631 ساعت آموزش تخصصی در

آموزشـــــــــگاه روبرد

با اشتراک حرفه ای روبرد به همه آموزش ها دسترسی داشته باش!

مشاهده آموزش ها

رویداد دانشگاهی هوش مصنوعی در سلامت:
دکتر قناعتی: استفاده درست از تکنولوژی باعث می شود از اموری که عقب هستیم به صورت جهشی عبور کنیم.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در رویداد دانشگاهی هوش مصنوعی در سلامت 21 آبان 1402، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه اثرات تکنولوژی عمیق و سرعت تحولات آن بسیار تند است گفت: نحوه استفاده از تکنولوژی و مزایا و معایب آن، می تواند گره ای از گره های مدیریتی کم و یا به آن اضافه کند؛ استفاده درست از تکنولوژی باعث می شود از اموری که عقب هستیم به صورت جهشی عبور کنیم، ولی اگر نتوانیم از تکنولوژی درست و به جا استفاده کنیم مشکلی بر مشکلاتمان اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: باید در نظر داشته باشیم صرف تکنولوژی و پیشرفت های تکنولوژی برای ارتقا و بهره وری راهگشا نخواهد بود بلکه این برنامه ریزی و استفاده درست از تکنولوژی است که می تواند مشکلاتی که سر راه اهداف مدیریتی است برطرف کند.
رئیس دانشگاه با اشاره به پیشرفت ها و کاربردهای هوش مصنوعی در نظام سلامت گفت: دقتی که در استفاده از هوش مصنوعی است بسیاری از مشکلات را حل کرده است.
دکتر قناعتی افزود: خوشبختانه در دانشگاه در زمینه هوش مصنوعی کارهای بسیار خوبی انجام شده و علاقه مندان این حوزه با کمک دانشگاه های غیرپزشکی از جمله دانشگاه شریف موفق عمل کرده اند.
رئیس دانشگاه با ابراز امیدواری از اینکه براساس نیاز، توانمندی و منافع کشور به صورت بهینه از تکنولوژی استفاده شود گفت: در این دوره مدیریتی بر فناوری و هوش مصنوعی توجه ویژه شده و امیدوارم با کمک دانشمندان جوان بتوانیم مسائل نظام سلامت را به درستی حل کنیم.
در ادامه دکتر سید احمد رضایی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با بیان اینکه رویداد هوش مصنوعی در سلامت به همت مرکز ملی فضای مجازی با مرکزیت سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی برگزار می شود گفت: محوریت بیماری های قلبی و عروقی با استفاده از هوش مصنوعی به دانشگاه علوم پزشکی تهران محول شده است.
وی ادامه داد: پس از اعلام فراخوان، 35 ایده و محصول به دبیرخانه ارائه شد و در بررسی اولیه 10 ایده و محصول انتخاب شدند و با داوری نهایی در این مراسم، 3 ایده به دبیرخانه رویداد ملی ارسال خواهد شد.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گفت: فعالیت در زمینه هوش مصنوعی موجب همگرایی دانشگاه های غیرپزشکی با دانشگاه علوم پزشکی تهران شد و این همکاری به سایر حوزه ها نیز می تواند گسترش یابد.
دکتر رضایی ادامه داد: ایده ها و محصولاتی که در پاسخ به فراخوان ارسال شد نشان داد که در این زمینه کارهای بسیاری انجام شده و آشنایی حیطه های دانشگاهی با مراکز فعال در این زمینه ارزشمند است و امیدوارم دانشگاه ها بتوانند از این ظرفیت برای گسترش این موضوع استفاده کنند.
در ادامه دکتر محمدرضا قاسمی دبیر رویداد و نماینده مرکز ملی فضای مجازی، با اشاره به رشد بالای حوزه سلامت در کشور گفت: اگر با فناوری های نوین به ویژه هوش مصنوعی و تحولات آن آشنایی کافی بوجود نیاید و تعاملات جدی بر قرار نشود ممکن است در آینده آسیب های متعددی متوجه پیشرفت نظام سلامت شود.
دکتر قاسمی ادامه داد: اقداماتی که در این حوزه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور صورت گرفته، گام اولیه ای است که راه بلند پیش رو را به ما گوشزد می کند.
وی در پایان از اهتمام رئیس دانشگاه قدردانی کرد و افزود: این رویداد نشان داد که دانشگاه های فنی در کنار دانشگاه های علوم پزشکی، نهاد های حاکمیتی و بخش خصوصی می توانند به خوبی همکاری داشته باشند.
توضیح اینکه در این مراسم 10 طرح انتخاب شده طرح های خود را ارائه و به پرسش های داوران پاسخ دادند.
رویداد ملی هوش مصنوعی و سلامت، در 24 آبان ماه 1402 در محل سالن اجلاس سران برگزار می شود.

image