#هواوی 7 پست

🔳⭕️درباره موسس رازآلود شرکت هوآوی چه می‌دانید؟

🔴بسیاری از سوءظن‌ها نسبت به هواوی از سوی موسس ۶۸ ساله آن، «رن ژنگفی» ترسیم شده است که به ندرت در انظار عمومی ظاهر می‌شود. خود «رن» در نامه‌ای که در سال ۲۰۱۱ به کارمندانش نوشت تاکید می‌کند:
"مردم در دنیای صنعت معتقدند من همان‌قدر که رازآلودم، بزرگ هستم. من تلاش می‌کنم اطلاعات زیادی در دسترس ندهم، نه به این خاطر که خود را مرموز جلوه دهم، شاید بیشتر به این دلیل که می‌ترسم."

«تیان تائو» دوست قدیمی رن می‌گوید:
«او هیچ تفریحی ندارد و اغلب اوقات فراغتش، کتاب می‌خواند». مطالعات او به هیچ حوزه‌ای محدود نمی‌شود؛ از تاریخ غرب تا آموزه‌های فلسفی تائو. او شرکت را در دست دارد، حق وتوی عجیبی دارد و تصمیمات اصلی را از طریق هیاتی از نزدیک‌ترین شرکایش عملی میگیرد. یکی از نزدیک‌ترین شرکای کاری او، دخترش کیتی منگ، مدیرکل بخش مالی هواوی است.

#رن_ژنگفی
#هواوی


📣توافق آمریکا با مدیر مالی هواوی: «منگ وانژو» آزاد شد

🔰«منگ وانژو»، مدیر مالی هواوی بخشی از اتهامات کوچک‌تر خود را پذیرفت و با موافقت وزارت دادگستری آمریکا به چین برگشت. خانم منگ در سال ۲۰۱۸ به اتهام نقض تحریم‌های آمریکا علیه چندین کشور از جمله ایران، در کانادا دستگیر شده بود.

🔹به گزارش وال استریت ژورنال و نیویورک تایمز، منگ وانژو که تقریبا ۳ سال در بازداشت خانگی به سر می‌برد، به برخی از اتهامات خود اقرار کرد و در مقابل دادستان‌ها رسیدگی به اتهامات کلاهبرداری بانکی و مخابراتی او را به تعویق لغو کردند.

این مدیر هواوی روز جمعه از راه دور در یک جلسه دادگاه شرکت کرد و وزارت دادگستری نیز اظهار داشت که به راه‌حلی برای این پرونده دست یافته است. دادستان‌ها مدعی بودند که وانژو در سال ۲۰۱۳ درباره ارتباطات خود با ایران به بانک‌ها دروغ گفته است. ولی مدیر هواوی این اتهامات را که می‌توانست به حداکثر ۳۰ سال حبس او منجر شود، رد کرده بود.
بازداشت منگ وانژو در سطح بین‌المللی تبعاتی به دنبال داشت. چند روز پس از دستگیری او، دو کانادایی در چین بازداشت شدند و حالا پس از توافق آمریکا با خانم منگ، این دو نفر هم آزاد شده‌اند.

🔹دادستان پرونده می‌گوید منگ وانژو پذیرفت یک اقرارنامه چهار صفحه‌ای درباره اظهارات نادرست خود به یک موسسه مالی را امضا کند. در مقابل آن‌ها هم تا زمانی که مدیر هواوی به جرایم دیگری مرتکب نشود، استرداد او به آمریکا را لغو می‌کنند.

ظاهرا مسئولان دولت ترامپ نیز پارسال پیشنهاد مشابهی به منگ وانژو داده بودند، اما او از پذیرش هرگونه خطا خودداری کرده بود. گفتگوی مجدد از چند هفته پیش از سوی مقامات دولت بایدن آغاز شد. ولی این بار تمایل وانژو به دیدار مجدد خانواده‌اش باعث شد او این اتهامات را بپذیرد.

