#کشور 3 پست

Mohammadhadi Alavi
پزشکی دانشگاه فردوسی مشهد }

#سوئیس ۸ میلیون جمعیت داره،
بعد دنیا جهانبخت نزدیک ۱۶ میلیون
فالوور داره. یعنی ما دو برابر
یه #کشور مستقل فقط احمق داریم😕

image

محمدصالح تردستی|جامعه شناس  
 دستیار پژوهشی بخش علوم اجتماعی دانشگاه شهید باهنر کرمان

🇮🇷
✅امروز ما با یک سرمایه‌ی عظیمی مواجه هستیم که قادریم مردم را با این مکانیزم و با این روش‌ها برای حل چالش‌های‌کشور به صحنه بیاوریم.

✅جمهوری اسلامی نه در وعده بلکه در عمل، بهترین آینده را پیش‌ رو دارد.

✅ما در تمام شاخص‌های اقتصادی، علی‌رغم تمامی فشار‌های وارده، توانستیم مقاومت و اداره کنیم.

🔺بله! از یک سنگلاخی میگذریم ولی مسیر پیش رو روشن است!

✅خوشبختانه یک اتفاق نظری روی این بحث هست، ما باید بتوانیم از جریان جوانان نخبه‌ی جهادی ایثارگر برای این تغییر ریل استفاده کنیم.

✅این ها با آمدن مردم به صحنه به دست ما و شما اتفاق می‌افتد.
——————————-
#محمد_صالح_تردستی #جامعه_شناسی #دانشگاه_شهید_باهنر_کرمان #یران #آینده_روشن #مردم #جمهوری_اسلامی #کشور #سرمایه_عظیم
#جوانان_جها‌ی #ایثارگر #شاخص_اقتصادی
.
.
.
.

image

📣اولین مدرسه با چاپ سه بعدی جهان در کشور مالاوی آفریقا ساخته شد.

🔰شرکت CDC گروپ انگلیس با همکاری شرکت ساخت و ساز بین‌المللی LafargeHolcim از فناوری جدید خود برای ساخت اولین مدرسه چاپ سه بعدی در کشور مالاوی در آفریقا استفاده کردند.

۱۴Trees اقدامی مشترک از سوی CDC Group انگلیس و شرکت LafargeHolcim است که می‌خواهد به حل مشکل کمبود خانه در آفریقا کمک کند. این گروه برای ساخت دیوار سازه‌های خود از یک اکسترودر بزرگ کمک می‌گیرد و بعد کارگران ماهر مواردی مثل پنجره‌ها، درها و سقف را به آن اضافه می‌کنند.

🔹یونیسف می‌گوید مالاوی علاوه بر کمبود خانه با کمبود شدید مدرسه روبروست و تخمین زده شده که احداث ۳۶ هزار کلاس درس در این کشور حدود ۷۰ سال طول بکشد. ولی ۱۴Trees باور دارد که می‌تواند این شکاف را با کمک چاپ سه‌بعدی در حدود ۱۰ سال پر کند.

🔹اولین مدرسه ۱۴Trees در منطقه «سلیما» ساخته شده و چاپ دیوارهای آن ۱۸ ساعت زمان برده است. این دیوارها بعدا به روستایی در منطقه «یامبی» منتقل و تکمیل شده‌اند. این مدرسه از ۲۱ ژوئن (۳۱ خرداد) شروع به کار کرده و حالا میزبان دانش‌آموزان است.
«جولیانا چیکاندیلا»، یکی از مشاوران تحصیلی مالاوی می‌گوید: «ما قبلا در منطقه یامبی ۱۲ مدرسه داشتیم، ولی حالا با این مدرسه چاپ سه‌بعدی ۱۳ مدرسه داریم. به منظور افزایش منابع تحصیلی برای کودکان به حداقل چهار مدرسه ابتدایی دیگر در منطقه یامبی نیاز داریم، ولی در مجموع چیزی حدود ۵۰ مدرسه برای همه ساکنان این منطقه لازم است. از کیفیت ساخت این ساختمان شگفت‌زده شدم. دوام و طراحی آن فضا و امکاناتی را در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌دهد که پیش‌تر وجود نداشت. حالا آموزش و یادگیری می‌تواند درون و بیرون کلاس انجام شود.»

🔹گروه CDC مدعی است که با این روش می‌تواند بسیار بهینه‌تر ساخت و ساز کند و رد پای زیست‌محیطی خود را ۵۰ درصد کاهش دهد. ۱۴Trees اواخر پارسال فعالیت در آفریقا را شروع کرد و اخیرا نخستین خانه مقرون به صرفه خود را هم ظرف ۱۲ ساعت در این منطقه چاپ کرده است.
منبع خبر: Digiato.com
#اخبار تکنولوژی #مدرسه با چاپ سه بعدی #کشور مالاوی

image