دانشگاه سیستان و بلوچستان

کسب رتبه علمی الف نشریه جغرافیا و آمایش شهری منطقه ای در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

بر اساس رتبه بندی جدید انتشار یافته توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علمی جغرافیا و آمایش شهری منطقه ای از رتبه ب به رتبه الف ارتقا پیدا کرد.بر اساس رتبه بندی جدید انتشار یافته توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علمی جغرافیا و آمایش شهری منطقه ای از رتبه ب به رتبه الف ارتقا پیدا کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از معاونت پژوهشی، نشریه علمی جغرافیا و آمایش شهری منطقه ای به سردبیری و مدیر مسئولی دکتر عیسی ابراهیم زاده و مدیر اجرایی مهندس سحر تیموری با صاحب امتیازی دانشگاه سیستان و بلوچستان منتشر می گردد. این مجله، فصلنامه علمی در حوزه‌های جغرافیا و آمایش شهری منطقه‌ای است که مقاله‌های علمی، پژوهشی و مروری در حوزه‌های آمایش روستایی، آمایش سرزمین، آمایش شهری، آمایش محیطی، آمایش ناحیه‌‌ای، برنامه‌ریزی شهری، جغرافیا طبیعی، جغرافیای روستایی، جغرافیای شهری، سیاست شهری، شهرسازی، شهرنشینی، شهرها و شهرستان‌ها، و عمران روستایی، به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی مبسوط منتشر می‌کند. این مجله محفلی و محملی ارتباطی برای بحث و تبادل نظر علمی است.
روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، کسب این موفقیت را به همه ارکان نشریه و همکاران دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی تبریک می­گوید و توفیقات روزافزون آنان را از درگاه ایزد منان آرزومند است.

image

🔴 در گزارش نظام رتبه بندی بین المللی تایمز، دانشگاه سیستان و بلوچستان موفق به کسب رتبه ۱۴ ملی گردید.


هفتمین جلسه از دوره هشتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان، روز پنجشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، هفتمین جلسه از دوره هشتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان، در نوبت صبح روز پنجشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۱ با حضور همزمان ۱۷ نفر از اعضا در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه بصورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ۷ نفر از اعضا در شهرهای مشهد و تهران بصورت الکترونیکی برگزار گردید.

🔸در ابتدای جلسه دکتر رضایی ریاست دانشگاه و رئیس هیات ممیزه ضمن عرض خیرمقدم، از همه اعضا درخواست نمود با رعایت عدالت و انصاف در رسیدگی به پرونده‌ها، شرایط سخت کار اعضای هیات علمی در دانشگاه‌های استان را نیز درنظر داشته باشند و تا حدامکان با رعایت مقررات، آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها، مساعدت‌های لازم را مبذول فرمایند.



🔸در این جلسه پرونده‌های متقاضیان از دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه ولایت (ایرانشهر)، مجتمع آموزش عالی سراوان و دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار مورد بحث و بررسی قرار گرفت که در نتیجه با ارتقای ۲ نفر از دانشیاری به استادی، ۲ نفر از استادیاری به دانشیاری، ۲ نفر مربی به استادیاری و ۱۱ نفر تبدیل وضعیت از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی موافقت گردید.



🔸ارتقا مرتبه از دانشیاری به استادی:
۱- دکتر گیلان عطاران (بیولوژی جانوری گرایش آبزیان)
۲- دکتر محمدنبی شهیکی تاش (اقتصاد عمومی گرایش مالی)



🔸ارتقا مرتبه از استادیاری به دانشیاری:
۱- دکتر جواد جمالزاده (ریاضی محض گرایش هندسه و‌ توپولوژی)
۲- دکتر سید فرید خلیفه لو (زبانشناسی همگانی)



🔸ارتقا مرتبه از مربی به استادیاری:
۱- دکتر سید فاضل میراحمدی (علوم باغبانی)
۲- دکتر بهروز نارویی (آمایش محیط زیست)



🔸تبدیل وضعیت از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی:
۱- محمدرضا نگهداری (مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی)
۲- عبدالرشید جام نیا (اقتصاد کشاورزی)
۳- مهدی یوسفی (مهندسی عمران گرایش سازه)
۴- عباس صالحی کیا (فیزیولوژی ورزشی)
۵- احسان سامانی (فقه و اصول)
۶- حامد صفای نیکو (مهندسی عمران گرایش سازه)
۷- بتول محسنی راد (زبان و ادبیات عرب)
۸- محمد علیخانی کوپایی (علوم کشاورزی گرایش باغبانی)
۹- میترا جباری (اصلاح نباتات گرایش ژنتیک بیومتری)
۱۰- محمدنواز رسولی زاده (ریاضی کاربردی گرایش آنالیز عددی)
۱۱- امیر رجایی (علوم کامپیوتر گرایش پردازش تصویر)



