دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی
دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی

دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی

@iauctbac

اولین جلسه کارگروه مرجعیت علمی در رشته های علوم انسانی و هنر با حضور مسئولین حوزه معاونت پژوهشی و تعدادی از استادان منتخب در کارگروه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دکتر ستار جداری سلامی معاون پژوهشی واحد تهران مرکزی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص بسته کاری پیشرفت علمی مرجعیت ساز و تمدن آفرین،روند اجرایی برنامه های پیشنهادی از جمله: برگزاری نشست ها ، کرسیها ، همایش ها ، تالیف کتب مرجع ومقالات اصیل را مطرح کرد.
این گزارش حاکی است، دکتر فریبرزی مدیر کل امور پژوهشی واحد تهران مرکزی در خصوص شناسایی اعضای هیات علمی یا استادان مدعو در رشته های علوم انسانی جهت همکاری در بسته مرجعیت علمی ولزوم سوق دادن عناوین رساله ها و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی به سمت موضوعات مساله محور که منجر به چاپ مقالات کاربردی جهت رفع پویش در جامعه شود تاکید کرد.
در ادامه هریک از اعضا جلسه در راستای انجام هر چه بهتر و کاملتر برنامه ها به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

image

جزئیات انتخاب واحد تکمیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی/قابلیت و امکانات جدید سامانه آموزشیار برای سهولت انتخاب واحد دانشجویان

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ایمان عطارزاده مدیر کل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی گفت: انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی حسب جدول زمانبندی استانی اعلام شده در جریان است. مطابق با جدول زمانبندی انتخاب واحد از ۱۹ شهریورماه تا ۲۴ شهریورماه نزدیک به ۷۵ درصد دانشجویان این دانشگاه انتخاب واحد خود را با موفقیت به انجام رسانده‌اند.

وی ادامه داد: سایر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که موفق به انتخاب واحد نشده‌اند، می توانند از فرصت انتخاب واحد تکمیلی و حذف و اضافه که در هفته جاری و آتی در اختیار آنها قرار گرفته می گیرد، استفاده کنند.

مدیر کل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در این دوره انتخاب واحد با توجه به توسعه زیرساخت‌های فنی و نرم افزاری، تغییرات اساسی در سامانه‌ها و شیوه اجرای انتخاب واحد به وجود آمد که رضایتمندی بسیار خوبی را برای دانشجویان به همراه داشت.

وی به تغییرات در سامانه‌ها و شیوه اجرای انتخاب واحد اشاره کرد و گفت: از جمله این تغییرات می توان به رونمایی از نسخه جدید سایت آموزشیار به آدرس edu.iau.ir با قابلیت‌ها و امکانات جدید برای سهولت در دسترسی به اطلاعات، ارائه نسخه آزمایشی سامانه جدید آموزشیار (مرحله اول اجرای نسخه آزمایشی در استان تهران بود و به مرور برای سایر استان‌ها نیز فعال شد) و اعمال تغییرات اساسی در UI/UX سامانه برای سهولت در دسترسی، افزایش تعداد نوبت های انتخاب واحد از ۴ نوبت در روز ( از حدود ساعت ۷:۳۰ الی ۲۳) به دو نوبت مفید صبح و عصر ( از ساعت ۸ الی ۱۳:۳۰ و ۱۴ الی ۱۹:۳۰) و دادن فرصت بیشتر به دانشجویان برای انتخاب واحد (از ۳/۵ به ۵/۵ ساعت در هر نوبت) است.

دکتر عطارزاده ادامه داد: از دیگر تغییرات صورت گرفته امکان ورود تمام دانشجویان صرفاً برای پرداخت شهریه در هر زمانی (خارج از بازه زمانی انتخاب واحد استانی)، امکان ورود تمام دانشجویان برای استفاده از خدمات آموزشی (مشاهده نمره، درخواست فارغ التحصیلی و ....) در هر زمانی (خارج از بازه زمانی انتخاب واحد استانی) است. همچنین تشکیل «ستاد متمرکز پاسخگویی» برای پاسخگویی برخط و راهنمایی و پرسش و پاسخ دانشجویان در سایت جدید فراهم و راهنمای لازم در صفحه اول سایت اطلاع رسانی شده است.

