631 ساعت آموزش تخصصی در

آموزشـــــــــگاه روبرد

با اشتراک حرفه ای روبرد به همه آموزش ها دسترسی داشته باش!

مشاهده آموزش ها

🔳تبسم لطیفی، بنیان‌گذار مامان‌پز

تبسم لطیفی از کارآفرینان موفق ایران که متولد ۱۳۶۴ خرم‌آباد است. او سال ۱۳۸۳ در کنکور کارشناسی برای رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف قبول شد و برای یک سفر ماجراجویانه عازم تهران شد. بعد از مدتی متوجه شد که خیلی به این رشته علاقه ندارد و بیشتر کارآفرینی و کارهای مدیریتی را دوست دارد.

او بعد از فارغ‌التحصیل شدن در کارشناسی، رشته مدیریت کسب‌وکار (MBA) را برای کارشناسی‌ارشد انتخاب کرد. اولین تجربه کاری‌اش در اتاق فکر بانک پاسارگاد بود و بعد از ۲ سال، برای ادامه کار به بخش دیگری در بانک که کارهای بازاریابی را انجام می‌داد منتقل شد.

ایده استارتاپ مامان‌پز از غذای خانگی یکی از دوستانش به وجود آمد. تبسم زیاد غذای بیرون و فست‌فود می‌خورد، اما یک روز یکی از هم‌کلاسی‌هایش را دید که مشغول خوردن غذای خانگی است. از هم‌کلاسی‌اش خواست که در ازای مبلغی مادرش سهم غذای او را هم به غذایی که برای دخترش می‌پزد اضافه کند و به‌این ترتیب، تبسم هم یک وعده غذای خانگی خوشمزه بخورد. پس در سال ۹۱ جرقه مامان‌پز در ذهن تبسم شکل گرفت.


#شخصیتهایی_که_MBA_خوانده‌اند
#کارآفرینان

image