میخوای بدونی بدرد چه شغلی میخوری؟

اینجا تست بده، با مشاغل مختلف آشنا شو و مسیر شغلیت رو بساز!

تست شخصیت و راهنمای مشاغل

گام‌ مثبت در مسیر تنوع بخشی و گسترش خدمات تغذیه در دانشگاه یزد

با تاکید رییس دانشگاه یزد مبنی بر توزیع غذای رایگان با تنوع بالا در بین دانشجویان و با پیگیری‌های معاونت دانشجویی و مساعدت معاونت اداری و مالی دانشگاه یزد مقرر شد علاوه بر ناهار رایگان، شام رایگان نیز در میان دانشجویان دانشگاه یزد با تنوع مطلوب توزیع شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه یزد؛ دانشگاه یزد پیشتاز توزیع غذای رایگان به دانشجویان بوده است و تعدادی از دانشگاه‌ها با الگوبرداری از سیستم تغذیه در دانشگاه یزد این روش را در دست اجرا دارند.
توصیه صندوق رفاه دانشجویان مبنی بر راه‌اندازی رستوران مکمل در کنار سلف دانشجویی در جهت تنوع‌بخشی به غذاهای دانشجویی بوده است. غذای دانشجویی ساختار مشخص و تنوع غذایی محدودی دارد، در حالی که در رستوران مکمل، تنوع غذایی بیشتر است و در حال حاضر در دانشگاه یزد در وعده ناهار قریب به ۶ نوع غذای رایگان سرو می‌شود.
در کنار بحث رستوران مکمل، غذای یارانه‌ای نیز برای دانشجویان در نظر گرفته شده است که برخی از غذاها تا سقف یارانه قیمت تمام شده آن محاسبه می‌شود و در نتیجه برای دانشجویان رایگان ارائه می‌شود.
خوشبختانه با توجه به اینکه تلاش شده، تنوع غذای رایگان مطلوب باشد، استقبال خوبی از این طرح شده است.
توزیع غذای رایگان؛ ویژه دانشجویان روزانه، شبانه و دانشجویانی است که در سنوات مجاز، می‌توانند تحصیل کنند و دانشجویان سنوات گذشته و مهمان، امکان استفاده از این خدمات را ندارند.
در حال حاضر وعده شام رایگان با دو نوع غذا، ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه یزد نیز توزیع می‌شود. این طرح برای اولین بار در دانشگاه‌های کشور اجرایی شده است.
برای توزیع شام رایگان، فضایی در محدوده خوابگاه‌های برادران و خواهران دانشگاه یزد در نظر گرفته شده است تا دانشجویان غیر بومی دانشگاه بتوانند در وعده شام نیز از غذای رایگان بهره‌مند شوند.
از جمله امتیازات رستوران مکمل، نسبت به سلف دانشجویی، عدم نیاز به رزرو، تنوع غذایی بالا و زمان توزیع طولانی غذا (ساعت ۱۰ تا ۱۶ بازه زمانی توزیع نهار و ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۱:۳۰ بازه زمانی توزیع شام) است.
شرط بهره‌مندی از غذای رایگان، عدم رزرو غذای سلف دانشجویی توسط دانشجو است.
در کنار وعده‌های غذایی، سعی شده است نوشیدنی، میوه و لبنیات قرار داده شود تا هرم غذایی مناسب دانشجو نیز تامین شود.
با تاکید مدیریت دانشگاه، تلاش شده است با خرید مواد غذایی مرغوب (خرید برنج ایرانی و گوشت گرم) کیفیت غذا افزایش یابد. تاکنون بازخورد دانشجویان نسبت به غذا نسبتا رضایت‌بخش بوده و کیفیت غذای رستوران تایید شده است.
با توجه به اعلام صندوق رفاه دانشجویان مبنی بر اینکه فقط روزهای آموزشی یعنی شنبه تا چهارشنبه خدمات تغذیه ارائه شود، سعی بر این است که برای روزهای پنجشنبه نیز خدمات رستوران بدون یارانه غذایی و با قیمت تمام شده به دانشجویان ارائه شود.
با توجه به تلاش شبانه‌روزی نیروهای حوزه معاونت دانشجویی، تمام تلاش این است که بهترین خدمات به دانشجویان ارائه شود و دانشجویان رضایت حداکثری داشته باشند.
طبق آمار روزانه قریب ۴۰۰۰ وعده نهار و شام رایگان بین دانشجویان دانشگاه یزد توزیع می‌شود.
تنوع غذایی بالا در رستوران یکی از ویژگی‌های مثبت آن است که بر این اساس دانشجو در منوی غذای رایگان در ۶ مدل غذا و در منوی ویژه (با احتساب یارانه غذایی) در بیش از ۱۰ مدل غذا حق انتخاب دارد.
یکی دیگر از برتری‌های رستوران مکمل نسبت به سلف دانشجویی این است که غذای دانشجویی منحصر به خود دانشجو است و به شخص همراه دانشجو خدمات ارائه نمی‌شود، اما در بخش رستوران علاوه بر دانشجو به هر تعداد نفر از همراهان دانشجو نیز غذا (البته با قیمت تمام شده) ارائه می‌شود و محدودیت تعداد مطرح نیست.
به عنوان نمونه برنامه غذایی هفتگی (غذاهای رایگان) رستوران مهتاب از ۶ تا ۱۰ آبان‌ماه بدین شرح اعلام شده است:
شنبه: ماش‌پلو، ماکارونی، خوراک قارچ و مرغ، خوراک ناگت، کوکو سیب‌زمینی
یکشنبه: استامبولی‌پلو ، کشک و بادمجان، سالاد ماکارونی، خوراک کتلت، ساندویچ همبرگر
دوشنبه: عدس‌پلو، خورک میرزاقاسمی، خوراک لوبیا، شینسل مرغ، ماکارونی، کوکو سیب‌زمینی
سه‌شنبه: استامبولی‌پلو، کوفته تبریزی، سالاد الویه، کشک و بادمجان، خوراک فلافل، ساندویچ همبرگر
چهارشنبه: باقلاپلو، میرزاقاسمی، خوراک قارچ و مرغ، خوراک الویه، خوراک فلافل
راه‌اندازی نانوایی در دانشگاه در آینده‌ای نزدیک و تاسیس رستوران غذاهای سلامت‌محور از جمله برنامه‌های بخش تغذیه دانشگاه یزد است که اجرایی خواهد شد.

image
image