#بیتکوین 3 پست

اولین سواله اینه که رمز ارز چیه؟
رمز ارز‌ها از پروتکل های رمزگرافیکی و یا کد‌های فوق‌العاده پیچیده برای رمز‌گذاری دیتاهای حساس و انتقال آن‌ها استفاده می‌کنن تا معاملات امنی رو فراهم کنن.
توسعه‌دهنده های رمز‌ ارز این پروتکل‌‌ها رو بر پایه اصول پیچیده ریاضیات و مهندسی کامپیوتر بنا کردن که اونارو غیرقابل نفوذ می‌کنه.
این پروتکل‌ها همچنین هویت افراد استفاده کننده از رمز‌ ارز‌ها را مخفی نگه می‌داره و ردیابی و پیدا کردنشون رو برای هر فرد و دولتی دشوار می‌کنه.
تمام فعالیت‌ها و ارزش‌های این بازار توسط همان کد‌های پیچیده کنترل و ارزیابی می‌شه و بانک‌ها و یا مقامات دولت ها کنترلی روی اونا ندارن. ارزهای دیجیتال امکان معامله شدن توسط ارزهای واقعی را هم دارن و شما می‌تونی در بعضی از بازارهای خاص و صرافی های شناخته شده، مانند بایننس (Binance)، ارز‌های دیجیتالتو با دلار، پوند، یورو و ... جایگزین کنی.
خطر اصلی در همین مرحله اتفاق می‌افته؛ جایی که هکر‌ها و بدافزار‌ها امکان بلوکه کردن پول شما رو در حین این انتقال دارن.
#رمزارز #بیتکوین

image

♨️سرمایه‌گذاری تسلا در بیت‌کوین ممکن است به ضرر این شرکت تمام شود

🔰به عقیده سرمایه‌گذاران، تحلیلگران و مدیران پولی در برخی از بزرگترین بانک‌های کشور، سرمایه‌گذاری ۱/۵ میلیارد دلاری تسلا در بیت‌کوین شاید برای ایلان ماسک خوب باشد اما مطمئنا برای شرکتی که او را به ثروتمندترین فرد جهان تبدیل کرده است خطرناک خواهد بود.

🔰به گزارش پیوست، از آنجایی که تسلا شرکت بزرگ صنعت خودرو‌های الکتریکی و یکی از پیشگامان تحول اقلیمی در تکنولوژی محسوب می‌شود، ورود به حوزه رمزرز‌ها ممکن است به استاندارد‌های اقلیمی و شهرت این شرکت در نگاه مشتریان ضربه وارد کند. با توجه به ردپای محیط زیستی بیت‌کوین در حال حاضر، این اقدام با حرکت به سمت منابع انرژی پاک مغایرت دارد.

🔰تا زمانی که شبکه انرژی در جاهایی مثل روسیه و چین کربن زدایی شود، استخراج بیت‌کوین از نگاه سرمایه‌گذارانی که نخواستند نامشان فاش شود تجارتی کثیف محسوب می‌شود.

🔰یکی از سرمایه‌گذاران گفت: «ما در سال ۲۰۱۸ گفتیم که مردم این کار را در روسیه انجام می‌دهند و از برق تولیدی ذغال سنگ برای استخراج بیت‌کوین استفاده می‌کنند. هزینه هر تراکنش از لحاظ مصرف انرژی وضعیت بدتری پیدا کرده است. به نظر من اقلیم و رمزارز با هم موافق نیستند».

🔰خرید این حجم از بیت‌کوین، تسلا را به یکی از بزرگترین مالکان شرکت بیت‌کوین تبدیل می‌کند و این سرمایه‌گذاری بخش قابل توجهی از ۱۹ میلیارد دلار پول نقدی است که در اختیار این شرکت قرار دارد.

🔰یکی از سرمایه‌گذارانی که از همان روزهای اول از تسلا حمایت کرده می‌گوید: «با توجه به مقیاس خزانه این کار غیرمسئولانه به نظر می‌رسد». اقدام این شرکت می تواند یکی دیگر از مثال‌های پوچی بازار‌های سرمایه آمریکا در اقلیم سرمایه‌گذاری امروزی باشد.

🔰اما این سرمایه‌گذاری با کل سرمایه‌ تحقیق و توسعه این شرکت در سال گذشته برابری می‌کند. این حجم عظیمی است. همچنین این سوال وجود دارد که آیا قانون‌گذاران ماسک را مجازات خواهند کرد.

🔰ماسک پشتیبانی خود از بیت‌کوین و دیگر رمزارز‌های کوچک همچون دوج‌کوین را در هفته‌های گذشته اعلام کرده است و این موضوع به نظر نقض توافق او با کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا است.

🔰ماسک پیشتر به دلیل توییت‌های خود از سوی آژانس‌های قانونی جریمه شده است. در سال ۲۰۱۸، کمیسیون بورس و اوراق بهادار به دلیل توییت‌هایی که ماسک در خصوص فروش سهام شرکت تسلا با قیمت ۴۲۰ دلار کرد او را به کلاهبرداری محکوم کرد. ماسک نهایتا با ۲۰ میلیون دلار جریمه شخصی مواجه شد و تسلا نیز ۲۰ میلیون دلار دیگر جریمه شد.

🔰دانیال رشید تحلیلگر شرکت گلوبال دیتا می‌گوید: «بیت‌کوین روز دوشنبه به اوج قیمت تازه‌ای یعنی ۴۴ هزار دلار رسید. این وضعیت قیمت هیجانی باید برای سرمایه‌گذاران و مشتریان نگران کننده باشد، به ویژه اگر این رمزارز به عنوان یک وسیله برای معامله استفاده شود».

🔰«ایلان ماسک می‌تواند قیمت این دارایی را با توییت یا یک سفارش بزرگ تغییر دهد، همین کار در جهت معکوس هم امکانپذیر است. خرید یک خودرو نباید قماری باشد. مشتریانی که بیتکوین را به عنوان جایگزینی برای ارز رایج خریداری کرده‌اند خیلی راحت ممکن است سقوط ارزش را تجربه کنند».


🌐منبع خبر: peivast
#خبر #اخبار #اخبار_استارتاپی #استارتاپ #بیتکوین #ایلانماسک #تسلا #رمزارز

image

♨️ویزا می‌خواهد رمزارز را به شبکه پرداخت‌ خود اضافه کند

🔰ویزا می‌خواهد بیت‌کوین را در کنار ۱۶۰ ارز موجود در شبکه پرداخت خود قرار دهد این در حالی‌است که این غول خدمات مالی همین الان نیز در زمینه کیف‌های رمزارزی فعالیت می‌کند.


🔰به گزارش پیوست، شرکت ویزا اعلام کرده است که درآینده رمزارزها و مخصوصا بیت‌کوین در کنار ۱۶۰ ارز فعال در شبکه ویزا حضور خواهند داشت. مدیرعامل ویزا در شرایطی خبر از حضور رمزارزها در شبکه پرداختی ویزا می‌دهد که در شرایط فعلی نیز این غول خدمات مالی جهان از طریق کیف‌پول و همکاری پلتفرمی در زمینه رمزارزها فعالیت می‌کند، شرکت‌های دارایی دیجیتال همچون بلاکیفای (BlockFi)، فولد و Crypto.com همین حالا نیز محصولات متعلق به ویزا را صادر می‌کند.


🔰طبق گفته آلفرد کلی، مدیرعامل ویزا، این صنعت بین دو نوع سکه تقسیم شده است: بیت‌کوین و دیگر مشتقات «طلای دیجیتال» که «دارایی‌های اصلی هستند» و سپس رمزارز‌های پایدار و سکه‌هایی که با ارز رایج پشتیبانی می‌شوند همچون ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC). ویزا معتقد است که برای بیت‌کوین و مشتقات آن باید همکاری‌های خود را ادامه داده و راهی به کاربران ارائه داد تا همانطور که می‌خواهند دارایی‌های خود را با استفاده از کارت ویزا در ۷۰ میلیون فروشگاه پذیرای ویزا در سراسر جهان استفاده کنند.

🔰اما درمورد ارز‌های پایدار و ارز‌های دیجیتال بانک مرکزی، کلی معتقد است «نوآوری‌های تازه‌ای در حوزه پرداخت وجود دارد که می‌توان از آن همانند هر ارز رایج دیگری برای تجارت جهانی استفاده کرد. ما فکر می‌کنیم ارز‌های دیجیتالی که روی شبکه بلاک‌چین عمومی همچون شبکه‌های RTP یا ACH فعالیت می‌کنند نیز می‌توانند به بخشی از شبکه‌های ما تبدیل شوند.»


✅ویزا پیشتر ادعا کرده بود که نمی‌خواهد بین رمزارزها تفاوت قائل شود و به یکی از آنها اهمیت بالایی دهد بلکه قرار است پشتیبانی خود از این سکه‌ها و ارائه دهندگانشان را توسعه دهد. باید دید که با افزایش استفاده از ارزهای دیجیتال بانک مرکزی و رمزارز‌های پایدار در ماه‌ها و سال‌های آینده این دیدگاه چه تغییری خواهد کرد.

منبع خبر: peivast

🌐منبع خبر: startup360

#خبر #اخبار #اخبار_استارتاپی #استارتاپ #رمزارز #بیتکوین #ویزا #ارز_دیجیتال

image