#مصاحبه_شغلی 5 پست

تکنیک شانزدهم:


❌بازی کردن با وسیلهای روی میز❌


🔴این کار میتواند فرد مصاحبه کننده را به این فکر ببرد که حوصله شما از مکالمه سر رفته است یا به انجام آن بیعلاقه هستید. به جای این کار میتوانید دستهای خود را با آرامش و بدون حرکت روی میز قرار بدهید. John B. Molidor و Barbara Parus در کتاب خود با نام Crazy Good Interviewing میگویند نشان دادن کف دست در حرکات این عضو از بدن، میتواند صمیمیت شما را نشان بدهد و در نتیجه، این امر باعث نمایش اعتماد شما خواهد شد.


#زبان_بدن
#مصاحبه_شغلی

image

پشتیبانی روبرد    یک مقاله جدید منتشر کرد
 با پشتیبانی روبرد در ارتباط باش✌️
3 سال قبل  قبل

11 سوال مصاحبه شغلی+چگونگی پاسخ به آنها | # #مقالات # #مصاحبه_شغلی

11 سوال مصاحبه شغلی+چگونگی پاسخ به آنها

11 سوال مصاحبه شغلی+چگونگی پاسخ به آنها

در این مقاله سوالاتی که در یک مصاحبه شغلی، از طریق مصاحبه کننده از شما پرسیده می شود و چگونگی پاسخ به آنها را مورد بررسی قرار داده ایم.

⭐ در قسمت اول و دوم نکات مهم حین مصاحبه کاری، در مورد زبان بدن و نوع ظاهرتان در جلسه مصاحبه نکاتی را بیان کردیم. در این پست به برخی نکات دیگر اشاره می کنیم. بزنید بعدی تا خودتون ببینید!!!

1️⃣ یک نسخه از رزومه خود را به همراه داشته باشید تا در صورت لزوم در اختیار مصاحبه کننده و کارفرما قرار دهید.

2️⃣ مهارت های نرم خود مثل روابط عمومی بالا، روحیه کار تیمی، انعطاف پذیری، نگرش مثبتتان و … را به نمایش بگذارید.

3️⃣ خودتان باشید و اشتیاقتان برای بدست آوردن آن موقعیت شغلی نشان دهید.

4️⃣ در مورد خواسته ها و توقعاتتان از محیط کار، مثل وضعیت آینده شغلیتان، جایگاه آینده شرکت، سرویس کارکنان، شرایط بیمه، زمان کاری، بازه ی حقوق مدنظر شما و شرکت سوال بپرسید و به توافق برسید.

5️⃣ زمامی که مصاحبه کننده درباره ی تجربیات قبلی شغلیتان سوال می پرسد، از فرصت استفاده کنید در مورد توانایی ها، موفقیت ها و تجربیات شغلیتان با افتخار توضیح دهید.

6️⃣ و در انتها برای نشان دادن ادب و احترام، از مصاحبه کننده بابت وقتی که برای مصاحبه و صحبت با شما گذاشته است تشکر کنید.

7️⃣ پیشنهاد روبردی:
فراموش نکنید این فقط مصاحبه کننده نیست که باید شما را برای آن موقعیت شغلی انتخاب کند بلکه تصمیم نهایی کار کردن در آن سازمان و جایگاه شغلی با شماست.

#روبرد #شبکه_اجتماعی_تخصصی_روبرد #مصاحبه_شغلی

image

⭐ ظاهر حرفه ای برای جلسه مصاحبه:

درست است که این توانایی‌ها، مهارت‌ها و تجربه شماست که به استخدامتان منجر می‌شود، اما نحوه معرفی کردن این مشخصات می‌تواند تاثیر بسیار عمیقی بر روی مصاحبه کننده داشته باشد.

