#تحصیل 2 پست

📣 با انتخاب این رشته‌ها و دانشگاه‌ها بعد از فارغ‌التحصیلی پول پارو کنید

🔰رصد اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در سال‌های اخیر می‌تواند ما را در انتخاب بهترین رشته و دانشگاه برای تحصیل و پس از آن داشتن شغلی مطمئن آگاهی دهد.

🔹گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محیا معصومی- جوان درس می‌خواند و پله پله رشد می‌کند تا آینده‌ای بسازد. آینده‌ای روشن که با حرفه و شغلی پردرآمد می‌تواند تضمینش کند؛ اما چرا چندین سال است که این مسیر تمام جوانان را به شغل و هدفشان نمی‌رساند؟ اگر بناست این بخش از زندگی، آینده شغلی آن‌ها را نسازد پس تحصیل و دغدغه برای انتخاب بهترین رشته و دانشگاه چه فایده‌ای دارد؟

🔹بالا رفتن نرخ بیکاری به ویژه در میان فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و صحبت مقام معظم رهبری درباره تاکید به برنامه‌ریزی کارآمد و اساسی برای بحث اشتغال و کاهش تدریجی مشکلات کشور؛ وزارت علوم را بر آن داشت تا ضمن بازنگری دروس دانشگاهی و متناسب‌سازی آن‌ها با نیاز‌های روز جامعه، دوره‌های مهارت‌آموزی را به جریان بیندازد.

🔹از طرف دیگر طرح پایش رصد اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کلید خورد تا وزارت علوم براساس آن بتواند اطلاعات مفیدی از بازار کسب‌وکار به دست آورد و علاوه بر بهبود برنامه‌ها، با مشاوره‌های شغلی، دانشجویان را به سوی بازار کار مناسب هدایت کرد.

🔹مطابق جدیدترین طرح پایش وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (مطابق اطلاعات ارائه شده ۸۵ دانشگاه و پژوهشگاه کشور در دو سال متوالی ۹۸ و ۹۹) میزان اشتغال دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) رشد داشته است که این موضوع نشان می‌دهد فعالیت‌ها برای توانمندسازی و اشتغالزایی دانشجویان ساماندهی شده و همچنین ایجاد و توسعه مراکز هدایت شغلی و کاریابی‌های تخصصی کارساز بوده است؛ البته در این میان نمی‌توان از تاثیر برگزاری دوره‌های مهارت‌افزایی و کارآموزی دانشگا‌ها در سال‌های اخیر چشم‌پوشی کرد.

🌐منبع خبر: snn.ir/003sGu
#دانشجویان #دانشگاه #فارغ ‌_التحصیلی #تحصیل #دانش_‌آموختگان

image

📣شرایط ورود به دانشگاه‌های خارجی چگونه است؟ / با کنکور یا بدون کنکور؟

🔰در حالی که شرکت در کنکور تنها راه ورود نوجوانان و جوانان به دانشگاه است، اما کشور‌های مختلف شیوه دیگری را برای پذیرش دانشجو در دانشگاه‌هایشان انتخاب کرده‌اند.

🔹به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این روز‌ها بحث حذف کنکور‌های سراسری برای مقطع تحصیلی کارشناسی گرفته تا دکتری بیشتر بر سر زبان مردم و مسئولان افتاده و گویا حداقل بحث و تبادل نظر در این باره بیش از گذشته در دستور کار مسئولان قرار گرفته است. کنکور در چند سال اخیر به پیچیده‌ترین و حاشیه‌سازترین رویداد‌های سال برای نسل جوان تبدیل شده و به ویژه در روز‌های کرونایی امان داوطلبان را بریده است

🔹درحالی که نام کنکور، استرس‌زا و نحوه پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها براساس آن، تاحدی به اعتقاد خیلی‌ها خارج از عدالت آموزشی است، بد نیست که نحوه پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های خارجی را هم نگاهی بیندازیم و رصد کنیم که آیا آن‌ها هم برای پذیرش دانشجویانشان با چنین مشکلاتی مواجهند و غولی به نام کنکور دارند یا خیر؟

🔹براین اساس به شیوه پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های مختلف دنیا نگاهی انداختیم. دانشگاه‌های کشور‌هایی مثل آلمان، فرانسه، ایتالیا، روسیه، اسپانیا، ژاپن و... که معمولا دانشجویان مایلند بیش از سایر کشور‌ها تحصیل در آنجا را تجربه کنند.

🔹درحالی که ایران برای هر مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری سه کنکور مجزا و سراسری در بازه‌های زمانی مختلف برگزار می‌کند، اما بعنوان مثال شرط پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های آلمانی تنها نمره دیپلم دانشجو است. درحقیقت دانش‌آموزان در آلمان برحسب ضریب هوشی و توانایی‌هایشان در چهار نوع مدرسه جداگانه (هاپت شوله، رئال شوله، مدرسه جامع، جیمنیزیم) به تحصیل می‌پردازند و تنها دانش‌آموزانی که در مدارس جامع و جیمنیزیم تحصیل می‌کنند در پایان دوره با نمره دیپلم خود راهی دانشگاه می‌شوند.

🔹در اسپانیا آزمون‌هایی برای راهیابی دانشجویان به دانشگاه وجود دارد که اجباری نیست، اما در ترکیه برخلاف اسپانیا تنها راه ورود به دانشگاه شرکت در کنکور است، همچون ایران.

🔹در روسیه شرط ورود به یک دانشگاه یا کالج حرفه‌ای این است که دانش‌آموزان از یکسری امتحانات مشخص نمره قبولی بگیرند.

🌐منبع خبر: snn.ir/003rUt
#دانشگاه #دانشجو #کارشناسی #دانشگاه‌های _خارجی #کنکور #دیپلم #آزمون‌ #تحصیل

image