آموزش زبان بدن و هنر مذاکره
آموزش زبان بدن و هنر مذاکره

آموزش زبان بدن و هنر مذاکره

@BodyLanguage

🔹' هماهنگی حرکات'🔹

یک جنبه مهم در زبان بدن است که نشان دهنده توازن و انطباق بین زبان کلام و زبان بدن در ارتباطات شما با دیگران می‌باشد. در ادامه، توضیحات بیشتری در مورد هماهنگی حرکات زبان بدن آورده شده است:

تطابق با محتوا: حرکات بدن شما باید با محتوای گفتار شما هماهنگ باشند. به عنوان مثال، اگر شما در حال بررسی مزیت‌های یک محصول هستید، حرکات بدن شما باید اطلاعاتی را نشان دهد که با مزیت‌ها همخوانی دارد.

تاکید با حرکات: حرکات می‌توانند برای تاکید بر بخش‌های خاصی از مکالمه شما مفید باشند. مثلاً با جلوه دادن دست یا حرکت چشم، می‌توانید تاکید بیشتری بر روی یک نکته خاص داشته باشید.

آرامش در حرکات: حرکات شما باید آرام و هماهنگ باشند. حرکات ناگهانی و بی‌نظم ممکن است اطلاعات ناخوشایندی را انتقال دهند.

تناسب با فرهنگ: در برخی فرهنگ‌ها، برخی حرکات ممکن است به عنوان ناپسند یا توهین‌آمیز تلقی شوند. پس از تحقیق در مورد فرهنگ مخاطبان خود، حرکات خود را با توجه به این موارد انتخاب کنید.

مراقبت از انتخاب لباس: لباس‌های شما نیز می‌توانند به هماهنگی حرکات کمک کنند. لباس‌های مرتب و مناسب به فرصت‌های تجاری یا ارتباطی شما اعتبار می‌افزایند.

نکته‌ها: حداکثر توجه به چندین نکته یا حرکت همزمان. اگر حرکات شما بیش از حد پیچیده شوند، ممکن است پیام شما گمراه کننده باشد.

برنامه‌ریزی: حرکات بدن خود را برنامه‌ریزی کنید و از تنوع در حرکات استفاده کنید تا اطلاعات بهتری انتقال دهید.

image

✨چند نکته در خصوص سوال پرسیدن در مذاکره:

▪️هرگاه در مذاکره خواستید راه را ببندید یا می‌خواستید کاری کنید که به اصل برگردید و به حاشیه نروید، می‌توانید از سؤال ها استفاده کنید.
▪️سوال باعث می‌شود اطلاعات شما بالاتر برود و داشته‌های او کمتر بشود.
▪️در سوال پرسیدن هوشمندی لازم است، گاهی سؤال مبهم وگاهی باید دقیق باشد.
▪️هر گاه شما موردی برای سؤال پرسیدن ندارید، سؤال مبهم بپرسید تا در حین سخن به سوال اصلی برسید.
▪️اگر از شما سوال زیاد پرسیدند آنرا بر مبنای فضای جلسه بی‌اساس جلوه بدهید وبعدبه حرف خودتان برگردید.
▪️اگر جواب سؤالی را نمی‌دانستید، چنانچه فضا مطلوب بود و صداقت قابل پذیرش بود بگویید: «تا به حال با چنین موردی برخورد نداشتید»اما اگر شرایط اینگونه نبود، دادن پاسخهای کلیشه‌ای و کلی که نمی‌شود از آنها ایرادی گرفت جوابگوست، مثلا؛ بگویید:«بستگی دارد به...».


💥 کپی کردن زبان بدن طرف مقابل (حالت آینه‌ای)

حتما تاکنون در جلسات دیده‌ای که هنگامی‌که پا روی پا انداخته و یا دست‌به‌سینه نشسته‌اید ، فرد مقابل نیز متقابلا این کار را انجام داده است. اگر در هنگام صحبت، سر خود را به جهت خاصی می‌چرخانید، طرف مقابل نیز در هنگام صحبت به همان سو، روی می‌گرداند و صحبت می‌نماید. درواقع این ‌یک علامت خوب است. کپی نمودن ژست فرد مقابل، عملی غیرارادی است ، که زمانی که فکر می‌کنیم با فرد مخاطب در یک مسیر مناسب در حال حرکت بوده و نقطه مشترکی با وی داریم، از ما سر میزند.این به معنای است که مکالمه در مسیر درستی دارد و مخاطب در حال استقبال از مطالب شماست.

image

🔴چگونه با زبان بدن مناسب به دیگران #انگیزه بدهیم؟

🔴برای همه ما پیش آمده که در شرایط بحرانی آشنایان،دوستان و اطرافیان قرار گرفته ایم و نتوانسته ایم با کلمات مرهمی بر زخمهای آنها بنهیم. گویا زبان گفتار کمک کننده نبوده است!

✅بهترین حرکات غیرکلامی(زبان بدنی) که می تواند در شرایط بحرانی به افراد آرامش و انگیزه بدهند عبارتند از👇

⭕️سریعتر حرف زدن
⭕️تغییر در لحن صدا
⭕️حالت بدن باز
⭕️کف دستهای باز
⭕️تماس چشمی ادامه دار
⭕️لبخند
⭕️منعکس کردن زبان تن طرف مقابل

⚠️برای زنان رو به رو ایستادن، نزدیک ایستادن.
⚠️برای مردان در یک زاویه ۹۰ درجه قرار گرفتن

💢وقتی به کسی انگیزه خوبی می دهید احتمالا می بینید که مردمک چشم های او گشاد شده است. او به احتمال زیاد سرش را به علامت تایید پایین می آورد و به گونه ای رفتار می کند که انگار شما نظر او را بازگو کرده اید!