دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز رس 46: بررسی شش طرح اثرگذار دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به نیازهای جامعه

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، 'دکتر علی محمد مصدق راد' استاد گروه مدیریت سیاستگذاری و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، نقش دانشگاه را در توسعه پایدار کلیدی دانست و گفت: این امر باعث شده در دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهش ها براساس شناسایی مشکلات جامعه و ارائه راهکارهایی برای رفع مشکلات انجام شود. در این برنامه از تامز رس 6 طرح اثرگذار در پاسخ به نیازهای جامعه تشریح می شود.

مشاهده ویدئوی کامل در سایت دانشگاه👇
https://pr.tums.ac.ir/ZBPqo


پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز پرستار

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیام خود به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار نوشت: پرستاری، ستون فقرات خدمات پزشکی است، اگر پرستاری عملکرد صحیحی داشته باشد، بسیاری از مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان حل خواهد شد که این مساله جایگاه مهم و حساس پرستاری را نشان می‌دهد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:
بسم االله الرحمن الرحیم
ولادت با سعادت اسوه صبر و استقامت بانوی عشق، حضرت زینب (س) و روز پرستار را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه پرستاران پرتلاش تبریک می گویم.
حقیقتاً پرستاری یک شغل ویژه است و ردای مقدسی است که لیاقت آن به هرکسی داده نمی‌شود.
هر سرنوشتی که خداوند برای انسان مقدر فرموده، حسب لیاقت‌ها و استعدادهای درونی اوست و هرکسی توفیق انجام هر کاری را به دست نمی‌آورد.
پرستاری، ستون فقرات خدمات پزشکی است اگر پرستاری عملکرد صحیحی داشته باشد، بسیاری از مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان حل خواهد شد که این مساله جایگاه مهم و حساس پرستاری را نشان می‌دهد.
لازمه تأثیرگذاری بر مردم، خودسازی است و اینکه تلاش کنیم هر کاری که می‌کنیم خالصانه برای رضای خدا باشد.
از همه شما تقاضا دارم با دلسوزی، با مهربانی و با سعه‌صدر با بیماران رفتار کنید و در همه کارهایتان خدا را در نظر داشته باشید.
از زحمات یکایک شما پرستاران گرامی که با تمام وجود و خالصانه به مردم عزیز کشورمان خدمت رسانی می کنید قدردانی می کنم و برای همه شما خوبان آرزوی سلامتی و سربلندی دارم.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه

image

تامز ویو: چشم انداز توسعه فناوری ها در دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران با توسعه پژوهش های فراآکادیک زمینه های لازم برای اجرای پروژه های جهشی در حوزه فناوری ها را فراهم کرده است که در این راستا دکتر بهاره یزدی زاده، مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره پژوهش های فراآکادمیک و طرح های اثرگذار در دانشگاه توضیح داد و گفت: حیطه اثرات فراآکادمیک را به سه طبقه خلاصه کردیم. حیطه الف: تولید محصولات دانشی، حیطه ب: اجرایی شدن نتایج پژوهش حیطه ج: ایجاد نتایج سلامتی،اجتماعی و اقتصادی. نخستین پژوهش فراآکادمیک تولید فناوری دستگاه اسپکت قلبی مدل پرواسپکت است که دکتر محمدرضا آی، رئیس آزمایشگاه پیش بالینی،در این باره توضیح می دهد. وی همچنین درباره طراحی و پیاده‌سازی نرم‌افزار ارتقا تصاویر با کیفیت بالا و قابلیت آنالیز کمی در سیستم تصویربرداری پیش‌بالینی Xtrim PET توضیح داد و گفت: این دستگاه عملکرد ارگان ها را به تصویر می کشد و برای تحقیقات دارویی استفاده می شود.

برنامه تولید دو محصول دانش بنیان «فاکسیبت پلاس» و «توفاکسل» در شرکت نوآوران دارویی کیمیا در دانشگاه علوم پزشکی تهران موضوع دیگری است که دکتر زهرا رضائی مدیر آزمایشگاه تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت شرکت نوآوران دارویی کیمیا این دو داروی تولید شده را معرفی می کند.


رویداد دانشگاهی هوش مصنوعی در سلامت:
دکتر قناعتی: استفاده درست از تکنولوژی باعث می شود از اموری که عقب هستیم به صورت جهشی عبور کنیم.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در رویداد دانشگاهی هوش مصنوعی در سلامت 21 آبان 1402، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه اثرات تکنولوژی عمیق و سرعت تحولات آن بسیار تند است گفت: نحوه استفاده از تکنولوژی و مزایا و معایب آن، می تواند گره ای از گره های مدیریتی کم و یا به آن اضافه کند؛ استفاده درست از تکنولوژی باعث می شود از اموری که عقب هستیم به صورت جهشی عبور کنیم، ولی اگر نتوانیم از تکنولوژی درست و به جا استفاده کنیم مشکلی بر مشکلاتمان اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: باید در نظر داشته باشیم صرف تکنولوژی و پیشرفت های تکنولوژی برای ارتقا و بهره وری راهگشا نخواهد بود بلکه این برنامه ریزی و استفاده درست از تکنولوژی است که می تواند مشکلاتی که سر راه اهداف مدیریتی است برطرف کند.
رئیس دانشگاه با اشاره به پیشرفت ها و کاربردهای هوش مصنوعی در نظام سلامت گفت: دقتی که در استفاده از هوش مصنوعی است بسیاری از مشکلات را حل کرده است.
دکتر قناعتی افزود: خوشبختانه در دانشگاه در زمینه هوش مصنوعی کارهای بسیار خوبی انجام شده و علاقه مندان این حوزه با کمک دانشگاه های غیرپزشکی از جمله دانشگاه شریف موفق عمل کرده اند.
رئیس دانشگاه با ابراز امیدواری از اینکه براساس نیاز، توانمندی و منافع کشور به صورت بهینه از تکنولوژی استفاده شود گفت: در این دوره مدیریتی بر فناوری و هوش مصنوعی توجه ویژه شده و امیدوارم با کمک دانشمندان جوان بتوانیم مسائل نظام سلامت را به درستی حل کنیم.
در ادامه دکتر سید احمد رضایی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با بیان اینکه رویداد هوش مصنوعی در سلامت به همت مرکز ملی فضای مجازی با مرکزیت سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی برگزار می شود گفت: محوریت بیماری های قلبی و عروقی با استفاده از هوش مصنوعی به دانشگاه علوم پزشکی تهران محول شده است.
وی ادامه داد: پس از اعلام فراخوان، 35 ایده و محصول به دبیرخانه ارائه شد و در بررسی اولیه 10 ایده و محصول انتخاب شدند و با داوری نهایی در این مراسم، 3 ایده به دبیرخانه رویداد ملی ارسال خواهد شد.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گفت: فعالیت در زمینه هوش مصنوعی موجب همگرایی دانشگاه های غیرپزشکی با دانشگاه علوم پزشکی تهران شد و این همکاری به سایر حوزه ها نیز می تواند گسترش یابد.
دکتر رضایی ادامه داد: ایده ها و محصولاتی که در پاسخ به فراخوان ارسال شد نشان داد که در این زمینه کارهای بسیاری انجام شده و آشنایی حیطه های دانشگاهی با مراکز فعال در این زمینه ارزشمند است و امیدوارم دانشگاه ها بتوانند از این ظرفیت برای گسترش این موضوع استفاده کنند.
در ادامه دکتر محمدرضا قاسمی دبیر رویداد و نماینده مرکز ملی فضای مجازی، با اشاره به رشد بالای حوزه سلامت در کشور گفت: اگر با فناوری های نوین به ویژه هوش مصنوعی و تحولات آن آشنایی کافی بوجود نیاید و تعاملات جدی بر قرار نشود ممکن است در آینده آسیب های متعددی متوجه پیشرفت نظام سلامت شود.
دکتر قاسمی ادامه داد: اقداماتی که در این حوزه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور صورت گرفته، گام اولیه ای است که راه بلند پیش رو را به ما گوشزد می کند.
وی در پایان از اهتمام رئیس دانشگاه قدردانی کرد و افزود: این رویداد نشان داد که دانشگاه های فنی در کنار دانشگاه های علوم پزشکی، نهاد های حاکمیتی و بخش خصوصی می توانند به خوبی همکاری داشته باشند.
توضیح اینکه در این مراسم 10 طرح انتخاب شده طرح های خود را ارائه و به پرسش های داوران پاسخ دادند.
رویداد ملی هوش مصنوعی و سلامت، در 24 آبان ماه 1402 در محل سالن اجلاس سران برگزار می شود.

image

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در جشنواره فناوری نانو 4 مدال به دست آوردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اختتامیه جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو با همکاری انجمن علمی دانشجویی نانو فناوری پزشکی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، عصر یکشنبه 30 مهرماه 1402 در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این مراسم از برگزیدگان در بخش‌های دوازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو، نهادهای ترویجی برتر، مدرسین برتر و تیم‌های فناور برتر کمپ کارآفرینی و اشتغال برنامه نانواستارت‌آپ جشنواره نانو استارت آپ تقدیر شد.
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در دوازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو موفق به کسب 1 مدال طلا، 1 مدال نقره و 2 مدال برنز شدند.
علیرضا رنجبرحسنی مقطع تحصیلات تکمیلی مدال طلا
سید نجف ابطحی مقطع کارشناسی مدال نقره
کوثر خراشادیزاده مقطع کارشناسی مدال برنز
پدرام حمیدی راد مقطع کارشناسی مدال برنز

image