دانشگاه مفید

– اعلام نتایج آزمون اختصاصی دانشگاه مفید (ارشد و دکتری) ۱۴۰۲
ضمن آرزوی موفقیت برای طلاب محترم پذیرفته شده در آزمون اختصاصی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، برای مشاهده نتایج به لینک زیر مراجعه نمایید:

https://azmoon.mofidu.ac.ir/


«برنامه ۱۵۸» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد

عنوان برنامه: «نقد کتاب دین و خودفرمانروایی انسان»

سخنرانان:

دکتر عبدالرّحیم سلیمانی، (نویسنده کتاب) و عضو هیات علمی دپارتمان فلسفه دانشگاه مفید

دکتر حمیدرضا شریعتمداری، عضو هیات علمی دانشگاه ادیان و مذاهب

دکتر سید علی میرموسوی، عضو هیات علمی دپارتمان علوم سیاسی دانشگاه مفید

شرح مختصر:

این برنامه در سال ۱۴۰۰ برگزار شده است. در ابتدای برنامه دکتر سلیمانی (نویسنده کتاب) با بیان علت تدوین این کتاب و ارتباط آن با رشته حقوق بشر، ساختار کلی کتاب را معرفی می‌نمایند. در ادامه دکتر شریعتمداری با اشاره به برخی اشکالات از جمله کم رنگ بودن ارتباط بحث حاضر با مباحث حقوق بشر و خطابی بودن برخی فرازهای کتاب به جای بیان استدلالی، نقدهایی پیرامون مفاهیم موجود در کتاب از جمله عقل بیان می‌دارند. دکتر میرموسوی نیز ضمن تقدیر از تلاش‌های دین پژوهانه دکتر سلیمانی در چند دهه اخیر، جدید بودن بحث را از مهمترین امتیازات این اثر می‌دانند اما نقدهایی از جمله مشخص نبودن معیار عقل به عنوان مرجع خود فرمانروایی را به آن وارد می‌نمایند. در پایان برنامه نیز دکتر سلیمانی به نقدهای بیان شده پاسخ می‌دهند.

image

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مفید، همایش رونمایی و بازخوانی تفسیر ۶ جلدی «در مکتب قرآن» از آثار آیت الله شهید دکتر بهشتی روز پنجشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۱ با همکاری مرکز مطالعات قرآن دانشگاه مفید در محل موسسه فهیم برگزار شد. این همایش نیم روزه با حضور دکتر سید محمدرضا بهشتی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران، دکتر سید علیرضا بهشتی، عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس، حجت الاسلام کاظم قاضی زاده، استاد حوزه علمیه قم، حجت الاسلام محمدعلی مهدوی‌راد، استاد حوزه علمیه قم، حجت الاسلام سید محمد علی ایازی، استاد حوزه علمیه قم، دکتر محمدکاظم شاکر، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر حامد شیواپور، عضو هیات علمی دانشگاه مفید و کارشناس علمی این همایش برگزار گردید.

در این همایش که با حضور اساتید و پزوهشگران حوزوی و دانشگاهی برگزار شد، سخنرانان با بر شمردن ویزگی های این تفسیر از جمله نگاه موضوعی به آیات مبارکه، توجه به زبان قرآن، تاکید بر بهره گیری از قواعد تفسیر، نگاه اجتماعی به مفاهیم قرآنی و … به تاثیر شخصیت جامع شهید بهشتی در نگاه ایشان به قرآن تاکید نمودند.

image