#تجربه 4 پست

یه نکته جالبی که از الکامپ امسال بدست آوردم بحث پارک های علم و فناوری بود.
من قبلا فکر می کردم پارک علم و فناوری صنعتی شریف یا تربیت مدرس یا کلا اینا که اسم دانشگاه روشون هست فقط دانشجو یا فارغ التحصیل های اون دانشگاه میتونن داخل این پارک ها شرکت ثبت کنند.
اما متوجه شدم اینطور نیست و میشه خارج از این دانشگاه ها هم تحصیل کرد و داخل پارکشون شرکت ثبت کرد.
فقط فرقی که با هم دارند بحث هیئت داوری هست که ممکنه برخی پارک ها سخت گیر گیر تر باشن و یا توی یکسری حوزه ها و تقاضاهای موجود بیشتر توجه داشته باشند.

#تجربه
#انتقال_تجربه
#پارک_علم_و_فناوری


کارآموزی یکی از بهترین راه‌های کسب تجربه عملی در زمینه‌های مختلف است. علاوه بر کسب تجربه، کارآموزی همچنین به فرد این امکان را می‌دهد که با یک شرکت و فعالیت‌های آن آشنا شود و در کسب و کار آن شرکت تجربه کسب کند.

برای داشتن یک کارآموزی جذاب، بهتر است از فرصت‌هایی استفاده کنید که در زمینه علاقه شما هستند. به عنوان مثال، اگر علاقه‌مند به طراحی وبسایت هستید، می‌توانید به شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، درخواست کارآموزی دهید و تجربه کسب کنید.

همچنین، برای داشتن یک کارآموزی جذاب، بهتر است با مدیران و کارمندان شرکتی که قصد دارید در آنجا کارآموزی کنید، صحبت کنید و نحوه کار آن‌ها را بشناسید. برای این منظور، می‌توانید با آن‌ها مصاحبه کنید و از آن‌ها بپرسید که چه فرصت‌هایی برای کارآموزی وجود دارد و چه مهارت‌هایی باید داشته باشید تا بتوانید در آن شرکت کارآموزی کنید.

در نهایت، برای داشتن یک کارآموزی جذاب، بهتر است به دنبال فرصت‌هایی باشید که به شما امکان کار با تکنولوژی‌های جدید و نوآورانه را می‌دهند. این فرصت‌ها به شما این امکان را می‌دهند که با تکنولوژی‌های جدید آشنا شوید و مهارت‌های جدیدی را کسب کنید که در آینده می‌تواند به شما در کار و توسعه شغلی کمک کند.

پیشنهاد من اینه حتما تجربه کنید ارادتمند همه
#کاراموز #کارآموزی #فرصت #تجربه #مهارت


محمدرضا کرزه بر
 یک عدد اغواگر تحصیلی

#تجربه
چند روز قبل تو ی جلسه ای بودم که ی دانشجوی دکترا خطاب استادشون این جمله رو گفتن:
"همونطور که شما عرض کردین..."
این کاربرد اشتباه عرض کردن و فرمودن چقدر زیاده

گونه ي مؤدّبانه ي « گفتن » براي گوينده، « عرض کردن » و « به عرض رساندن » است.
مثل: من گفتم --> بنده عرض کردم.
گونه ي مؤدبانه ي « گفتن » براي مخاطب، « فرمودن » است.
مثل: تو گفتی --> شما فرمودین.


محمدرضا کرزه بر
 یک عدد اغواگر تحصیلی

#تجربه
دوران کارشناسی ی استادی داشتم که میگفت اگر یک سوراخ اندازه رد شدن سوزن داخل سیستمی که طراحی کردین وجود داشته باشه، کاربر زانوشو داخل اون سوراخ فرو میکنه...
حالا بعد چند سال خودم شدم مسئول طراحی و تست سامانه و با این ماجرا روبرو شدم:
کارفرما با پشتیبانی تماس گرفته که سیستمتون باگ داره. گفته وقتی درخواستم رو 13 بار بین کارتابل خودم و مدیرم رد و بدل کردم دیگه نتونستم فرایند رو ادامه بدم...
آخه چرا باید ی درخواست رو 13بار برگردونی؟؟؟