وزارت دادگستری در حقیقت ابتدا رسیدگی به پرونده را تا دسامبر ۲۰۲۲ به تعویق می‌اندازد. اگر خانم وانژو از شرایط تعیین‌شده توسط دادگاه پیروی کند، این پرونده در نهایت از دستور کار خارج خواهد شد.
منبع خبر:
www.digiato.com
#اخبار_تکنولوژی #هواوی #منگ_وانژو

image

📣هواوی از برگزاری مراسمی در تاریخ ۲۹ مهر خبر داد

🔰هواوی با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، از برگزاری رویدادی جدید در تاریخ ۲۹ مهر ماه (۲۱ اکتبر) خبر داده است. به نظر می‌رسد چینی‌ها می‌خواهند در این تاریخ از محصول جدیدی رونمایی کنند. این رویداد در شهر وین برگزار خواهد شد و رئیس بخش مصرف‌کنندگان کانادا و اروپای شرقی هواوی، دکتر «درک یو» میزبان آن خواهد بود.

🔹هنوز مشخص نشده هواوی قصد معرفی چه محصولاتی را دارد، اما طبق دعوتنامه‌ای که برای اهالی رسانه ارسال کرده، احتمالا با معرفی گوشی‌های سری P50 برای بازار جهانی مواجه می‌شویم. این محصولات چند ماه پیش در چین معرفی شدند. در کنار تصویر دعوتنامه، یکی دیگر از دلایل احتمال معرفی جهانی سری P50، گزارش‌هایی مبنی بر عدم معرفی گوشی‌های سری میت ۵۰ در سال جاری میلادی است.

🔹گوشی‌ پی ۵۰ هواوی از یک نمایشگر ۶.۵ اینچی اولد ۹۰ هرتزی بهره می‌برد و تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ نیز وظیفه انجام کارهای پردازشی‌اش را برعهده دارد. این دستگاه به دوربین اصلی سه‌گانه مجهز شده که شامل سنسورهای ۵۰، ۱۲ و ۱۳ مگاپیکسلی می‌شود که به ترتیب دوربین اصلی، پریسکوپی تله‌فوتو با زوم اپتیکال ۵ برابری و اولترا واید هستند.

گوشی P50 پرو به نمایشگر ۶.۶ اینچی اولد ۱۲۰ هرتزی مجهز شده و تراشه به کار رفته در آن نیز کرین ۹۰۰۰ است. دوربین اصلی و سنسور فوق عریض تفاوتی با مدل پی ۵۰ ندارد و تنها فرق در لنز پریسکوپی خلاصه می‌شود. در مدل پی ۵۰ پرو لنز پریسکوپی ۶۴ مگاپیکسل دارد و میزان بزرگنمایی اپتیکال آن نیز ۳.۵ برابر است. البته این دستگاه دوربین سیاه و سفید ۴۰ مگاپیکسلی هم دارد.

🔹هر دو مدل به دوربین سلفی یکسان و ۱۳ مگاپیکسلی مجهز شده‌اند. ظرفیت باتری نسخه استاندارد ۴۱۰۰ و نسخه پرو ۴۳۶۰ میلی آمپر ساعتی است که هر دو از شارژ ۶۶ واتی سیمی پشتیبانی می‌کنند. اما برای نسخه پرو شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی نیز در نظر گرفته شده است.
منبع خبر:
www.digiato.com
#اخبار_تکنولوژِ #هواوی#

image

📣آخرین آمار واردات موبایل به ایران؛ ثبات سامسونگ، افزایش سهم شیائومی و کاهش سهم هواوی

🔰جدیدترین آمار رسمی منتشر شده از بازار موبایل نشان می‌دهد طی ۱۲ ماه گذشته ۱۶میلیون و ۷۰۰هزار گوشی تلفن همراه در بازار فروخته و در شبکه ارتباطی کشور فعال شده است. در میان برندهای مختلف، اگرچه سامسونگ هم‌چنان بیشترین سهم را از بازار موبایل ایران داشته، اما شیائومی در حال نزدیک کردن خود به این غول کره‌ای است.

