#علی_بابا 5 پست

کل کل تبلیغاتی جالب #علی_بابا و #سفرمارکت?

image

کارکتر جدید علی بابا رونمایی شد.
#علی_بابا
#برندینگ


♨️کارمندان شرکت سفرهای علی‌بابا سهامدار می‌شوند

🔰شرکت سفرهای علی‌بابا قصد دارد تا پایان سال ۹۹ به تمامی پرسنل خود بخشی از سهام این استارت‌آپ را در قالب سهام تشویقی تخصیص دهد.

🔰به گزارش پیوست، سهام تشویقی (ESOP) یا سهام کارمندان طرحی است که در آن شرکت بخشی از سهام خود را به کارمندان خود اختصاص می‌دهد. شرکت سفرهای علی‌بابا نیز در حال حاضر در حال عقد قرارداد سهام تشویقی با همکارانش است و تا پایان سال ۹۹ پرسنل علی‌بابا صاحب بخشی از سهام این شرکت می‌شوند.

🔰نیما قاضی، هم‌بنیانگذار گروه علی‌بابا و مدیرعامل شرکت سفرهای علی‌بابا درمورد چرایی تخصیص سهام به کارمندان خود به پیوست گفت: «در علی بابا مبنا براین است که افراد هستند که شرکت را بزرگ و ثروت تولید می‌کنند. در یکسال اخیر با وجود کرونا شرکت چند ماه فروش خود را از دست داد،در دوره کوتاهی مجبور شدیم با مبالغ بسیاری هزینه بلیط‌ها را استرداد کنیم. بسیاری پیش‌بینی کرده بودند که شرکت با مشکلات شدید مالی مواجه شود یا مانند برخی از شرکت‌ها سهام خود را با پایین‌ترین قیمت به سهامدار بفروشد؛ اما در این شرایط علی بابا راه برعکس را در پیش گرفت و به پرسنل خود تکیه کرد.»

🔰او ادامه داد: «در این شرایط convertible loan (وام قابل تبدیل به سهام) را اجرایی کردیم. حتما شنیدید که در برخی شرکت‌ها پرسنل شرکت‌ها داوطلبانه بخشی از حقوق خود را کمتر دریافت می‌کنند تا نیروی کمتری تعدیل شوند. ابتدای سال طرحی را اجرا کردیم و همکارانمان با تخفیف خیلی بالا بخشی از حقوق ماهانه خود را به عنوان قسط پرداخت می‌کردند و سهام می‌گرفتند. در آن طرح ۲ درصد سهام شرکت واگذار شد و بیش از ۲۵۰ نفر از همکاران در این طرح شرکت کردند.»

🔰قاضی در ادامه صحبت‌های خود به آماده‌سازی شرکت علی بابا برای ورود به بورس در سال آینده اشاره و گفت: «قصد داریم سال ۱۴۰۰ وارد بورس شویم. تنها باید روال‌های داخی را براساس آنچه که سازمان بورس مدنظر دارد، مطابقت دهیم که تاکنون اقدامات لازم انجام شده است و سال آینده برای ورود به بورس اقدام می‌کنیم.» قاضی در ادامه درمورد اینکه پس از ورود به بورس تکلیف سهام کارمندان چه می‌شود، بیان کرد که چنین تعریف کردند تا در لحظه ورود به بورس هرکدام از همکاران که سهام‌دار هستند، سهامشان به سهام شرکت بورسی تبدیل شود.


🌐منبع خبر: peivast
#خبر #اخبار #اخبار_استارتاپی #استارتاپ #علی_بابا #گروه_علی_بابا

image

♨️واحد ابری علی بابا پس از ۱۱ سال به سوددهی رسید

🔰واحد تجاری علی بابا در حوزه‌ی رایانش ابری موسوم به Alibaba Cloud برای نخستین‌بار از زمان بنیان‌گذاری در سال ۲۰۰۹، برای این شرکت سوددهی کرد.

🔰براساس گزارش خبرگزاری تک‌کرانچ، واحد تجاری علی بابا در حوزه‌ی رایانش ابری در جریان سه‌ماهه‌ی پایانی سال گذشته‌ی میلادی EBITA (درآمد قبل از بهره و مالیات و استهلاک) مثبتی دریافت کرده است. این نخستین‌بار از سال ۲۰۰۹ (زمان بنیان‌گذاری علی بابا کلاد) تاکنون است که واحد رایانش ابری علی بابا به EBITA مثبت دست پیدا می‌کند. علی بابا می‌گوید دستاورد جدید واحد ابری‌اش تا حدی نتیجه‌ی تحقق ‌بخشیده‌شدن به استراتژی صرفه‌جویی‌ به مقیاس یا مزیت مقیاس (Economies of Scale) است.

🔰امروزه، علی بابا کلاد در حوزه‌های مختلفی ازجمله دیتابیس، حافظه‌های ‌ذخیره‌سازی، ابزارهای تجزیه‌و‌تحلیل کلان‌داده (بیگ‌دیتا)، امنیت، یادگیری ماشین و سرویس‌های حوزه‌ی اینترنت اشیاء (IoT) فعالیت می‌کند و توانسته است در چند سال اخیر بازار زیرساخت‌های ابری چین را ازآنِ خود کند.

