استعدادت رو بشناس، شغل مناسبش رو پیدا کن!

اینجا تست بده، با مشاغل مختلف آشنا شو و مسیر شغلیت رو بساز!

تست شخصیت و راهنمای مشاغل

بردکست دوم روبرد تقدیم به شما دوستان روبردی عزیز

 
keycap: 1
مختصری از خودتان بگویید:
مدرس و مشاور مدیریت در مجموعه های مختلف خصوصا استارتاپ ها، مشاور هیئت مدیره اسنپ و آموزش مدیریت با استفاده از روش های نوین مدیریت مثل شبیه سازی و آموزش با بازی ها و تفکر سیستمی که میتواند در سازمان های سنتی تحول آفرین باشد، از فعالیت هایی است که در حال حاضر انجام میدهم.
keycap: 2
تجربه شما از انتخاب رشته دانشگاهی چی بوده؟
من دوبار برای دانشگاه انتخاب رشته کرده ام، دفعه اول مهندسی کامپیوتر خواندم اما بدلایلی حدس زدم که انتخابم اشتباه بوده و دفعه دوم رشته مدیریت صنعتی و مدیریت شهری را انتخاب کردم. الان اگر برگزدم هم کامپیوتر و مدیریت میخوانم چون بنظرم آینده بازارکار را این دو رشته تعیین میکنند.
keycap: 3
فرق نسل جوان های الان با نسل شما چیست؟
علیرغم تمام تفاوت ها بین نسل ما و نسل فعلی، شباهت هایی هم وجود دارد که در جوانان در همه نسل ها نمیتوان آن ها را نادیده گرفت که در جوانان در همه نسل ها فضایی سرشار از شور و اشتیاق، عدم وابستگی و میل به تغییرات بزرگ است. چالش های من در دوران دانشگاهی همزمانی دوران کار و تحصیل بود که بدلیل شرایط اقتصادی آن زمان، رکود و تورم، فشار اقتصادی زیادی روی افراد بود و در کنار فعالیت اقتصادی خارج از دانشگاه، فعالیت های فرهنگی داخل دانشگاه را خیلی دوست داشتم و نگاهم این بود که فضای دانشگاه را برای سایر دوستانم قدری زیباتر و قشنگ تر کنم.
keycap: 4
نظر شما در مورد کارکردن حین تحصیل چیست؟
کار کردن خارج از دانشگاه زیبایی های خاص خود را داشت، تجربه خیلی خوبی بود و مدیریت همزمان تحصیل و فعالیت اقتصادی هم خوب بود ولی سختی هایی هم داشت که نمیشد از تمام منابع دانشگاه، کلاس ها و اساتید استفاده کرد و همچنین روابط با دوستان برای ایده پردازی های اقتصادی را کمتر میکرد. 
keycap: 5
توصیه الآن شما به خودتان در زمان دانشجوییتان چیست؟
توصیه من به خودم این بود، دنبال کاری باشم که سرعت رشد من در دوره رشد و تحصیلم را افزایش دهد. یکی از اساتید ما همیشه میگفت: “یا برای پول کار کنید یا برای پیشرفت” و این جمله برای من ماندگار شد.
keycap: 6
بهترین روش یا تکنیک شبکه سازی از نظر شما چیست؟
بهترین تکنیک شبکه سازی حرفه ای از نظر من خصوصی سازی هر فعالیت، کالا یا خدمتی است بطوری که آینده از آن این خصوصی سازی ها خواهد بود. بنابرین توصیه من به خود و دیگران این است که بر اساس توانایی ها، مهارت ها، علایق و اهدافی که برای خودشان در نظر دارند. مدل شبکه سازی خود را انتخاب کنند. شبکه سازی قوانین، قواعد و تکنیک هایی دارد اما هرکس متناسب ویژگی های خودباید این ویژگی ها را خصوصی سازی کند و به نظر من بهترین تکنیک نگاهدقیق به افراد نزدیک خودمان کشف نیازهای آن ها و همچنین اینکه ما چه توانمندی هایی برای حل نیاز آن ها داریم.
keycap: 7
برای کشف رویاهای خود باید دنبال علایقمان برویم، نظر شما در مورد این جمله چیست؟
به اعتقاد من  که اگر در کاری که به آن علاقه نداریم فعالیت کنیم به حداکثر بهره وری نمی رسیم. حال این سوال مطرح میشود  که آیا میتوانیم به کاری که در آن بهره ور هستیم علاقه مند می شویم؟ جواب بله است. هر حرفه ای زیبایی هایی دارد که اگر آن ها را کشف کنیم به آن علاقه مند می شویم. و اگر هم به کاری علاقه مند هستیم باید سعی کنیم در آن حرفه مهارت های لازم را کسب کنیم تا بتوانیم در آن پیشرفت کنیم.
keycap: 8
اگر بخواهید جمله ای روی بیلبورد بنویسید آن جمله چیست؟
باورها و تغییراتی که در من اتفاق افتاده آنقدر نرم بوده که شاید نتوان به وضوح گفت دقیقا چه تغییراتی بوده. این تغییرات به قدری زیاد است که میتوان گفت ما انسان ها محصول تغییرات روزانه ایم. اما تلاش برای ترک یک سری عادات بد و جایگزینی با یک سری عادات خوب چیزی بوده که در زندگی شخصی و کاری من تاثیر به سزایی داشته و تلاش برای تفکر سیستمی در زندگی شخصی و کاری کمک کرده تا تاثیر مثبتی داشته باشد، تلاش برای شخصی سازی فعالیت ها، در زندگی شخصی و کاری هم تاثیر مثبتی داشته است. و شاید باور به اینکه ایران عزیز ما در آینده ای نه چندان دور جای بسیار زیبایی خواهد بود و برخی مشکلات عمدتا اقتصادی با همت ما ایرانی ها حل خواهد شد و این موضوع کمک کرده است تا من در زندگی خودم و دیگران تاثیرگذار باشم و نکته آخر اینکه به باور من همه ما با تمام بدی ها و خوبی هایی که داریم، اگر تلاش کنیم چند عادت و اخلاق خوب را برای خودمان نگه داریم در حوزه کاری و زندگی موفق خواهیم شد و من سعی کردم دو ابزار رازداری و خیرخواهی را سرلوحه کار خودم قرار دهم که فکر میکنم در کار و زندگی شخصی خودم خیلی موثر بوده است. 
keycap: 9
و در آخر بفرمایید که اگر قرار باشه یک توصیه یا حرف را روی بیلبورد بزارید تا همه ببینن، اون چیه؟ 
 جمله ای از حضرت علی (ع) که میفرماید: “بزایید برای مردن و بنا کنید برای خراب شدن”. در این سخن دو نکته اساسی قرار دارد:
1- تلاش کردن بدون ترس از شکست
2-دلبسته نبودن به داشته ها و دستاوردن ها، که مانع از پیشرفت ما میشود.
من سازمان های زیادی دیدم که شعارهایشان گذشته نگر است که هنوز برخی از این شرکت ها، گذشته خود را به رخ میکشند و در گذشته مانده اند و این موضوع جلوگیری میکند از تغییر و پیشرفت برای این شرکت ها.
 
 

نویسنده:

نظرات

مقالات مرتبط: