هفت عنوان از کتابهای مرکز نشر آثار علمی دانشگاه شهید بهشتی نامزد دریافت چهلویکمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شدند.
بر اساس اعلام مرکز نشر آثار علمی، 25 عنوان از کتابهای انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در چهلویکمین دوره جشنواره کتاب سال ثبت و از میان آنها هفت عنوان برای دریافت جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران نامزد و معرفی شدند.
ادامه مطلب در سایت دانشگاه:
https://www.sbu.ac.ir/fa/w/book-19?redirect=%2F
'فراخوان استعداد درخشان دانشگاه شهید بهشتی'
پذیرش دانشجویان با استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شهید بهشتی برای سال تحصیلی 1404-1403 از تاریخ 27 آذرماه آغاز شده و این فرصت برای دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته فراهم گردیده است.
به استناد آییننامه "پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسیارشد" وزارت علوم، تحقيقات و فناوری، و دستورالعمل اجرایی مصوب شورای استعداد درخشان دانشگاه، دانشگاه شهید بهشتی تعداد محدودی از دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته را در مقطع کارشناسیارشد بدون برگزاری آزمون پذیرفته و دریافت مدارک ثبتنامی را از متقاضیان خواهد نمود.
زمان ثبت نام کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه شهید بهشتی
برای اطلاعات بیشتر و ثبتنام، متقاضیان میتوانند از تاریخ 27 آذر تا 30 دی ماه 1402 به سامانه جامع آموزشی دانشگاه شهید بهشتی به نشانی (https://golestan.sbu.ac.ir) مراجعه کرده و فایل فراخوان را با دقت مطالعه نموده و مدارک خود را بارگذاری نمایند.
ارشد استعداد درخشان دانشگاه شهید بهشتی
آیین نامه استعداد درخشان دانشگاه شهید بهشتی
اطلاعیه استعداد درخشان دانشگاه شهید بهشتی
لیست رشته های استعداد درخشان دانشگاه شهید بهشتی
پیرو فراخوان پذیرش بدون آزمون دوره کارشناسیارشد برای سال تحصیلی 1403-1404، به اطلاع متقاضیان گرامی میرساند، دانشگاه شهید بهشتی در رشتههای مندرج در فایل پیوست نیز دانشجو پذیرش مینماید.
شرایط ثبت نام کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه شهید بهشتی
تبصره ۱: متقاضیان ورودی بهمن ۱۳۹۸ به شرط دانش آموختگی در ۸ نیمسال میتوانند درخواست خود را ارائه نمایند.
تبصره ۲: چنانچه ظرفیت پذیرش بدون آزمون رشتهای در دوره کارشناسی ارشد با بیست درصد برتر دانشجویان حائز شرایط تکمیل نشود، صرفاً تقاضای دانشجویان ده درصد برتر بعدی دانشگاه شهید بهشتی با اولویت رتبه در آن رشته و در صورت دارا بودن سایر شرایط، بررسی میشود.
۲) متقاضی باید حداکثر تا ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ و طی هشت نیمسال دانش آموخته شود.
تبصره ۱: درخواست پذیرش متقاضیانی که در طول ۶ نیمسال تحصیلی در دوره کارشناسی پیوسته، دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل ۸ نیمسال دانشجویان هم رشته و غیرهم ورودی خود جزء بیست درصد برتر باشند، به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش بدون آزمون، قابل بررسی است. ضروری است داوطلبان مشمول این تبصره در فراخوان ثبت نام کنند.
تبصره ۲: برای دانشجویان تحصیل همزمان به استناد “آیین نامه تحصیل همزمان در دو رشته ویژه دانشجویان ممتاز”، مدت تحصیل ده نیمسال است و در رشتهای که سایر شرایط این آیین نامه را داشته باشند، میتوانند از تسهیلات مربوط بهرهمند شوند.کارشناسی ارشد بدون کنکور دانشگاه شهید بهشتی
تبصره ۳: برای دانشجویانی که در طرح کارورزی/ کارآموزی بلندمدت در دوره کارشناسی پیوسته خود شرکت کرده اند، به تناسب دوره کارورزی (۳ تا ۱۲ ماه) مدت مجاز حداکثر ده نیمسال تحصیلی است.
لطفاً شرایط پذیرش و نحوه ثبتنام را از فایلهای پیوست جهت اطلاع دقیقتر بررسی نمایید.
'کتابخانه دانشگاه شهید بهشتی'
معرفی کتابخانه دانشگاه شهید بهشتی
در سال 1339، همزمان با تأسیس دانشگاه، کتابخانه مرکزی به همراه مرکز اسناد و موزه فعالیت خود را آغاز کرد و در سال 1349 به ساختمان فعلی منتقل شد. این واحد از دو مرکز جداگانه کتابخانه و مرکز اسناد و موزه تشکیل شده است. مجموعه کتابخانه مرکزی شامل کتب و نشریات به زبانهای فارسی، عربی و انگلیسی، پایاننامهها و گزارشها، بانکهای اطلاعاتی و ... میباشد.
