#انواع 2 پست

2
ادامه
#انواع_کارآفرینی
3. #کارآفرینی_مشترک
هنگامی دولت و بخش خصوصی، به‌طور مشترک در یک تشکیلات اقتصادی یا کسب‌وکار سرمایه گذاری می‌کنند، به آن، #کارآفرینی_مشترک گفته می‌شود. موارد زیر، ویژگی‌های چشمگیر این نوع کارآفرینی هستند:
این نوع کارآفرینی، ترکیبی از مالکیت خصوصی و دولتی است.
در این سیستم، فرصت‌هایی برای سرمایه‌گذاری در تشکیلات اقتصادی بخش خصوصی ارائه می‌شود، اما نقش اصلی آن را دولت ایفا می‌کند که این بدان معناست که هم دولت و هم کارآفرینان خصوصی و جامعه در این سرمایه‌گذاری شریک بوده و هرکدام سهم مشخص خود را دارند.

4. #کارآفرینی_مشارکتی
هنگامی که افراد مختلفی با کمک یکدیگر، در کسب‌وکاری سرمایه‌گذاری کرده، ریسک‌ها را می‌پذیرند و برمبنای شراکت و همکاری، نوآوری‌هایی را در کار دخیل می‌کنند، به آن #کارآفرینی_مشارکتی گفته می‌شود. هدف اصلی این نوع کارآفرینی، تشویق جامعه به اشاعه #استقلال_شخصی و نیز #رفاه_اجتماعی عموم مردم و شهروندان است.
#کارآفرینی #مدیریت #انواع #کارآفرینی_مشترک #کارآفرینی_مشارکتی


1
#انواع_کارآفرینی
انواع کارآفرینی و به طور متقابل، کارآفرین ها را بر اساس موارد مختلفی مانند نوع مالکیت، مقدار سرمایه، نوآوری، زمینه کاری و… به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند. این شیوه‌های کارآفرینی ممکن است سرمایه کم یا سرمایه زیادی لازم داشته باشند.

1. #کارآفرینی_خصوصی
هنگامی که یک شخص یا گروهی از افراد، در بخش خصوصی کسب‌وکاری را آغاز می‌کنند، ریسک‌ها را می‌پذیرند و نوآوری می‌کنند، به آن کارآفرینی خصوصی می‌گویند. هدف اصلی این نوع کارآفرینی، #کسب_سود است. توسعه چنین کارآفرینی‌هایی از طریق سرمایه گذاری‌های خصوصی امکانپذیر است. کارآفرینی خصوصی در کشورهایی مانند انگلستان، آمریکا، آلمان، ژاپن و فرانسه بسیار محبوب است.

2. #کارآفرینی_دولتی ( #کارآفرینی_عمومی )
هنگامی که #دولت به‌منظور رفاه عمومی، شروع به سرمایه‌گذاری کسب و کار در بخش دولتی یا عمومی می‌کند و ریسک‌های مربوط به آن را می‌پذیرد، درواقع کارآفرینی دولتی یا عمومی انجام شده است.
این نوع کارآفرینی‌ها بیشتر در کشورهای سوسیالیست و کمونیستی مانند روسیه، چین و یوگسلاوی رواج دارد. کارآفرینی عمومی پس از استقلال هند نیز به‌سرعت در این کشور توسعه پیدا کرده است.
#کارآفرینی #مدیریت #انواع #کارآفرینی_خصوصی #کارآفرینی_دولتی