#phytomedicine 1 پست

Sa Vafa
زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه آزاد واحد علوم پزشکی ت }

سرکه میوه ها: ویژگی های کیفی، فیتوشیمی و عملکرد

خلاصه

محبوبیت سرکه میوه ها (FsV) اخیراً به عنوان یک نوشیدنی سالم غنی از ترکیبات زیست فعال که چندین ویژگی مفید را ارائه می دهد، افزایش یافته است. 
این بررسی در چارچوب ارزش گزاری سرکه میوه ها به عنوان یک محصول جانبی، با ارزش افزوده بالا با ارائه اطلاعات کلی در مورد ترکیبات بیوشیمیایی و قدرت های مفید آن طراحی شده است. 
سرکه، حاوی ترکیبی از مواد فعال زیستی از جمله اسیدهای پلی فنولیک، اسیدهای آلی، تترا متیل پیرازین و ملانوئیدین است. اسید استیک فراوان ترین اسید آلی و اسید کلروژنیک، فنل اصلی سرکه سیب است. 
مصرف سرکه میوه ها می تواند از دیابت، کلسترول بالا، استرس اکسیداتیو و سرطان جلوگیری کند، و باعث تقویت سیستم ایمنی و همچنین توانایی آنتی اکسیدانی قابل توجهی شود. تکنیک های تولید سرکه، بر کیفیت و نتیجه آن تأثیر می گزارد.

#phytomedicine

https://www.mdpi.com/1420-3049/27/1/222/htm