#تسلا 4 پست

📣ایلان ماسک با معرفی سوت ۵۰ دلاری تسلا، اپل را به سخره گرفت

🔰مدیرعامل تسلا امروز از فروش یک سوت ۵۰ دلاری به نام Cyberwhistle خبر داد. او این محصول را با پارچه نظافت ۲۰ دلاری اپل مقایسه کرد و البته به‌صورت ضمنی طعنه‌ای هم به سوت‌زنان این شرکت زد. سوت Cyberwhistle با الهام از Cybertruck ساخته شده است.

🔹ایلان ماسک با انتشار پستی در صفحه توییتر خود از کاربران دعوت کرد که با خرید Cyberwhistle در سوت تسلا بدمند. در توضیحات این محصول در وب‌سایت تسلا آمده است: «Cyberwhistle که با الهام از Cybertruck ساخته شده و موجودی محدودی دارد، یک محصول کلکسیونی است که از فولاد ضدزنگ طبی با پوشش صیقلی ساخته شده است.»
ماسک در توییت دیگری خطاب به کاربران نوشت: «پول خود را روی پارچه مسخره اپل هدر ندهید، سوت ما را بخرید!» این محصول در حال حاضر با پایان موجودی روبرو شده اما نکته جالب این است که کاربران می‌توانستند با سرویس اپل Pay آن را خریداری کنند. به‌علاوه، مشخص نیست که Cyberwhistle چه زمانی به دست خریداران خواهد رسید. شاید این محصول زودتر از خود سایبرتراک روانه بازار شود. سایبرتراک در سال ۲۰۱۹ معرفی شد ولی هنوز عرضه عمومی نشده است.

🔹سوت تسلا در گروه محصولات سبک زندگی این شرکت قرار گرفته و به جمع محصولاتی مثل تُنگ ۱۵۰ دلاری، ماگ ۳۰ دلاری و چند کالای دیگر ملحق شده است. این اولین باری نیست که ماسک اپل را مسخره می‌کند. او قبلا در پرونده اپیک گیمز به کوپرتینویی‌ها حمله و از کمیسیون ۳۰ درصدی آن‌ها در اپ استور انتقاد کرده بود.

کنایه ایلان ماسک به سوت‌زنان در شرایطی اتفاق می‌افتد که ماه گذشته یکی از کارمندان زن کارخانه تسلا در «فرمانت» کالیفرنیا به خاطر آزارهای جنسی و شرایط کابوس‌وار محیط کار از این شرکت شکایت کرد. «جسیکا بارازا» که در شیفت‌های شبانه مشغول به کار در تسلا بود، می‌گفت تقریبا هر شب با آزارهای کلامی و فیزیکی کارمندان مواجه بوده است.
منبع خبر:
www.digiato.com
#اخبار_تکنولوژی #ایلان_ماسک #تسلا

image

ارزش بازار تسلا به ۱ تریلیون دلار رسید؛ ثروت ایلان ماسک در یک قدمی ۲۹۰ میلیارد دلار

مدت‌هاست تسلا به عنوان باارزش‌ترین خودروساز دنیا شناخته می‌شود، اما حالا این کمپانی ارزشی فراتر از تصورات قبلی پیدا کرده و در جمع شرکت‌های تریلیون دلاری مانند اپل، آمازون و مایکروسافت قرار گرفته. ارزش بازار تسلا از یک تریلیون دلار فراتر رفته و ثروت مدیرعاملش، ایلان ماسک هم به ۲۸۹ میلیارد دلار رسیده است.

چند روز پیش بود که سهام تسلا رکوردشکنی کرد و به ۹۰۹.۶۸ دلار رسید. در آن زمان ارزش بازار این خودروساز به ۸۶۰ میلیارد دلار رسید. اما حالا ارزش سهام این کمپانی به ۱۰۲۴ دلار رسیده که ارزش بازار آن را به بالاتر از ۱ تریلیون دلار رسانده است.

یکی از دلایل رشد بالای ارزش سهام این خودروساز، دریافت ۱۰۰ هزار سفارش از کمپانی اجاره خودروی «Hertz» است. افراد در ایالات متحده آمریکا و برخی کشورهای اروپایی از اوایل ماه آینده میلادی می‌توانند سدان تسلا مدل ۳ را اجاره کنند.
قرارداد Hertz با تسلا بزرگترین سفارش برای خودروهای الکتریکی محسوب می‌شود و ۴.۲ میلیارد دلار درآمد به حساب تسلا واریز می‌کند. همین خبر باعث شد ارزش سهام تسلا رشد ۴.۳ درصدی را تجربه کند، اما این تمام ماجرا نبود و تسلا مدل ۳ در ماه سپتامبر به پرفروش‌ترین خودرو در اروپا تبدیل شد. در کنار تمام این موارد، باید گزارش مالی رکوردشکن تسلا در فصل سوم ۲۰۲۱ را هم مدنظر قرار دهیم.

