#دانشجویان 41 پست

محمدصالح تردستی|جامعه شناس  
 دستیار پژوهشی بخش علوم اجتماعی دانشگاه شهید باهنر کرمان

باید برای آینده کشور ، فکر و تلاش مضاعف کنیم
یکی از وظایف دانایان،خردمندان،دانشجویان و اساتید
نگاه به آینده کشور است
ما میخواهیم ۱۰سال بعد؛ چجور ایرانی را داشته باشیم؟! این مهم است...!!!
اگر درباره اقتصاد بحث می کنیم، درباره جامعه بحث می کنیم، درباره علم بحث می کنیم،درباره فناوری بحث می کنیم
درباره ی اخلاق و معرفت بحث می کنیم،
هدف این است که معلوم باشد ما برای مقطع ده سال بعد
چجور ایرانی را می خواهیم؟!
۱۰سال بعد دانشجویان امروز در مسندهای مدیریتی قرار دارند، کشور را اداره می کنند، و اهمیت کار اساتید و مسئولان دانشگاه ها دقیقا اینجا است؛
یعنی این کسانی که امروز دانشجو هستنند، ۱۰ سال بعد،
اینها رئیس جمهورند، وزیرند،نماینده ی مجلسند، مدیر فلان دستگاهند، یعنی کشور دست دانشجویان امروزی، آینده سازان این کشور و نظام است.
شما دانشجویان می خواهید ۱۰ سال بعد چه داشته باشید؟! این نقطه ی بسیار مهمی است، سوال بسیار مهمی است
دغدغه و اشتغال ذهنی مهمی است
که نباید نسبت به آن چشم پوشی کنیم.
@mohammadsalehtardasti
.
#محمد_صالح_تردستی #دانشگاه_شهید_باهنر_کرمان #جامعه_شناسی
#آینده_کشور?? #دانشجویان
.
.
.
.

image

📣کلاس‌های حضوری تا تکمیل شدن واکسیناسیون دانشجویان منتفی شد

🔹معاون آموزشی وزارت علوم گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و با توجه به اینکه واکسیناسیون دانشجویان تا اول مهرماه تکمیل نمی‌شود، برگزاری کلاس‌های حضوری دانشگاه‌ها فعلا منتفی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، علی خاکی‌صدیق درباره زمان شروع واکسیناسیون دانشجویان اظهار داشت: طبق توافق وزارتخانه‌های علوم و بهداشت، واکسیناسیون اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها در مردادماه انجام شد و فقط بخشی از آن باقی مانده که هم اکنون در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، زمان شروع واکسیناسیون دانشجویان از نیمه دوم شهریورماه است و از نظر وزارت علوم، در این زمینه وقفه‌ای ایجاد نشده است.

🔹معاون آموزشی وزیر علوم درباره شروع کلاس‌های دانشگاه‌ها از اول مهرماه، تاکید کرد: با توجه به اینکه واکسیناسیون دانشجویان تا مهرماه کامل نمی‌شود و بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، آموزش‌ها حضوری نیست.

خاکی صدیق همچنین گفت: بنابراین برنامه‌هایی که قبل از پیک پنجم کرونا مبنی بر بازگشایی کلاس‌های دانشگاه‌ها برای ورودی ۹۸ به قبل اعلام شده بود، فعلاً منتفی است و آموزش‌ها را نمی‌توانیم به صورت حضوری انجام دهیم.
منبع خبر:
www.mehrnews.com
#اخبار_تحصیلی #واکسیناسیون #دانشجویان #کلاس‌های_حضوری


📣واکسیناسیون دز دوم دانشجویان ساکن خوابگاه در اواخر شهریور

🔹براساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی واکسیناسیون دز دوم دانشجویان ساکن خوابگاه، در تاریخ های ۲۸، ۲۹ و ۳۱ شهریور ماه انجام خواهد شد.

🔹به گزارش خبرگزاری مهر، مدیریت خدمات دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد: پیرو جلسه مشترک با نمایندگان دانشجویان جهت پیشگیری از همه‌گیری ویروس کرونا و صیانت از سلامتی دانشجویان، مقرر شد که دانشجویان مبتلا به کوید ۱۹ (pcr مثبت) به مدت دو هفته در قرنطینه کامل باشند و اجازه خروج از بلوک خوابگاه را نخواهند داشت.

همچنین زمان بازگشایی خوابگاه برای دانشجویان واجد شرایط ۲۷ شهریورماه خواهد بود.

واکسیناسیون دوز دوم دانشجویان ساکن خوابگاه، در تاریخ‌های ۲۸، ۲۹ و ۳۱ شهریور ماه در رستوران اساتید صورت خواهد گرفت.
منبع خبر:
www.mehrnews.com
#اخبار_تحصیلی #واکسیناسیون #دانشجویان

image

تمامی اعضای هیأت علمی، کارمندان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه واکسینه می‌شوند

روابط عمومی دانشگاه تهران: دکتر حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه تهران امروز شنبه نهم مرداد ۱۴۰۰، با حضور در مرکز واکسیناسیون دانشگاه، در گفت‌وگو با لیلا احمدی، کارشناس روابط عمومی دانشگاه، اعلام کرد که تمامی اعضای هیأت علمی، کارمندان و دانشجویان دکتری مستقر در خوابگاه ها و آزمایشگاه‌ها با تعیین وقت قبلی واکسینه می‌شوند.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران، با تاکید بر اهمیت سلامت استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه گفت: «با توجه به ازدحامی که در مراکز واکسیناسیون وجود دارد و برای رفاه حال همکاران دانشگاهی، طی رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت و درمان، ستاد ملی کرونا و دانشگاه علوم پزشکی صورت پذیرفت مقرر شد با توجه به فضا و متخصصان خوبی که در دانشگاه و مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه وجود دارد واحدی به منظور واکسیناسیون راه‌اندازی شود تا در یک فضای آرام و بدون استرس واکسیناسیون همکاران دانشگاهی انجام شود».
وی درباره اولویت مراجعه به مرکز واکسیناسیون دانشگاه اعلام کرد که بنا بر تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا کلیه اعضای هیأت علمی در تمامی رده سنی و کارکنان و خانواده اعضای هیأت علمی و کارکنان بر اساس رده سنی اعلامی از سوی ستاد ملی کرونا می‌توانند با مراجعه به لینک
http://u-test.ir/app نسبت به تعیین نوبت واکسیناسیون اقدام کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه در ادامه افزود: «از هفته گذشته ابتدا با توجه به رده سنی اعلام شده کار تزریق واکسن آغاز شد، ولی با توجه به مجوز ستاد ملی کرونا از این هفته واکسیناسیون اساتید در تمامی رده‌های سنی با تعیین وقت قبلی و برای کارمندان و خانواده دانشگاهیان بر اساس رده‌های سنی اعلام شده انجام می‌شود».
وی اعلام کرد که دانشگاه در حال رایزنی است تا با توجه به خطرات پیش رو برای کارمندان و احتمال ابتلای آنان، امکان واکسیناسیون کارکنان نیز بدون توجه به رده سنی فراهم شود.
دکتر حبیبا با تاکید بر اینکه هدف دانشگاه این است که با واکسیناسیون شرایطی را فراهم کنیم که هر چه زودتر امکان حضور استادان و دانشجویان را در دانشگاه فراهم کنیم و همچنین به واکسیناسیون کشوری کمک کنیم افزود: «افراد درجه اول خانواده اعضای هیأت علمی و کارمندان اعم از پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزندان می‌توانند با توجه به اعلام رده سنی در لینک اعلام شده ثبت نام کنند و در دانشگاه واکسینه شوند، اما نکته مهم این است که هر فرد از اعضای خانواده بایستی به صورت جداگانه نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نماید».

معاون دانشجویی دانشگاه همچنین اعلام کرد: «برای واکسینه کردن دانشجویان دوره دکتری که در آزمایشگاه و خوابگاه حضور دارند نیز مجوزهای لازم را کسب کرده‌ایم و همکاران مرکز بهداشت در حال هماهنگی هستند تا در آینده نزدیک واکسیناسیون این دانشجویان نیز آغاز شود».
دکتر حبیبا در خصوص واکسیناسیون مراکز دانشگاهی خارج از تهران نیز گفتند که این واحدها می‌توانند با رایزنی با مراکز بهداشت شهر یا استان محل کار خود نسبت به واکسیناسیون اساتید و کارکنان خویش اقدام نمایند.

دکتر شفیعی نیا، رئیس مرکز بهداشت دانشگاه، نیز با اعلام اینکه فعلاً آنچه بر اساس موجودی‌ها در اختیار ما قرار گرفته واکسن سینوفارم است، از کارمندان و اعضای هیأت علمی و خانواده آنها خواست که حتماً بر اساس نوبت‌های اعلامی مراجعه کنند تا دچار مشکل نشوند.
وی درباره برنامه واکسیناسیون و افراد واکسینه شده در دانشگاه گفت: «بر اساس تکلیفی که هیأت رئیسه دانشگاه بر عهده ما گذاشتند از چند هفته پیش شروع به رایزنی کردیم و خوشبختانه مجوزهای لازم را برای راه اندازی مرکز واکسیناسیون در دانشگاه کسب کردیم، بدین ترتیب همکاران دانشگاهی بدون معطلی در مراکز واکسیناسیون بیرون، می‌توانند صرفاً از طریق ثبت نام در سامانه و پس از دریافت پیامک تعیین نوبت در همان روز تعیین شده از ساعت ۹ الی ۳۰ :۱۲ به باشگاه دانشجویان دانشگاه مراجعه نمایند که از هفته پیش با واکسیناسیون انتظامات دانشگاه، ۲۰۰ نفر واکسینه شدند و از امروز هم واکسیناسیون اعضای هیأت علمی آغاز شده است».

