شروع به فعالیت کرده است از امکانات فیس نما می توان به مشاهده کاربران آنلاین، متولدین امروز، گروه ها، فال و طالع بینی، بازی کارت کاپ فارسی، پرسش و پاسخ، فروشگاه افزونه های سایت، آرشیو نظر سنجی، رسانه های تایید شده و غیره اشاره کرد.

 

پاتوق:


اگر دنبال یک شبکه اجتماعی برای رقابت و سرگرمی در اوقات فرغت می گردید، به شما پاتوق رو معرفی می کنم. با پاتوق می تونید عکس و فیلم های جذاب رو به اشتراک بذارید و ساعات فراغت خود از بیکاری رها شوید. همچنین می توانید در بازی ها شرکت کنید و امتیاز کسب کنید و با سایر افراد رقابت کنید. کلی بازی سرگرم کننده و اعتیاد آور هست که حسابی آدمو سرگرم می کنن. در کنار این جذابیت ها یه عالمه چالش های جذاب هست که هرچقدر پیش بری سخت تر میشن. اگر خوش شانس باشی یه گردونه هم هست که میتونی ازش جایزه ببری.

 

گپ:


اپلیکیشن گپ یک شبکه اجتماعی فراتر از یک پیام رسان می باشد. شما در این برنامه می توانید علاوه بر ارتباط با دوستان، آموزش ببینید، اخبار و اطلاعات را دنبال کنید، سرگرم بازی های جذاب شوید، از فروشگاه استفاده کنید و از سایر خدمات مفید گپ استفاده کنید.
گپ از امکانات یک پیام رسان حرفه ای نظیر کانال، بات، گروه، چت، تماس تصویری و صوتی و... برخوردار است. همچنین قابلیت فوق العاده (ارسال پخش زنده) توسط مدیر کانال و گروه. امکان کیف پول بین المللی و رمز ارز گپسی از مزایای منحصر به فرد آن است.
گپ با یک معماری پیشرفته این امکان را به شما می دهد که با یک حساب کاربری در لحظه به صورت همزمان روی چند دستگاه متصل باشید و پیام ها و مخاطبین و اطلاعات خود را به صورت آنلاین در تمام دستگاه ها چک کنید.
قابلیت ارسال پخش زنده در کانال ها و گروه ها ویژگی پرکاربردی است که می توانید با آن به برگزاری وبینار، کلاس مجازی، مراسم ها و رخداد ها به صورت لایو، کنسرت مجازی و... اقدام نمایید.

 

نیو چت:

اگر دنبال محیطی سالم و سرگرم کننده هستید برای چت و هم صحبتی، می توانید از نیوچت استفاده کنید. در این شبکه اجتماعی می توانید با افراد جدید آشنا بشید و با هم صحبت کنید. قابلیت های جذابی در این اپلیکیشن وجود داره که به اختصار به چند مورد از آن ها اشاره میکنیم: 50 درصد تخفیف در هزینه اینترنت، ثبت نام بدون نیاز به شماره تلفن و ایمیل، چت موقت برای آشنایی اولیه قبل از دوستی، حذف یا ویرایش کردن پیام در چت، امکان ارسال تصاویر به طور محافظت شده: در صورت فعال کردن این قابلیت امکان ذخیره کردن یا اسکرین شات گفتن نیست و از انتشار تصویر محافظت شده شما جلوگیری می شود.


ویسگون:

کسایی که در اوقات فراغت ترجیح می دهند با دیدن فیلم و عکس وقت خود را بگذرانند، ویسگون گزینه‌ی مناسبی برای آن هاست. یک شبکه اجتماعی مخصوص اشتراک گذاری فیلم و عکس می باشد که شما به راحتی می  توانید مطالب خود را به اشتراک بگذارید و همچنین مطالب سایر افراد را دنبال کنید، لایک کنید، کامنت بگذارید، با کیفیت بالا دانلود یا مشاهده کنید.
همچنین امکانات کاربردی‌ مانند چت، گروه زدن، کانال و... را در اختیار کاربران قرار می دهد. شما در این پلتفرم می توانید دوستان جدید پیدا کنید، چت های خصوصی داشته باشید.

 

کافه:

اگه از به اشتراک گذاری روزمرگی خودتون و دنبال کردن روزمرگی سایر افراد لذت می برید و این کار برای شما تفریحی خوشایند است ما به شما کافه جمله معروف به کافه را معرفی می کنیم. کافه محیطی سالم و مناسب است که شما در چند جمله یا به صورت تصویر می توانید اتفاقات و روزمرگی های خود را به اختصار در آن با دیگران به اشتراک بگذارید.

 

نوا:

نوا یک شبکه اجتماعی است با قابلیت ارسال پیام های متنی، صوتی، تصویری، انواع فایل، ایجاد گروه، تماس صوتی و تصویری با کیفیت عالی و اکانات کاربردی دیگر.
شما در نوا میتوانید با مشاورین و متخصصین در زمینه های مختلف مشورت کنید. حوزه هایی از قبیل تغذیه، زبان انگلیسی، پزشکی، روانشناسی، حقوق، بیمه، مذهبی، کسب و کار و هر موضوعی که دنبال آن هستید. همچنین نوا بستر مناسبی برای آموزش دیدن می باشد که شما می توانید در هر زمینه‌ای از آموزش هایی که در نوا به اشتراک گذاشته شده استفاده کنید.

 

توییتنا:

شبکه اجتماعی توییتنا امکان دنبال کردن افراد دلخواه بدونن ساخت حساب کاربری را به شما می دهد و کمک می کند به توییت های رسانه های ایرانی و شخصیت ها دسترسی داشته باشید. برای استفاده از این برنامه شما نیاز به فیلتر شکن ندارید.

 


پیشنهاد می‌شود مطلب 28 تا از بهترین پادکست های ایرانی و خارجی رو در روبرد مطالعه کنید. (:


سخن اخر


در این مطلب در مورد شبکه های اجتماعی ایرانی و محبوب ترین شبکه های اجتماعی بین کاربرانی ایرانی صحبت کردیم، در دنیای امروزی با وجود ایترنت پر سرعت و گوشی های هوشمند نوع و سطح ارتباط و تعامل با دیگر افراد به مرور درحال تغییر است یکی از مواردی که در سبک زندگی افراد تاثیر گذاشته است شبکه های اجتماعی است که هر فرد باید بر اساس هدف و نیاز خودش از هر کدام استفاده می کند نکته شبکه های اجتماعی قابلیت کسب درآمد است پس سعی کنید جدای از تفریح دید دیگری در استفاده ار این نرم افزار ها داشته باشید. اگر شبکه اجتماعی ایرانی دیگری می شناسید که برای کاربر ها مفید است کامنت کنید و یا در روبرد به اشتراک بگذارید.

 


 پیشنهاد می شود مطلب داستان موفقیت استارتاپ ها را در روبرد مطالعه کنید. (:


 


نویسنده:

نظرات

مقالات مرتبط: