دانشگاه کاشان

"جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران برتر و دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان"

با حضور دکتر سجاد محمدعلی‌نژاد؛ معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران برتر و دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان طی آئینی برگزار شد.
رئیس دانشگاه کاشان در این آئین با تبریک هفته پژوهش و فناوری فعالیت های پژوهشی اساتید و دانشجویان این دانشگاه را قابل توجه و شایسته تقدیر دانست و افزود: در یکسال گذشته، بیش از یک هزار ۴۰۰ مقاله شامل 700 مقاله ISI و 700 مقاله ISC از استادان این دانشگاه در مجلات معتبر علمی بین المللی منتشر شده است.
وی به رشد 7 برابری قراردادهای ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه اشاره کرد و افزود: امسال حجم قراردادهای بیرونی ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه بیش از 200 میلیارد ریال بوده است که 7 برابر نسبت به سال قبل رشد داشته است.
وی به کسب افتخارات دانشگاه در نظام های مختلف بین المللی اشاره کرد و اظهار داشت: دانشگاه کاشان برای نخستین بار، رتبه اول نظام رتبه بندی بین المللی گرین متریک را در بین کل دانشگاه های کشور کسب نمود.
دکتر کتابی مجوز ایجاد پارک علم و فناوری و ایجاد مدرسه اشتغال را از اهم فعالیت های فناورانه این دانشگاه طی یکسال اخیر عنوان کرد و افزود: همچنین در این دانشگاه کنسرسیوم توسعه فناوری ساخت دستگاه فرش ماشینی با هدف بومی سازی صنعت فرش ماشینی ایجاد شده است.
وی تحول و ارتقای کیفیت آموزشی را از دیگر برنامه های این دانشگاه برشمرد و گفت: در راستای تامین آینده شغلی دانشجویان، امسال برای نخستین بار بیش از 140 دانشجوی بورسیه و حدود 10 دانشجوی استاد محور نیز دراین دانشگاه پذیرفته شدند.
دکتر کتابی اساتید و دانشجویان و کارکنان را از سرمایه های اصلی دانشگاه ذکر کرد و افزود: بر اساس اعلام دانشگاه استنفورد امسال 28 پژوهشگر این دانشگاه در ردیف پژوهشگران دو درصد پراستناد دنیا قرار گرفتند و همچنین 6 استاد دانشگاه نیز جزء یک درصد دانشمندان برتر بین المللی معرفی شدند.
وی علم نافع را مورد تاکید قرار داد و افزود: در دانشگاه سعی براین است تا افراد نخبه ای پرورش یابند تا برای کشور سودمند باشند و بتوانند نیازها را رفع و مسایل را حل کنند و راه حلی برای آن ارائه دهند.
رئیس دانشگاه کاشان به اجرای بیش از ۲۲۰ برنامه پژوهشی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در این دانشگاه اشاره و از برگزارکنندگان این برنامه ها که در تاریخ دانشگاه تاکنون بی نظیر بوده است، قدردانی کرد.

مدیر ارتباط با جامعه و مسئول برگزاری برنامه های هفته پژوهش دانشگاه کاشان هم یکی از کارکرد اصلی نظام آموزش عالی را پژوهش عنوان کرد و افزود: در دانشگاه کاشان به همت دانشکده‌ها پژوهشکده‌ها و انجمن‌های علمی بیش از ۲۰۰ برنامه متنوع شامل ۸۰ سخنرانی علمی، 60 کارگاه تخصصی، ۲۰ میزگرد تخصصی ، 10 مسابقه حل مساله خلاق و ایده شو ، 5 کرسی علمی ترویجی، 19 بازدید علمی و بسیاری از فعالیت های دیگر مثل برگزاری نمایشگاه با حضور شرکت های و صنایع مختلف، نشست با صاحبان صنایع برگزار شد.

دکتر وفایی با بیان اینکه بخشی از این برنامه ها با هدف تحقق شعار جامعه محوری در سطح منطقه کاشان اجرا شده است، خاطر نشان کرد: امروز دانشگاه کاشان پرچمدار شعار جامعه محوری است و برای تحقق این شعار اقدامات قابل توجهی را در دوره جدید مدیریتی انجام داده که در این زمینه می توان به ایجاد مدیریت مستقل ارتباط با جامعه در کنار مدیریت ارتباط با صنعت و ایجاد مدرسه اشتغال و بورس صنعت اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه این نوع فعالیت‌ها شعار دانشگاه حکمت بنیان و کار آفرین را نیز محقق می‌کند ، افزود: دانشگاه کاشان همانطور که نسبت به جامعه پیرامون خودش احساس مسئولیت می کند در قبال اشتغال دانشجو نیز احساس مسئولیت می کند و به ارزش های انسانی و اخلاقی توجه دارد.

منبع خبر:
https://kashanu.ac.ir/fa

image

دانشکده علوم مالی، مدیریت و کارآفرینی دانشگاه کاشان برگزار کرد؛
دوره تخصصی اصول و مبانی کارآفرینی (مسیر آینده من)

نخستین جلسه از کلاس و دوره تخصصی اصول و مبانی کارآفرینی با همکاری دانشکده علوم مالی، مدیریت و کارآفرینی در روز سه شنبه 16 آبان 1402 با حضور دانشجویان و علاقمندان و فعالین حوزۀ کارآفرینی و اساتید با سخنرانی جناب آقای دکتر علی سعیدی (مدرس درس و دوره، کارآفرین ملی و خیر آموزشی) برگزار شد.
رئیس دانشکده علوم مالی مدیریت و کارآفرینی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این دوره را فراهم کردن زمینه آشنایی دانشجویان و دانش آموختگان با مفاهیم درست کارآفرینی و اشتغال ذکر کرد و گفت: در این نشست به مباحث مقدماتی کارآفرینی، تعاریف کارآفرینی و اهمیت آن و ویژگی‌های کارآفرینان پرداخته شد.
دکتر علی فرهادیان افزود: همچنین مباحثی مانند ویژگی‌ها و تیپ‌های شخصیتی کارآفرینان، فرآیند ایده‌یابی و راه‌اندازی کسب و کار و الزامات آن، تأمین سرمایه و بودجه برای ایجاد کسب و کار و استارتاپ ها، مباحث مربوط به شکاف موجود در ارتباط میان صنعت و دانشگاه، لزوم پرورش افراد متخصص و کارآفرین براساس بازار توسط دانشجویان و استاد مورد سوال و پاسخ قرار گرفت.
دومین جلسه روز سه شنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۴ برگزار خواهد شد.

image
image

عضو هیات علمی دانشگاه کاشان سرآمد علمی کشور شد

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان در هشتمین دوره انتخاب سرآمدان علمی کشور توسط فدراسیون سرآمدان علمی ایران، به عنوان یکی از 110 سرآمد علمی ایران انتخاب و معرفی شد.
معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه دکتر صلواتی برای هفتمین سال متوالی در لیست سرآمدان علمی قرار گرفته است، افزود: این عضو هیات علمی دانشگاه کاشان جزو 10 نفر برتر این لیست قرار دارد.
دکتر مهدی شبانی نوش‌آبادی با تبریک این موفقیت بزرگ به دکتر صلواتی، دانشگاهیان دانشگاه کاشان و نیز مردم منطقه کاشان، خاطر نشان کرد: دکتر مسعود صلواتی نیاسر، استاد تمام پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان با شاخص هرش 117، تالیف بیش از 1000 مقاله چاپ شده در نشریات دارای نمایه بین المللی و ثبت سه پتنت در زمینه نانو در ایالات متحده امریکا (United States Patent) است و انتخاب به عنوان استاد نمونه کشوری، قرار گرفتن در لیست دانشمندان یک درصد بین‌المللی در سه زمینه مهندسی مواد، شیمی و مهندسی شیمی و کسب مقام‌های مختلف در جشنواره برترین‌های نانو در سال‌های متمادی بخشی از افتخارآفرینی‌های وی در سنوات گذشته می باشد.
لازم به ذکر است که فدراسیون سرآمدان علمی کشور با هدف دستیابی به مرجعیت علمی با تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تدوین و از ابتدای سال ۱۳۹۴ آغاز به کار کرده و در نظر دارد با شناسایی مستمر افراد توانمند و دارای بنیه علمی قوی و ارائه حمایت‌های ویژه از آنان، کشور را به سمت مرجعیت علمی در منطقه سوق دهد.
معیارهای مورد استفاده در ارزیابی سرآمدان علمی، به دو دسته کیفیت انتشارات و ارجاعات با کیفیت دسته‌بندی می‌شوند.در کیفیت انتشارات مواردی همچون تعداد مقالات برتر، تعداد سخنرانی‌های معتبر، میانگین ارجاعات و شاخص هرش مورد بررسی قرار می گیرد.

image

🔴 دومین نشست کنسرسیوم توسعه فناوری ساخت دستگاه فرش ماشینی در دانشگاه کاشان

رئیس دانشگاه کاشان با اشاره به تاسیس و انعقاد تفاهمنامه تشکیل "کنسرسیوم توسعه فناوری ساخت دستگاه فرش ماشینی" در اسفندماه ۱۴۰۱ با حضور وزیران صنعت، معدن و تجارت و علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه کاشان و شرکتهای دانش بنیان، افزود: منطقه کاشان قطب نخست نولید فرش ماشینی کشور بوده و متاسفانه هزینه های بالایی برای خرید دستگاههای بافت فرش ماشینی صرف می شود که با ساخت این دستگاه میتوان سالانه از خروج ۳۰۰ میلیون دلار ارز جلوگیری کرد.


🔴افزایش تعداد رشته های ارشد دانشگاه کاشان به 116 گرایش!

مدیر مطالعات راهبردی، برنامه و بودجه دانشگاه کاشان از افزایش مجموعه رشته‌‌های کارشناسی ارشد این دانشگاه، به 116 رشته گرایش خبر داد.
https://kashanu.ac.ir/fa/news/21744/