ظاهر شما بازتابی از سطح حرفه‌ای بودن شماست. مصاحبه کننده و کارفرما از نوع پوششتان خواهند فهمید چقدر این فرصت شغلی را جدی گرفته‌اید.
بنابراین زمانی که انتخاب بین شما و یک کارجوی شلخته باشد، به نظر شما کارفرما کدام را انتخاب خواهد کرد؟
پس به نکاتی که در اسلایدهای بعدی اشاره کردیم توجه کنید:

1️⃣ تحقیق کنید:
معمولا نوع پوشش در هر سازمان متفاوت است پس قبل از جلسه مصاحبه در مورد نوع پوشش شرکت یا سازمانی که میخواهید در آن مشغول به کار شوید (از طریق سایت یا شبکه های اجتماعی) تحقیق کنید.

2️⃣ لباس اعتماد به نفستان را بپوشید:
داشتن اعتماد به نفس به اندازه رزومه خوب بر روی مصاحبه کننده تاثیرگذار است؛ پس با اعتماد به نفس کافی در جلسه مصاحبه حاضر شوید.

3️⃣ اتوکرده باشید:
در جلسه مصاحبه لباس هایی تمیز و اتوکشیده بر تن داشته باشید؛ زیرا نشانه دیسیپلین، نظم و مرتب بودن شماست.

4️⃣ بهداشت فردی:
لباس آراسته، بدون رعایت بهداشت فردی بی فایده است پس موها و ناخن هایی مرتب و تمیز داشته باشید و از بهداشت دهان و بدن خود غافل نشوید.

5️⃣ رنگ لباس:
اکثر کارفرمایان رنگ آبی را مناسب ترین رنگ برای لباس مصاحبه میدانند.
رنگ های خنثی مثل مشکی، قهوه ای،سفید و طوسی در رده های بعدی قرار دارند اما به دلیل آنکه با سایر رنگ ها ترکیب خوبی دارند و توجه زیادی را به خود جلب نمیکنند، میتوانند انتخاب خوبی باشند.


6️⃣ نباید های ظاهری:

- آرایش غلیظ نداشته باشید
- کفش هایی با پاشنه خیلی بلند نپوشید
- از زیورآلات استفاده نکنید
- مانتو کوتاه نپوشید
- از ادکلن با بوی تند استفاده نکنید
- از کروات در صورتی که، مناسب با تیپ کاری یا موقعیت شغلیتان نیست، استفاده نکنید.

#روبرد #شبکه_اجتماعی_تخصصی_روبرد #مصاحبه_شغلی

image

⭐ 5 نکته پیش از مصاحبه کاری

پیش از اینکه بخواهید وارد جلسه مصاحبه شوید نکاتی هست که باید به آن ها توجه کنید:

1️⃣ تحقیق در مورد شرکت:
پیش از جلسه مصاحبه در مورد شرکتی که دوست دارید و می خواهید در آن استخدام شوید تحقیق کنید؛ بررسی سایت، پیج اینستگرام، مشورت با کسانی که با آن شرکت در ارتباط هستند و یا در آنجا کار می کنند و… می تواند به شما در این زمینه کمک کند.

2️⃣ رزومه خود را مرتبط با موقعیت شغلی خود بنویسید و ارسال کنید:
طولانی بودن رزومه و بودن مهارت های غیر ضروری در رزومه شما، فقط مدیر منابع انسانی را خسته می کند و یا ممکن است حس کند که شما در نوشتن رزومتان اغراق کرده اید.

3️⃣ کنترل ترس ها:
خیلی از ما به دلیل اینکه تجربه اولمان هست و یا اینکه با محیط جدید کاری و مصاحبه کننده آشنا نیستیم از مصاحبه می ترسیم؛ پس بهتر است قبل از مصاحبه افکار و ترس هایتان را کنترل کنید.

4️⃣ تقویت مهارت های نرم:
این روزها مدیران منابع انسانی بیش از پیش در مصاحبه ها به مهارت های نرم افراد اهمیت می دهند و گاهی مبنای انتخاب شما برای یک جایگاه شغلی در مقایسه با فردی که مهارت سخت یکسانی با شما دارد، مهارت های نرم و در واقع ارتباطات شما است.

5️⃣ پیشنهاد روبردی:
کتاب هوش هیجانی تونی بوزان را بخوان تا در مصاحبه شغلی و زندگی کاری ات موفق تر عمل کنی!

#روبرد #شبکه_اجتماعی_تخصصی_روبرد #مصاحبه_شغلی #مصاحبه

image