🔹طبق آمار منتشر شده از سوی انجمن واردکنندگان موبایل سامسونگ، شیائومی و اپل بیشترین سهم را از بازار ایران دارند و البته بیش از ۸۵ درصد بازار متعلق به گوشی‌های شیائومی و سامسونگ است. همچنین این آمار حکایت از ثابت ماندن تقریبی میزان واردات گوشی به کشور نسبت به سال گذشته دارد.
🔹در مقایسه با آمار انتشار یافته در خردادماه از سوی این انجمن، سهم سامسونگ از بازار ایران ثابت مانده است. اما شیائومی با وجود محدودیت‌های ایجاد شده از سوی سازمان تنظیم مقررات رادیویی برای واردت برخی از مدل‌های پرفروش آن و با وجود کاهش ۵۰ درصدی واردات گوشی‌های این برند در مردادماه هم چنان مورد استقبال خریداران ایرانی است و توانسته در سه ماه گذشته سهم خود را از بازار موبایل ایران ۴ درصد افزایش داده و به ۳۳ درصد برساند. گوشی‌های آیفون نیز در سه ماه گذشته نیز سهم‌شان یک درصد افزایش یافته است.

🔹با توجه به انتشار گزارش شرکت تحقیقاتی «کانترپوینت» در مرداد ماه امسال مبنی بر این که شیائومی در ماه ژوئن ۲۰۲۱ برای اولین بار جایگاه پرفروش‌ترین برند موبایل جهان را از سامسونگ و اپل ربوده است، افزایش سهم شیائومی در بازار ایران موضوعی دور از انتظار نبود. شاید اگر محدودیت‌های داخلی برای مدل‌های پرفروش این گوشی نبود، اکنون شاهد سهم بیشتر شیائومی در بازار ایران بودیم.

🔹اما یکی دیگر از نکات قابل تامل این آمار، کاهش جایگاه نوکیا و هواوی است. این دو برند در حالی که طی سال ۹۸ پس از سامسونگ بیشترین سهم را از بازار موبایل ایران داشتند اکنون به پایین‌ترین جایگاه رسیده‌اند. طبق آمار منتشر شده از سوی انجمن واردکنندگان موبایل در اردیبهشت ۹۹، طی سال ۹۸ تعداد ۱۵ میلیون و ۳۸۰ هزار دستگاه موبایل وارد کشور شد که از این تعداد چیزی بالغ بر ۱۴ میلیون آن توسط مصرف کنندگان در شبکه ارتباطی تلفن همراه کشور فعال شده بود. همچنین تعداد یک میلیون و پانصد هزار دستگاه موبایل از طریق رویه تجاری و مسافری در اسفند ۹۸ وارد کشور شده بود که یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه از آن در شبکه فعال بود.

🔹در آن زمان سامسونگ با ۵۶ درصد، نوکیا با ۱۷ درصد، هواوی با ۹ درصد، شیائومی با ۷ درصد، اپل با ۵ درصد و آنر با ۳ درصد رتبه‌های اول تا ششم را به لحاظ سهم بازار به خود اختصاص داده بودند. حذف شدن آنر در لیست موبایل‌های وارد شده در سال ۹۹ نیز نشان می‌دهد که بخت و اقبال این برند در بین کاربران ایرانی نیز کمتر شده است.

برندهای ایرانی یک درصد از بازار موبایل را هم تشکیل نمی‌دهند
نکته قابل توجه دیگر در لیستی که توسط انجمن واردکنندگان موبایل منتشر شده اینست که برندهای ایرانی موبایل جایگاه یک درصدی هم در بین کاربران ندارند. این در حالی است که در سالیان گذشته پروژه گوشی ملی جدی‌تر گرفته شد و شرکت‌های ایرانی جدیدی در زمینه تولید گوشی شروع به فعالیت کردند اما به نظر می‌رسد همچنان سهم هیچ یک از این برندها به رقم خاصی در بازار نرسیده است.