وی در پاسخ به اینکه اعضای هیأت علمی و کارمندانی که دوز اول را تزریق کرده‌اند برای دوز دوم می‌توانند به دانشگاه مراجعه کنند گفت: «فعلا تزریق برای نوبت اول انجام می‌شود و ازآنجا که ممکن است واکسنی که در دور اول استفاده کردند با واکسنی که ما تزریق می‌کنیم تفاوت داشته باشد بهتر است این افراد به همان محلی که دوز اول را تزریق کرده‌اند مراجعه کنند».
رئیس مرکز بهداشت درباره افرادی که به تازگی به کرونا مبتلا شده‌اند به دستورالعمل‌های اعلامی از سوی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: «معمولا کسانی که مبتلا شده‌اند سه ماه بعد می‌توانند واکسن بزنند مگر اینکه بیماری آنها مدت زمان زیادی طول کشیده باشد و برای کسانی که علائمی ندارند واکسن تزریق می‌شود و کسانی که علائم دارند توصیه می‌شود که تست بدهند».
#دانشگاه_تهران #واکسیناسیون #کارمندان #دانشجویان

image

📣رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران آخرین وضعیت واکسیناسیون دانشجویان پزشکی، پرستاری، دندانپزشکی و داروسازی را تشریح کرد.

🔹علیرضا خوشدل در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد تهران اظهار کرد: بر اساس جدیدترین و آخرین آمار حدود ۵ هزار و ۶۰۰ نفر از دانشجویان علوم پزشکی، کادر پرستاری و پزشکی که از نظام پزشکی واکسینه نشدند، واکسن را دریافت کردند.

🔹رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران افزود: با احتساب ۲۰۰-۳۰۰ نفر از کادر پزشکی که از نظام پزشکی واکسینه شدند، حدود ۶ هزار نفر واکسن دریافت کردند که از این تعداد اغلبشان کادر پزشکی و پرستاری ما هستند. ۹۹ درصد انترن ها و ۸۵ درصد دانشجویان پرستاری واکسن را دریافت کرده اند. آن دسته از افرادی که در این گروه قرار داشتند اما واکسن نزده اند، بنا به درخواست خودشان بود.

🔹خوشدل ادامه داد: حدود ۳۰ نفر از دانشجویان پرستاری تغییر مقطع داشتند و در حال حاضر وارد جدول واکسن شدند. دانشجویان دندانپزشکی نیز با توجه به اینکه آنها از ترم اول به کلینیک می‌روند و در برخورد مستقیم با آلودگی هستند، همه واکسینه شدند تعداد کمی مانده که سه شنبه هفته آتی واکسینه خواهند شد.

🔹وی با بیان این مطلب که تاکنون تنها ۵۰ نفر از دانشجویان داروسازی ما واکسن دریافت کرده اند، گفت: در گروه داروسازی، حدود ۳۰۰ نفر که در محیط داروخانه قرار دارند، باید واکسینه شوند. منتها این گروه از دانشجویان در اولویت واکسیناسیون قرار نداشتند که در این رابطه درخواست بازنگری دادیم و وزارت بهداشت این گروه را در لیست اولویت‌ها قرار دادند و منتظریم دانشگاه علوم پزشکی تهران سهمیه‌ها را بدهند.

🔹خوشدل با تاکید بر این که تاکنون هیچ یک از دانشجویان رشته‌های غیر پزشکی واکسینه نشده اند گفت: کارکنان ستادی و اداری هم هنوز واکسن دریافت نکرده اند که طبق اولویت سنی باید منتظر بمانند.

🔹رئیس دانشگاه علوم پزشکی اضافه کرد: تعدادی از کارآموزان پزشکی باقی مانده اند که البته کارآموزان فعال در بیمارستان واکسن را دریافت کردند اما آن‌هایی که به صورت مجازی بودند، باقی مانده اند.
منبع خبر:mehrnews
#واکسن #دانشجویان پزشکی #پرستاری #دندانپزشکی #داروسازی

image