🔸روابط عمومی دانشگاه به همه این همکاران گرانقدر تبریک عرض می‌نماید و برایشان آرزوی توفیقات بیشتر دارد.

image

برگزاری کنفرانس فیزیک ایران ۱۴۰۱ در دانشگاه سیستان و بلوچستان

کنفرانس فیزیک ایران ۱۴۰۱ در روز دوشنبه ۱۴ شهریورماه با حضور اساتید و دانشجویان از سراسر کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی، کنفرانس فیزیک ایران ۱۴۰۱ امروز ۱۴ شهریورماه ساعت ۹:۱۵ با برگزاری مراسم افتتاحیه رسماً کار خود را آغاز کرد. در مراسم افتتاحیه دکتر یعقوبی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان و دکتر‌ آقابابائی سامانی دبیر کمیته علمی کنفرانس به ارائه سخنرانی پرداختند.
کنفرانس فیزیک امسال با تلاش و پیگیری‌های دانشگاه سیستان و بلوچستان و اساتید در کمیته اجرایی کنفرانس به نحو مطلوبی آغاز به فعالیت کرده است و به‌دلیل مجازی بودن امکان حضور و استفاده از تعداد بیشتری سخنران مدعو به ویژه از خارج کشور در کنفرانس ایجاد شده است.

در ادامه دکتر محمدعلی جعفری‌زاده سخنرانی خود را در بخش عمومی کنفرانس با عنوان «درهم تنیدگی و گذار فاز کوانتومی در هسته‌‌ها» ارائه کرد. سایر سخنرانی‌های عمومی کنفرانس به این شرح خواهد بود:

• دکتر آیرین شیوایی «تلسکوپ فضایی جیمز وب چشمانی نو بر روی کیهان»
• دکتر محمد صبائیان «فيزيك ليزر ميدان قوی؛ مفاهيم، تكنيك‌ها و كاربردها»
• دکتر پروز الهی «Ultra-high repetition-rate lasers: A new horizon in laser micromanaging and microsurgery»
• دکتر علی‌رضا ولی‌زاده «نوسانات عصبی، انتقال اطلاعات و کارکردهای مغز»
• دکتر آرمان شفیعلو «status of the Concordance Model of Cosmology»
• دکتر علی اسفندیار «Ion transport through angstrom scale channels for Highly efficient energy storage and harvesting»


در این کنفرانس از کل مقالات رسیده، ۱۰۰ مقاله به صورت پوستر و ۴۶ مقاله به صورت سخنرانی ارائه خواهد شد.

امیدواریم شاهد برگزاری هر چه باشکوه‌تر این کنفرانس به شکلی مفید و پربار و با حضور اعضای ارزشمند جامعه فیزیک کشور باشیم.

image

افتتاح خانه خلاق و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان توسط دکتر ستاری

خانه خلاق و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز ۷ شهریورماه توسط دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر علی خیرالدین معاون فناوری وزیر علوم تحقیقات و فناوری افتتاح شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه ظهر امروز در آیین افتتاح خانه خلاق و نوآوری در دانشگاه سیستان و بلوچستان با معاون علمی و فناوری رییس جمهور و معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری اظهار کرد: خانه خلاق و نوآوری دانشگاه با هدف جذب، پذیرش و اجرای طرح های نو و خلاقانه در حوزه های مرتبط با صنایع خلاق از بین دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در فضای اختصاص یافته از محیط این دانشگاه با همکاری دانشگاه سیستان و بلوچستان، پارک علم و فناوری و ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۱ راه اندازی شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.

رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: این مجموعه به گونه‌ای طراحی شده تا تیم‌ها و هسته مستقر بتوانند در محیط هم افزا گرد آیند و در راستای طرح خود تلاش نمایند.

وی ادامه داد: در راستای فراهم نمودن تردد ارباب رجوع و رضایت صاحبان طرح امکان تردد عامه مردم به این مرکز نیز فراهم شده است.

دکتر رضایی بیان کرد: خانه خلاق با وجود گذشت مدت زمان کوتاه از زمان بهره برداری توانسته ۷ شرکت و ۶ تیم را جذب و در راستای تجاری سازی طرح‌های آنها اقدام نماید.

image