🔹کاهش فروش هواوی نیز تنها مختص ایران نبوده و در سراسر دنیا این غول چینی با مشکل فروش گوشی‌های خود رو به رو شده است. این ماجرا پس از تحریم‌های آمریکا علیه این شرکت و قطع همکاری گوگل رخ داد که در جدیدترین گوشی‌های هواوی خبری از سرویس‌های شرکت گوگل نیست. باید دید هواوی با سیستم عامل هارمونی و راه‌حل‌هایی که برای گوشی‌های جدید خود ارائه داده می‌تواند به بازی برگردد یا خیر چرا که مشکل اصلی این شرکت در حال حاضر بخش نرم‌افزار است و در سال‌های اخیر نشان داده که می‌تواند در حوزه سخت‌افزار موفق عمل کند.
منبع خبر:
www.digiato.com
#اخبار_تکنولوژی #سامسونگ #هواوی #شیائومی

image

📣شرکت Caviar از گران‌ترین گوشی هواوی در جهان رونمایی کرد: میت ۴۰ پرو با یشم سبز

🔰شرکت کاویار که به ساخت نسخه لوکس محصولات الکترونیکی مانند آیفون‌ها و آیپدها معروف است، حالا به سراغ یکی از پرچمدارهای هواوی یعنی میت ۴۰ پرو رفته و نسخه Jade Empire Limited Edition آن را توسعه داده است.

در این مجموعه، با سه مدل روبه‌رو هستیم که یکی از آن‌ها قیمت فوق‌العاده بالایی دارد و به ده‌ها هزار دلار می‌رسد. در این محصولات از یشم سبز و مرمری استفاده شده است.
🔹هواوی میت ۴۰ پرو Precious Harmony

این مدل با نام «Precious Harmony»، گران‌ترین دستگاه است که در آن از طلای ۱۸ عیار استفاده شده و روی پنل پشتی‌اش با استفاده از لیزر، الگوهای جذاب و همچنین یک لاک‌پشت به چشم می‌خورد. برای این لاک‌پشت از یشم سبز یا Jade استفاده شده تا ظاهر لوکس به آن داده شود.

کاویار تنها ۸ نمونه از این موبایل را می‌سازد که البته چنین عددی تصادفی نیست و در فرهنگ چین، ۸ نماد ثروت و رفاه است. اگر می‌خواهید گران‌ترین گوشی هواوی در جهان را بخرید، باید ۷۱ هزار دلار هزینه پرداخت کنید.
🔹مدل Dragon's Son

مدل دوم از این سری، پسر اژدها (Dragon's Son) نام دارد که روی پنل پشتی آن یک اژدها به چشم می‌خورد. در جلوی این اژدها یک توپ قرار گرفته که برای ساخت آن از یشم سبز استفاده شده است. برای ساخت این بخش از لیزر و همچنین یک لایه طلا استفاده شده است.

این مدل تنها در ۱۶ نسخه تولید می‌شود و قیمتش برابر ۶,۴۵۰ دلار است. اگرچه با قیمت بالایی روبه‌رو هستیم اما قیمتش تفاوت زیادی با مدل قبلی دارد.
🔹هواوی میت ۴۰ پرو Gohua

آخرین مدل، Gohua نام دارد که از پنل پشتی تیتانیومی به همراه یشم مرمری بهره می‌برد. کاویار تنها ۷۶ نمونه از این دستگاه را تولید می‌کند و قیمتش کمی کمتر از مدل قبلی است. این پرچمدار لوکس و جذاب هواوی با قیمت ۶,۲۹۰ دلار به فروش می‌رسد.
منبع خبر: digiato.com
#اخبار تکنولوژی #هواوی #کارشناس_رسمی ترین_گوشی_هواوی#

image