این کتابخانه دانشگاه دارای کتابخانههای اقماری در دانشکدهها و پژوهشکدههای مختلف است که به صورت متمرکز اداره میشوند. فهرستنویسی و آمادهسازی منابع در هر یک از کتابخانهها انجام میشود و این کتابخانهها به صورت تخصصی خدمات خود را ارائه میدهند. دانشجویان، علاوه بر کتابخانه دانشکده خود، میتوانند عضوی از کتابخانه مرکزی نیز باشند.
"کتابهای چاپی فارسی و عربی
مجموعه کتابهای چاپی فارسی و عربی کتابخانه در حال حاضر بالغ بر 80625 جلد است که به مرور زمان بر تعداد این مجموعه افزوده میگردد. مجموعه کتابهای چاپی لاتین بیشتر به زبان انگلیسی و نیز به زبان فرانسوی، آلمانی و برخی زبانهای دیگر است و بالغ بر بیش از 45807 جلد است. نظام طبقه بندی کتابها در مجموعه دانشگاه بهشتی براساس دهدهی دیوئی است.
کتابهای کودک و نوجوان:
مجموعه کتابخانه کودک و نوجوان شامل آرشیوهای ماندگار و با ارزش من جمله آرشیو کامل نشریه تخصصی کتاب ماه کودک و نوجوان / آرشیو کامل فرهنگنامه کودک و نوجوان شورای کتاب کودک / مجموعه فیلم – نمایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.
اسناد و اشیاء موزهای:
این مجموعه شامل بیش از 13000 کتابهای چاپ سربی، چاپ سنگی، نسخ خطی، اسناد، فیلم، اسلاید، صفحه موسیقی، عکس، ویدئو، نقاشی های قدیمی و... است.
نشریات ادواری:
مجموعه نشریات ادواری فارسی شامل بیش از 64000 نسخه مشتمل بر 2400 عنوان مجله فارسی و بیش از 160 هزار نسخه مشتمل بر 2300 عنوان مجله لاتین میباشد. در حال حاضر 100 عنوان نشریه جاری در این بخش موجود است.
پایاننامهها:
در حال حاضر حدود 34686 عنوان پایاننامه در سامانه کتابخانه موجود است و ماهانه به طور متوسط 200 عنوان پایاننامه جدید به آن اضافه میگردد. این مجموعه حاوی پایاننامه های فارسی و لاتین در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکترا است. دریافت پایاننامهها در قالب چاپی از سال 1386 توسط کتابخانه مرکزی منسوخ شده است و تنها فرمت الکترونیکی آنها برای بخش پایاننامهها ارسال میگردد.
کتابهای الکترونیکی:
در پایگاه کتابهای دیجیتال 109465 عنوان کتاب لاتین الکترونیکی و 110عنوان کتاب فارسی الکترونیکی وجود دارد. کاربران مجاز دانشگاه شهید بهشتی (دانشجویان مقاطع مختلف، اعضای هیات علمی، کارکنان) میتوانند پس از ورود به پروفایل خود در سامانه آذرسا، متن کامل کتاب الکترونیکی مد نظر خود را دریافت نمایند.
کتابهای مرجع:
این مجموعه شامل بیش از6100 عنوان و 12000 نسخه کتابهای فارسی و بیش از 6300 عنوان و 18000 نسخه کتاب لاتین مرجع و 300 نسخه کتاب مرجع به سایر زبانها است.
بخشی از منابع موجود در این مجموعه را سالنامهها، راهنماها، نقشه های جغرافیایی(فهرست شماره گذاری شده دارد)، آمارنامهها ( از سال 1335 تا 1375 چاپی آنها موجود است) و مجلد روزنامههای صحافی شده را تشکیل میدهد.
مجموعه موقوفات و اهداییها:
این مجموعه شامل موقوفات دکتر خسرو بهرون، احمد بیرشک، نوش آفرین انصاری، ماندانا صدیق بهزادی، فاطمه رهادوست و خانم مهندس ثریا بیرشک و... است. اطلاعات بیشتر این موقوفات و اهداییها از لینک https://lib.sbu.ac.ir/book-order در دسترس است."
آدرس کتابخانه دانشگاه شهید بهشتی
تهران، اوین، ميدان شهيد شهرياری، دانشگاه شهید بهشتی، میدان اصلی دانشگاه روبروی درب دندانپزشکی، کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه
کد پستی کتابخانه دانشگاه شهید بهشتی: 1983969411
شماره تلفن کتابخانه دانشگاه شهید بهشتی: بخش امانت: 22431917 – 29902340
آدرس سایت کتابخانه دانشگاه شهید بهشتی https://lib.sbu.ac.ir/
عکس های کتابخانه دانشگاه شهید بهشتی