افزایش ارزش سهام تسلا بیش از همه به نفع مدیرعاملش یعنی ایلان ماسک تمام شده است. ماسک که با رکوردشکنی قبلی سهام این کمپانی ارزش ثروتش به ۲۵۲ میلیارد دلار رسیده بود، حالا طبق شاخص بلومبرگ ۲۸۹ میلیارد دلار ثروت دارد و اختلافش با نفر دوم یعنی جف بزوس تقریبا به ۱۰۰ میلیارد دلار رسیده است.
ثروت ماسک رشد چشمگیری را تجربه کرده و ۳۶.۲ میلیارد دلار افزایش داشته است. در مقام دوم لیست ثروتمندترین افراد جهان جف بزوس با ثروت ۱۹۳ میلیارد دلار قرار گرفته و در رتبه سوم هم «برنار آرنو» با ثروت ۱۶۳ میلیارد دلار به چشم می‌خورد. در تصویر بالا می‌توانید نام ثروتمندترین افراد جهان را ببینید.
منبع خبر:
www.digiato.com
#اخبار_تکنولوژی #تسلا #ایلان_ماسک#

image

انتقاد ایلان ماسک از سیاست‌های اپل در اپ استور و استفاده از کبالت در باتری‌ها

تسلا اخیرا جدیدترین گزارش مالی‌اش را منتشر کرده و در جلسه مربوط به آن، مدیرعاملش یعنی ایلان ماسک دوبار از باارزش‌ترین کمپانی دنیا، اپل انتقاد کرده است. مدیرعامل تسلا سیاست‌های اپل در قبال اپ استور و همچنین استفاده از کبالت در باتری‌های آیفون و مک‌ها را مورد انتقاد قرار داده است.

در طی این جلسه، از ماسک درباره برنامه تسلا مبنی بر دسترسی شرکت‌های دیگر به شبکه SuperCharging سوال پرسیده شد. مدیرعامل تسلا در توضیح گفته هدف این کمپانی ایجاد یک «باغ محصور» نیست، بلکه حمایت از گسترش انرژی پایدار است. ماسک با یک سرفه مصنوعی از اپل انتقاد کرده است:

«من فکر می‌کنم ما می‌خواهیم روی این نکته تاکید کنیم که هدفمان پشتیبانی از ظهور انرژی پایدار است. هدف ایجاد یک باغ محصور و استفاده از آن برای ضربه زدن به رقبا نیست، کاری که برخی شرکت‌ها انجام می‌دهند.»

ماسک در ادامه با یک سرفه مصنوعی از اپل نام برده است.
از ماسک همچنین سوالی درباره زنجیره تامین پرسیده شد که مدیرعامل تسلا دوباره به اپل اشاره کرده است. به گفته ماسک در حالی که اپل بطور ۱۰۰ درصدی از کبالت در باتری‌ها استفاده می‌کند، سهم آن در باتری‌های تسلا بسیار کمتر است:

«فکر می‌کنم اپل بطور ۱۰۰ درصد از کبالت در باتری‌ها، گوشی‌های هوشمند و لپ‌تاپ‌ها استفاده می‌کند، اما تسلا در پک‌های باتری آهن-فسفات از کبالت استفاده نمی‌کند و سهم آن‌ها در باتری‌های مبتنی بر نیکل هم ناچیز است. طبق میانگین وزنی ما احتمالا از ۲ درصد کبالت استفاده می‌کنیم، در حالی که سهم اپل ۱۰۰ درصد است.»

این اولین باری نیست که از اپل بخاطر استفاده از کبالت در باتری‌ها انتقاد می‌شود. گزارشی در سال ۲۰۱۹ اپل را متهم کرده بود که از کار اجباری کودکان در معادن کبالت پشتیبانی می‌کند. اما اپل از بررسی زنجیره تامین توسط شرکت‌های شخص ثالث خبر داد و گفت در صورت هرگونه تخطی از قوانین، آن‌ها از زنجیره تامین حذف می‌شوند.

البته انتقاد ماسک از اپل را می‌توان از زاویه دیگری هم بررسی کرد. اپل روی خودروی الکتریکی‌اش کار می‌کند و تا به امروز چندین نفر از جمله یک مدیر سابق بی‌ام‌و را استخدام کرده و مغز متفکر اپل واچ هم مشغول کار روی این پروژه است. با معرفی خودروی اپل و محبوبیت بالایی که کوپرتینویی‌ها میان کاربران دارند، سهم تسلا شاید در بازار خودروهای الکتریکی کاهش پیدا کند. به همین دلیل ظاهرا ماسک پیش از اینکه چنین موضوعی رخ دهد، شروع به انتقاد از اپل کرده است.
منبع خبر:
www.digiato.com
#اخبار_تکنولوژی #ایلان_ماسک #اپل #تسلا

image

♨️سرمایه‌گذاری تسلا در بیت‌کوین ممکن است به ضرر این شرکت تمام شود

🔰به عقیده سرمایه‌گذاران، تحلیلگران و مدیران پولی در برخی از بزرگترین بانک‌های کشور، سرمایه‌گذاری ۱/۵ میلیارد دلاری تسلا در بیت‌کوین شاید برای ایلان ماسک خوب باشد اما مطمئنا برای شرکتی که او را به ثروتمندترین فرد جهان تبدیل کرده است خطرناک خواهد بود.

