#flac 1 پست

Mohammad Rashid Gholami  
 MA Student Of Geotechnical Engineering
3 سال قبل  قبل

#از_رشتت_بگو
#مهندسی_ژئوتکنیک (با عنوان #ژئوتکنیک هم شناخته می‌شود) شاخه‌ای از #مهندسی_عمران است که با رفتار مهندسی مواد خاکی در ارتباط می‌باشد. در #مهندسی_ژئوتکنیک از اصول #مکانیک_خاک و #مکانیک_سنگ برای حل مسائل، بهره برده می‌شود و به علوم #زمین_شناسی، #آب_شناسی و همچنین #ژئوفیزیک استناد می‌شود.
#مهندسی_ژئوتکنیک در بسیاری از شاخه‌ها کاربردی است و به طور اخص میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
#حفاری #نفت و #گاز، ساخت‌ و ساز، کشاورزی، #منابع_آب، #حمل_و_نقل، لندفیل، بازسازی سواحل، امور نظامی و...
مهندسین #ژئوتکنیک از صلب بودن پی‌های ساخته شده برای سازه‌ها چه یک ساختمان کوچک باشد و چه یک سد حجیم، باید اطمینان داشته باشند. آنها همچنین طراحی بسیاری از سازه‌ها مانند پل‌ها، تونل‌ها، دیوارهای حائل و... را انجام می‌دهند.
آینده شغلی متفاوتی برای فارغ‌التحصیلان این رشته متصور است. از طراحی پی‌ها و شیروانی‌ها و دیوارهای حائل گرفته تا آشنایی با روش‌های پایدار سازی سازه‌ها نظیر #انکراژ، #نیلینگ و روش #مهار_متقابل. امکان کار در آزمایشگاه‌های #ژئوتکنیک جهت نمونه‌گیری و شناسایی خصوصیات خاک نیز وجود دارد.
به طور کلی، یک مهندس #ژئوتکنیک علاوه بر آشنایی با علوم اساسی این علم، باید قابلیت انجام و تحلیل مطالعات آزمایشگاهی را نیز داشته باشد. با اینکه برای حل مسائل به وجود آمده معمولا از الگوریتم یکسانی بهره گرفته می‌شود ولی با توجه به تغییر خصوصیات زمین در موارد مختلف، جواب‌های ارائه شده نیز متفاوت خواهند بود و بنابراین #ژئوتکنیک در ارتباط تنگاتنگ با #تجربه_مهندسی نیز می‌باشد.
تسلط به زبان انگلیسی و نیز نرم‌افزارهای مرتبط با شبیه‌سازی خصوصیات خاک برای مهندس طراح ضروری می‌باشد.
#midas #flac #abaqus #safe #sap2000 #etabs #geoslope #plaxis

image