🔰دنیاگیری ویروس کرونا مشکلات متعددی برای صنایع مختلف ایجاد کرد؛ بااین‌حال باعث رشد درخورتوجه حوزه‌ی رایانش ابری و استفاده‌ی بیشتر مردم از ابزارهای دیجیتالی در دنیا شد؛‌ زیرا قرنطینه‌های ناشی از کووید ۱۹ باعث شدند فعالیت‌های آفلاین مردم به‌ حالت آنلاین دربیاید و میزان وابستگی به زیرساخت‌های ابری افزایش پیدا کند. علی بابا در گزارش مالی جدیدش گفت تقاضا برای دیجیتالی‌سازی (Digitalization) در صنعت رستوران و خدمات مرتبط همچنان پس از عبور از دوران بحرانی کروناویروس در چین ادامه دارد. این شرایط باعث شده است سرویس تحویل غذای علی بابا، یعنی Ele.me پردرآمدتر شود.

🔰براساس آمار رسمی، درآمد علی بابا از حوزه‌ی ابری در سه‌ماهه‌ی منتهی به دسامبر ۲۰۲۰ با رشد مواجه شد و به ۲٫۴۷ میلیارد دلار رسید. علی بابا می‌گوید دلیل اصلی افزایش درآمد واحد ابری، افزایش درآمدهای ناشی از فروش سرویس به مشتریان اینترنتی و صنایع خرده‌فروشی و بخش عمومی بوده است.


🔰علی بابا در بازه‌ی زمانی یادشده بیشترین درآمد، خود یعنی تقریبا ۷۰ درصد از کل درآمد را نیز ازطریق واحد تجارت (Commerce) به‌دست آورده است. واحد ابری ۷ درصد از کل درآمد علی بابا در سه‌ماهه‌ی پایانی سال گذشته‌ی میلادی را تشکیل داد. واحد ابری شرکت تنسنت (Tencent) را می‌توان نزدیک‌ترین رقیب علی بابا کلاد خطاب کرد. طبق آمار مؤسسه‌ی Gartner، تا سال ۲۰۱۹ واحد ابری تنسنت ۲٫۸ درصد از سهم بازار جهان را دراختیار داشت.

🔰یکی از دلایل مهمی که باعث شده سرعت رشد واحد تجاری علی بابا کلاد چشمگیر باشد، این است که علی بابا سرویس ابری‌اش را با سرویس چت سازمانی Dingtalk ادغام کرده است. علی بابا ازطریق سرویس Dingtalk می‌خواهد توجه سازمان‌های بیشتری را به واحد ابری خود جلب کند. یکی از مدیران علی بابا گفته بود همکاری واحد ابری و اپلیکیشن Dingtalk این شرکت همچون ارتباط بین سرویس‌های مایکروسافت 365 و مایکروسافت آژور است.

🌐منبع خبر: zoomit
#خبر #اخبار #اخبار_استارتاپی #استارتاپ #علی_بابا #علی_بابا_کلاد #رایانش_ابری #کرونا

image

♨️استارتاپ پزشکی آنلاین دکتر نکست به طور رسمی رونمایی شد

🔰نشست رونمایی رسمی از پلتفرم «دکتر نکست» در دفتر روز اول شرکت علی‌بابا در کارخانه نوآوری آزادی با حضور عده‌ای از پزشکان کشور برگزار شد. دکتر نکست یک پلتفرم هوشمند و یکپارچه پرونده پزشکی آنلاین برای ثبت اطلاعات پزشکی بیماران و همچنین مدیریت مطب پزشکان با قابلیت‌هایی نظیر نوبت‌دهی الکترونیک، ویزیت مجازی و نسخه‌نویسی الکترونیک است که شرکت علی‌بابا در آن سرمایه‌گذاری کرده است. مجید حسینی‌نژاد موسس علی‌بابا در این مراسم گفت فعلا انتظار درآمدزایی از دکتر نکست را ندارند و علی‌بابا به دنبال ارزش افزوده خلق شده توسط این برند جدید در آینده است.

🔰در ابتدای این مراسم آرمین نوری نشاط، مدیر ارشد محصول «دکتر نکست» این پلتفرم را تسهیل کننده فرایندهای درمانی در کشور دانست و گفت: «این پلتفرم که با همکاری دو مجموعه عظیم بیمه سلامت و بیمه تامین اجتماعی محقق و به وسیله «علی بابا» توسعه یافت، یکی از گام‌های اساسی برای مدرنیزاسیون شبکه بهداشتی و درمانی کشور و تسهیل کننده ارتباط چندسویه بیمار، پزشک، داروخانه و واحدهای تشخیصی است.»

🔰وی با اشاره به این که این محصول حاصل همکاری یک تیم زبده است که از ده‌ها نفر تشکیل می‌شود افزود: «لانچ کلینیکال پلتفرم آنلاین «دکتر نکست» قرار است پروسه مستند سازی اسناد پزشکی یا EHL – electronic health records را در ایران به صورت واقعی، علمی و توسعه محور، عملیاتی کند.»

🔰سعید طاهری، مدیرعامل دکتر نکست تصریح کرد: «قضیه نسخه الکترونیک در کشور کاملا جدی است و چهار سال است که دولت در این زمینه حرف می‌زند و فعالیت می‌کند، اما امسال این قضیه به صورت جدی تر مطرح شد که ناشی از شیوع کوید ۱۹ بوده است.»


✅پلتفرم دکتر نکست ‫قابل استفاده بر روی موبایل و تبلت بدون نیاز به نصب نرم افزار است.

🌐منبع خبر: startup360
#خبر #اخبار #اخباراستارتاپی #استارتاپ #دکترنکست #سلامت_الکترونیک #علی_بابا

image