✍سوال:اگر مستأجری که سالیان زیادی در ملکی ساکن بوده آیا میتواند ادعای مالکیت داشته باشد؟ ✅پاسخ:بستگی دارد ملک مسکونی یا تجاری باشد.اگر ملک مسکونی باشد ابدا مستأجر همچین حقی نخواهد داشت حتی اگر سالیان زیادی سکونت داشته باشد.ولی در مورد ملک تجاری قضیه فرق میکند.اگر تاریخ انعقاد قرارداد اجاره بعد از سال ۷۶ باشد مستأجر تنها یه حق جزئی سرقفلی شاملش میشود ولی اگر تنها تاریخ انعقاد اجاره قبل از سال ۷۶ باشد مستأجر دارای حق کسب و پیشه محسوب میشود و مالک باید هزینه سنگینی را پرداخت کند تا بتواند مستأجر ملک را تخلیه کند.
🟦قولنامه میدونید چیه و نکات مهم آن باهم یادبگیریم😉👇 🔻تعریف قولنامه :سندی است که خریدار و فروشنده و طرفین عقد به طور کلی قبل از انجام معامله تنظیم می نمایند تا در فاصله قول و معامله، فروشنده مورد معامله را به دیگری نفروشد و خریدار هم آن را بخرد» 🔻٢ -ماهیت قولنامه چیه؟ نظر الف: قولنامه قراردادی است در شمول قراردادهای ماده ده قانون مدنی که طرفین در مقابل هم متعهد به انجام عمل و امری می گردد لذا هر یک از آنها که از انجام تعهد خودداری کند از طریق دادگاه می توان او را ملزم به انجام تعهد نمودند. 🔻نظر ب: قولنامه سند بیع است. ☑️ماهیت قولنامه: قولنامه صرفا ایجاد حق دینی می کند و حق عینی بر روی مال غیرمنقول ایجاد نمی نماید. 🔻-در فرض که فروشنده قولنامه نسبت به انتقال مال با سند رسمی به ثالث اقدام می نماید در اینکه خریدار چه کاری می تواند انجام دهد دو نظریه وجود دارد: 🔻الف: نظریه اول که قولنامه را شامل حق دینی می داند بیان می کند که عمل انتقال مال غیر منقول با سند رسمی توسط فروشنده به ثالث صحیح می باشند و خریدار اول صرفا باید خسارات ناشی از تخلف فروشنده را از او دریافت کند. 🔻ب: نظریه دوم بیان می کند که با قولنامه عقد بیع جاری می شود و حق عینی برای خریدار روی ملک ایجاد میشود و از این تمام خریدار می تواند ابطال معامله دوم را درخواست کند و به ملک خود برسد. 🔻ج: استدلال سوم این است که عمل فروشنده را تقصیر قراردادی بدانیم یعنی انتقال مالی که وعده فروش آن به دیگری داده شده نوعی تقصیر قراردادی است و ضمان آور است و سبب ایجاد مسئولیت در جبران خسارت ناشی از آن می شود. ▪️۵ -دادگاه در انتخاب ابطال معامله و صدور حکم به جبران خسارت آزاد است اما هر وقت بطلان انتقال را عادلانه ببیند )مانند حالتی که خریدار دوم از معامله اول ملک با سند عادی مطلع باشد می تواند اقدام کند. و اقدام کند. ▪️۶ -فروشنده در زمان انعقاد قولنامه، مالک است و در نتیجه حق دارد مال را به دیگری(ثالث)انتقال دهد ولی در کنار این حق، وظیفه دارد که زمینه اجرای قولنامه را نیز از بین نبرد، پس اگر با اعمال حق خود از وظیفه بگریزد و آن را وسیله اضرار به دیگران قرار دهد از حق سوء استفاده کرده است. (اصل چهلم قانون اساسی، ماده ٢۸۷ قانون مدنی) #قولنامه
ترامپ گفت شنبه مستقیم مذاکره میکنیم با ایران دلار ۸ تومن ریخت ما تو چه دورهای جوونی کردیم آقای قاضی 💔😂
هرمز خاک نداره، یزد آب نداره. خب از یزد خاک ببرین هرمز خالی کنین، از هرمز هم آب ببرین یزد خالی کنین دیگه. اینم من باید بهتون بگم؟ من نباشم این مملکت بفنا میره.
✍️سوال:استفاده از عکس پروفایل دیگران چه مجازاتی دارد؟ 🔸🔹پاسخ:مطابق قانون جرایم رایانهای سوء استفاده از نام یا تصویر دیگری جرم است. بر اساس ماده۱۶این قانون هرکس به وسیله سیستمهای رایانهای یا مخابراتی، فیلم، صوت یا تصویر دیگران را تغییر دهد یا تحریف کند مجرم است. بر اساس این ماده قانونی هرکس تصویر دیگری را با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از ۹۱روز تا۲سال، یا جزای نقدی از۵تا۴۰ میلیون ریال و یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. بر همین اساس سوء استفاده از تصویر دیگری و قرار دادن عکس شخصی دیگران روی پروفایل صفحه خود در فضای مجازی جرم است و در صورت شکایت شخص از این کار فرد خا.طی به مجازات قانونی محکوم میشود.
ثبت نیاز تحصیلی جدید