✅آثار حقوقی خیانت زوجین به یکدیگر:
خیانت در جامعه کنونی ایران متاسفانه رواج زیادی یافته است و فروپاشی خانواده ها را به دنبال خواهد داشت. خیانت هر یک از زوجین دارای آثار حقوقی متعددی است
.
🔴هر یک از زوجین در صورت داشتن روابط نامشروع در صورت عدم وقوع زنا مستوجب تا 99 ضربه شلاق می باشد.
🔴در صورت دخول و وقوع زنا و وجود شرایط احصان (مانند امکان دسترسی به همسر ) موجب مجازات رجم(سنگسار) خواهد بود
🔴در صورت خیانت مرد و ازدواج مجدد او بدون اجازه همسر اول و نداشتن تایید دادگاه، زن حق طلاق خواهد داشت در صورت نداشتن حق طلاق صرف خیانت مرد دلیلی محکم برای طلاق محسوب نمی شود مگر این که خیانت به نحوی باشد که از مصادیق عسر و حرج زن محسوب شود.(بند 2 و 9 عقدنامه و ماده 1130 قانون مدنی)
🔴نکته مهم این که اگر زن حق طلاق داشته باشد، اثبات خیانت وی حق طلاق را از بین نمی برد به علاوه حتی اثبات خیانت زن مهریه وی را از بین نخواهد برد.
🔴در رویه دادگاه ها اثبات خیانت زوجه توسط زوج معمولا ساقط کننده حق حضانت وی خواهد بود
🔴همچنین طبق قانون ایران مرد(زوج) در هر صورت حق طلاق خواهد داشت بنابراین اثبات خیانت زن یا نفی آن تاثیری در حق طلاق مرد نخواهد داشت و این حق تحت هر شرایطی برای مرد محفوظ است.
https://hesabraslaw.com/
#مجازات #وکیل_کیفری #حسابرس
آيا در قانون ايران مجازات به صليب كشيدن داريم؟!!
بله
مجازات به صليب كشيدن يا صلب يكي از مجازات هاي جرم محاربه است.
در اجرای حد صلب محکوم را در فضای باز به چوبه دار که شبیه صلیب است آویزان میکنند؛ به نحوی که پشت به صلیب و رو به قبله بوده و پاهایش مقداری از زمین فاصله داشته باشد. همچنین دستهای محکوم را به دو چوبه افقی و پاهایش را به چوبه عمودی بسته و به مدت سه روز تحت حفاظت و مراقبت مأموران به همان حال رها میکنند
نحوه بستن محکوم نباید به گونهای باشد که موجب مرگ محكوم شود.
منظور از سه روز، سه روز و دو شب داخل آن است و با غروب آفتاب روز سوم، محکوم از چوبه دار پایین آورده میشود. چنانچه فوت محكوم زودتر از سه روز محرز گردد، جسد برای انجام مراسم مذهبی و کفن و دفن پایین آورده میشود.
اگر محكوم پس از سه روز فوت نکرده باشد، او را رها میکنند و چنانچه نیازمند ارائه خدمات پزشکی باشد، اقدامات درمانی بلامانع است.
https://hesabraslaw.com/
#صلیب #مجازات #وکیل_کیفری #حسابرس
جرم تعزیری چیست؟!!
اگر علاقهمند به نکات و آموزشهای حقوقی هستید، حتما ما را دنبال کنید.
👇پاسخ:
جرم تعزیری به جرمی می گویند که نوع و میزان و کیفیت مجازات آن در شرع مشخص نشده است . جرم تعزیری به طور معمول به جرایمی می گویند که با توجه به مقتضیات زمان توسط قانون گذار وضع می شود. در این جرایم اختیارات قاضی به مراتب بیشتر از جرایم حدی است و قاضی می تواند از نهادهای متعددی نظیر تخفیف و تشدید و آزادی مشروط و تبدیل مجازات ، تعلیق اجرای مجازات ، تعلیق تعقیب، تعویق صدور حکم و...... استفاده کند. در جرایم تعزیری مجازات اعدام وجود ندارد.
با حسابرس وکیل خود باشید.😎
https://hesabraslaw.com/
#جرم_تعزیری #تعزیر #جرم #تعزیرات #جرائم #قانون #قانون_اساسی #مجازات #وکیل #کیفری