#مدرسه 2 پست

مدارس باید باز باشند/ چاره‌اندیشی برای بازگشت دانش‌آموزان ترک تحصیلی
وزیر آموزش و پرروش گفت: با توجه به این که بیشتر مردم و معلمان واکسیناسیون شده‌اند، مدارس باید با رعایت پروتکل‌ها و توصیه‌های ‌بهداشتی باز و معلمان در مدارس حضور داشته باشند تا چرخه آموزش و پرورش دچار مشکل نشود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هم‌اکنون با توجه به آرام گرفتن طغیان کرونا در کشور، افزایش میزان واکسیناسیون و کاهش آمار جان‌باختگان زمزمه‌های بازگشایی مدارس جدی‌تر شده است.

اگر چه مدارس از ابتدای آذر ماه در تمام مقاطع تحصیلی بازگشایی شده‌اند اما ساعات محدود حضور دانش‌آموزان یا بی‌توجهی برخی مدارس به آموزش حضوری باعث شده تا خانواده‌ها این سبک از بازگشایی را صوری و صرفاً برای رفع تکلیف بدانند.

باتوجه به تأکید رئیس جمهور در تاریخ 18 دی در این باره که براساس نظر ستاد ملی کرونا برگزاری امتحانات و شرکت در کلاس‌های درس به صورت حضوری با رعایت نکات بهداشتی مشکلی ندارد و از وزرای مربوطه، مسئولان دانشگاه‌ها و تمام مراکز علمی می‌خواهم نگذارند در کشور شاهد افت تحصیلی باشیم؛ به نظر می‌رسد که بازگشایی مدارس وضعیت جدی‌تری را پیدا خواهد کرد.

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش نیز به تازگی با تأکید بر اینکه مدارس همواره باید آماده ارائه خدمات آموزشی و تربیتی به دانش‌آموزان باشند، گفت: از ستاد ملی مبارزه با کرونا درخواست کرده‌ایم تا جایی که امکان دارد اجازه بدهند مدارس به صورت حضوری به فعالیت خود ادامه دهند و از تعطیل کردن مدارس خودداری کنند. با توجه به این که بیشتر مردم و معلمان واکسیناسیون شده‌اند، مدارس با رعایت پروتکل‌ها و توصیه‌های ‌بهداشتی باید باز باشند و معلمان در مدارس حضور داشته باشند تا چرخه آموزش و پرورش دچار مشکل نشود.

تعطیلی دو ساله مدارس و تکیه صرف به آموزش مجازی، آموزش و پرورش کشور را با دو مشکل جدی افت تحصیلی و ترک تحصیل‌ دانش‌آموزان مواجه کرده است به گونه‌ای که طبق آمار ارائه شده از سوی علیرضا کاظمی سرپرست وقت وزارت آموزش و پرورش، 970 هزار دانش‌‌آموز ترک تحصیل کرده‌اند.

هم‌اکنون چاره‌ای اندیشی برای بازگرداندن دانش‌آموزانی که ترک تحصیل کرده‌اند به یکی از مسائل وزارت آموزش و پرورش تبدیل شده است و وزیر آموزش و پرورش در اینباره گفته است: با یک برنامه ریزی هوشمندانه می‌توانیم دانش‌آموزانی که ترک تحصیل کرده‌اند و از آموزش بازمانده‌اند به چرخه آموزش بازگردانیم تا بتوانند از خدمات آموزشی بهره‌مند شوند.

کارشناسان همواره درباره آسیب‌های تعطیلی طولانی مدت مدارس در دوران کرونا هشدار می‌دهند به گونه‌ای که افت تحصیلی و ترک تحصیل تنها یک روی این ماجراست و آسیب‌های جسمی، روانی و حتی تربیتی دانش‌آموزان تحت تأثیر حضور در فضای مجازی مسائلی است که کمتر به آن پرداخته شد.

در همین باره وزیر آموزش و پرورش هشدار داده است که آسیب‌های تعطیلی مدارس، در سال‌های بعد جامعه را دچار بحران و مشکل خواهد کرد، مدرسه دروازه ورود دانش‌آموزان به اجتماع برای پذیرش مسئولیت است باید رصدهای لازم درباره آسیب‌های اجتماعی و عقب‌ماندگی تحصیلی دانش‌آموزان در دوران کرونا توسط پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش انجام و نتایج آن در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.
#اخبار_تحصیلی #مدرسه #کرونا

image

📣اولین مدرسه با چاپ سه بعدی جهان در کشور مالاوی آفریقا ساخته شد.

🔰شرکت CDC گروپ انگلیس با همکاری شرکت ساخت و ساز بین‌المللی LafargeHolcim از فناوری جدید خود برای ساخت اولین مدرسه چاپ سه بعدی در کشور مالاوی در آفریقا استفاده کردند.

۱۴Trees اقدامی مشترک از سوی CDC Group انگلیس و شرکت LafargeHolcim است که می‌خواهد به حل مشکل کمبود خانه در آفریقا کمک کند. این گروه برای ساخت دیوار سازه‌های خود از یک اکسترودر بزرگ کمک می‌گیرد و بعد کارگران ماهر مواردی مثل پنجره‌ها، درها و سقف را به آن اضافه می‌کنند.

🔹یونیسف می‌گوید مالاوی علاوه بر کمبود خانه با کمبود شدید مدرسه روبروست و تخمین زده شده که احداث ۳۶ هزار کلاس درس در این کشور حدود ۷۰ سال طول بکشد. ولی ۱۴Trees باور دارد که می‌تواند این شکاف را با کمک چاپ سه‌بعدی در حدود ۱۰ سال پر کند.

🔹اولین مدرسه ۱۴Trees در منطقه «سلیما» ساخته شده و چاپ دیوارهای آن ۱۸ ساعت زمان برده است. این دیوارها بعدا به روستایی در منطقه «یامبی» منتقل و تکمیل شده‌اند. این مدرسه از ۲۱ ژوئن (۳۱ خرداد) شروع به کار کرده و حالا میزبان دانش‌آموزان است.
«جولیانا چیکاندیلا»، یکی از مشاوران تحصیلی مالاوی می‌گوید: «ما قبلا در منطقه یامبی ۱۲ مدرسه داشتیم، ولی حالا با این مدرسه چاپ سه‌بعدی ۱۳ مدرسه داریم. به منظور افزایش منابع تحصیلی برای کودکان به حداقل چهار مدرسه ابتدایی دیگر در منطقه یامبی نیاز داریم، ولی در مجموع چیزی حدود ۵۰ مدرسه برای همه ساکنان این منطقه لازم است. از کیفیت ساخت این ساختمان شگفت‌زده شدم. دوام و طراحی آن فضا و امکاناتی را در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌دهد که پیش‌تر وجود نداشت. حالا آموزش و یادگیری می‌تواند درون و بیرون کلاس انجام شود.»

🔹گروه CDC مدعی است که با این روش می‌تواند بسیار بهینه‌تر ساخت و ساز کند و رد پای زیست‌محیطی خود را ۵۰ درصد کاهش دهد. ۱۴Trees اواخر پارسال فعالیت در آفریقا را شروع کرد و اخیرا نخستین خانه مقرون به صرفه خود را هم ظرف ۱۲ ساعت در این منطقه چاپ کرده است.
منبع خبر: Digiato.com
#اخبار تکنولوژی #مدرسه با چاپ سه بعدی #کشور مالاوی

image