استعدادت رو بشناس، شغل مناسبش رو پیدا کن!

اینجا تست بده، با مشاغل مختلف آشنا شو و مسیر شغلیت رو بساز!

تست شخصیت و راهنمای مشاغل

#آیا_می_دانستید 💡

در دوره سلطنت مظفرالدین شاه قیمت ماست در تهران گران شد. مختارالسلطنه رییس نظمیه تهران دستور داد تا تمام لبنی‌فروش‌ها ماست را ارزان کنند.

در یکی از روزها مختارالسلطنه در لباس مبدل به بازار سرکشی می‌کرد، از یکی از کسبه قیمت ماست را پرسید.

فروشنده نگون‌بخت که او را نشناخت گفت: ما دو جور ماست داریم؛ یکی ماست معمولی و یکی ماست مختارالسلطنه. شما کدام را می‌خواهید؟؟!!

مختارالسلطنه شگفت زده پرسید: فرق این دو در چیست؟!

فروشنده گفت: ماست معمولی از شیر است و به هر قیمتی که دلم بخواهد می‌فروشم اما ماست مختارالسلطنه یک سوم ماست است و بقیه آب که بهایی که مختارالسلطنه دستور داده، می‌فروشم.

مختارالسلطنه با شنیدن این حرف دستور داد مامورین فروشنده را در جلوی دکانش از درخت آویزان کنند و ماست‌های مختارالسلطنه را در تنبانش بریزند و بند آن را محکم کرده تا همه آب‌ها خارج شود و تنها ماست باقی بماند.

بقیه فروشندگان با دیدن و شنیدن این داستان از ترس مختارالسلطنه، ماست‌های مختارالسلطنه خودشان را کیسه کردند.

از آن روز به بعد لفظ "ماست‌ها رو کیسه کردند" بین مردم رواج پیدا کرد و معنی آن این بود که افراد حساب کار خودشان را متوجه می‌شوند و از ترس مجازات حواس خود را جمع می‌کنند.