استعدادت رو بشناس، شغل مناسبش رو پیدا کن!

اینجا تست بده، با مشاغل مختلف آشنا شو و مسیر شغلیت رو بساز!

تست شخصیت و راهنمای مشاغل

📣کتاب «حالت دستوری در زبان آلمانی»، ترجمه دکتر کاوه بهرامی, عضو هیات‌علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی منتشر شد.

کتاب حالت دستوری در زبان آلمانی نوشتۀ سعید ساحل، استاد زبان‌شناسی در آلمان است؛ این کتاب با قیمت 600.000 ریال، در سال 1400 و 200 صفحه با قطع رقعی توسط انتشارات دانشگاه شهید بهشتی منتشر شده است.


«حالت» مقولۀ دستوری واژه‌های تصریف‌پذیر است که در تشخیص و تعیین روابط نحوی در جمله، مانند فاعل یا مفعول، نقشی اساسی ایفا می‌کند. حالت دستوری نسبت وابستگی میان اجزای نقش‌دار جمله را بیان می‌کند. به‌طورنمونه‌، فعل‌ها می‌توانند نوعی حالت دستوری‌ را تعیین کنند که از طریق مفعول نمود پیدا می‌کند. تشخیص نوع حالت دستوری از طریق پایانه‌های حرف تعریف، صفت و اسم میسر می‌شود. با اینکه حالت دستوری یکی از اساسی‌ترین مقوله‌های دستوری زبان آلمانی است و این زبان یکی از بهترین نمونه‌ها در میان زبان‌های ژرمنی است که نظام حالت دستوری را حفظ کرده است، تاکنون این موضوع دستوری طرح و بررسی نشده است.

کتاب حالت دستوری در زبان آلمانی ترجمه‌ای است از کتابی با نام Kasus اثر دکتر سعید ساحل، استاد زبان‌شناسی آلمانی در دانشگاه بیله‌فلد آلمان، که انتشارات دانشگاه هایدلبرگ آن را در سال 2018 منتشر کرده است. نویسندۀ کتاب، افزون بر طرح موضوع‌های جدید مربوط به حالت دستوری، به برخی از ابهامات موجود در این زمینه نیز پاسخ داده است و ازاین‌رو کتاب می‌تواند علاوه بر دانشجویان رشتۀ زبان و ادبیات آلمانی، آموزش زبان آلمانی و زبان‌شناسی، برای مدرسان زبان آلمانی نیز سودمند باشد.

مطالب کتاب با مبانی بنیادین نظام زبان آغاز می‌شود و با بررسی کاربرد حالت دستوری در زبان آلمانی معاصر، به نحوۀ یادگیری این مقولۀ دستوری می‌پردازد. همچنین ارتباط موضوع‌هایی مانند نشانداری، اصل تصویرگونگی، قوت همخوانی، سلسله‌مراتب رسایی، همایندی، اصل اقتصاد زبانی، نمود، تعمیم افراطی و جزءواژگی با حالت دستوری در زبان آلمانی از بخش‌های خواندنی این اثر است.
#دانشگاه_شهید_بهشتی

image