🔰به گزارش پیوست، از آنجایی که تسلا شرکت بزرگ صنعت خودرو‌های الکتریکی و یکی از پیشگامان تحول اقلیمی در تکنولوژی محسوب می‌شود، ورود به حوزه رمزرز‌ها ممکن است به استاندارد‌های اقلیمی و شهرت این شرکت در نگاه مشتریان ضربه وارد کند. با توجه به ردپای محیط زیستی بیت‌کوین در حال حاضر، این اقدام با حرکت به سمت منابع انرژی پاک مغایرت دارد.

🔰تا زمانی که شبکه انرژی در جاهایی مثل روسیه و چین کربن زدایی شود، استخراج بیت‌کوین از نگاه سرمایه‌گذارانی که نخواستند نامشان فاش شود تجارتی کثیف محسوب می‌شود.

🔰یکی از سرمایه‌گذاران گفت: «ما در سال ۲۰۱۸ گفتیم که مردم این کار را در روسیه انجام می‌دهند و از برق تولیدی ذغال سنگ برای استخراج بیت‌کوین استفاده می‌کنند. هزینه هر تراکنش از لحاظ مصرف انرژی وضعیت بدتری پیدا کرده است. به نظر من اقلیم و رمزارز با هم موافق نیستند».

🔰خرید این حجم از بیت‌کوین، تسلا را به یکی از بزرگترین مالکان شرکت بیت‌کوین تبدیل می‌کند و این سرمایه‌گذاری بخش قابل توجهی از ۱۹ میلیارد دلار پول نقدی است که در اختیار این شرکت قرار دارد.

🔰یکی از سرمایه‌گذارانی که از همان روزهای اول از تسلا حمایت کرده می‌گوید: «با توجه به مقیاس خزانه این کار غیرمسئولانه به نظر می‌رسد». اقدام این شرکت می تواند یکی دیگر از مثال‌های پوچی بازار‌های سرمایه آمریکا در اقلیم سرمایه‌گذاری امروزی باشد.

🔰اما این سرمایه‌گذاری با کل سرمایه‌ تحقیق و توسعه این شرکت در سال گذشته برابری می‌کند. این حجم عظیمی است. همچنین این سوال وجود دارد که آیا قانون‌گذاران ماسک را مجازات خواهند کرد.

🔰ماسک پشتیبانی خود از بیت‌کوین و دیگر رمزارز‌های کوچک همچون دوج‌کوین را در هفته‌های گذشته اعلام کرده است و این موضوع به نظر نقض توافق او با کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا است.

🔰ماسک پیشتر به دلیل توییت‌های خود از سوی آژانس‌های قانونی جریمه شده است. در سال ۲۰۱۸، کمیسیون بورس و اوراق بهادار به دلیل توییت‌هایی که ماسک در خصوص فروش سهام شرکت تسلا با قیمت ۴۲۰ دلار کرد او را به کلاهبرداری محکوم کرد. ماسک نهایتا با ۲۰ میلیون دلار جریمه شخصی مواجه شد و تسلا نیز ۲۰ میلیون دلار دیگر جریمه شد.

🔰دانیال رشید تحلیلگر شرکت گلوبال دیتا می‌گوید: «بیت‌کوین روز دوشنبه به اوج قیمت تازه‌ای یعنی ۴۴ هزار دلار رسید. این وضعیت قیمت هیجانی باید برای سرمایه‌گذاران و مشتریان نگران کننده باشد، به ویژه اگر این رمزارز به عنوان یک وسیله برای معامله استفاده شود».

🔰«ایلان ماسک می‌تواند قیمت این دارایی را با توییت یا یک سفارش بزرگ تغییر دهد، همین کار در جهت معکوس هم امکانپذیر است. خرید یک خودرو نباید قماری باشد. مشتریانی که بیتکوین را به عنوان جایگزینی برای ارز رایج خریداری کرده‌اند خیلی راحت ممکن است سقوط ارزش را تجربه کنند».


🌐منبع خبر: peivast
#خبر #اخبار #اخبار_استارتاپی #استارتاپ #بیتکوین #ایلانماسک #تسلا #رمزارز

image