وی تأکید کرد: برای واحدهای دانشگاهی نیز بطور هم زمان سامانه مدیریت یکپارچه پاسخگویی برای راهنمایی و رسیدگی فرایند محور به درخواست‌ها فراهم شده است.

دکتر عطارزاده اظهار کرد: از جمله خدمات ارزشمندی که به زودی برای تسهیل در فرایند پرداخت دانشجویان عملیاتی و اجرا می شود، استفاده از کیف پول متمرکز برای تمامی امور دانشجویان است. ارائه پنجره خدمات آموزشی یکپارچه دانشجویان (SSO) نیز از جمله خدماتی است که به زودی در جهت تسهیل در فرایند ورود و دسترسی یکپارچه به خدمات آموزشی دانشجویان در دسترس قرار خواهد گرفت.

وی در پایان گفت: خدمات ارزشمند جدید دیگری مبتنی بر سامانه آموزشیار نیز طراحی و پیاده سازی شده است که به مرور در سامانه آموزشیار فعال و در دسترس دانشجویان و واحدهای دانشگاهی قرار خواهد گرفت.

image

برگزاری کارگاه تبیین بیانیه تعلیم و تربیت (نقش اساتید در گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی ) در واحد تهران مرکزی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، کارگاه تبیین بیانیه تعلیم و تربیت (نقش اساتید در گام دوم) به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی این واحد دانشگاهی و سخنرانی دکتر حسن بنیانیان مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

دکتر بنیانیان در جمع کثیری از اعضای هیئت علمی و اساتید مدعو واحد تهران مرکزی در خصوص برنامه پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم، گفت: خودکفایی اقتصادی، افزایش بهره وری و اثربخشی تحولاتی است که دانشگاه آزاد اسلامی می خواهد در قالب برنامه پنج ساله خود محقق سازد.

وی افزود: تحولات در دو بعد؛ تحولات داخلی شامل: رشد مداوم علمی، کارآفرین سازی دانش آموختگان و حاکم کردن گفتمان انقلاب اسلامی می باشد.
از طرفی تحولات در محیط پیرامون نیز شامل: نقش سازنده تر در پیشرفت اقتصادی، توجه به حل مسائل اجتماعی و توجه به حل مسائل فرهنگی منطقه خود نقطه هدف است.

مشاور فرهنگی دکتر طهرانچی در ادامه به حضور فعال در جهاد تبیین در اداء تکلیف الهی تاکید کرد و گفت: فراهم شدن بستر فرهنگی، تحقق بسته های کاری سند تعالی و تحول دانشگاه آزاد اسلامی، تبیین و توضیح بیانیه ریاست دانشگاه در تعمیق و گسترش نقش دانشگاه در حل مسائل فرهنگی واجتماعی جامعه از برنامه های مهم است که باید به آن بپردازیم .

بنیانیان در بخش دیگری از سخنان خود با تاسی به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص انتظار ایشان از اساتید دانشگاه ها
که فرموده اند: "یک نکته ى دیگرى که مناسب است به شما اساتید عرض بکنیم، این است:
استادى یعنى که استاد جایگاه تأثیرگذارى در ذهن شاگردان خودش دارد؛ خاصیت علمى شما بر دانشجو و تعلیمى که به او میدهید، یک جایگاه اثرگذارى براى شما در ذهن او به وجود مى آورد؛ از این جایگاه براى تربیت دانشجویانتان استفاده کنید.
از او شخصی امیدوار، شجاع، داراى اعتماد به نفس، داراى ایمان بسازید.
وی در ادامه بیان داشت: ما به علوم انسانی بومی و اسلامنیازمندیم و باید تلاش سازمان یافته و جامعی برای تحقق این امر به منظور نجات از مشکلات داخلی را آغاز کنیم.

بنیانیان گفت: در شرایطی باید اقدام به تولید علوم انسانی بومی مبتنی بر اندیشه های اسلامی نماییم که الزام آن:
۱)شناخت مبانی معرفتی اسلامی است.
۲)شناخت عمیق وانتقادی نظریه ها وسیر تحولات علوم انسانی تولید شده در سایر مکاتب است.
۳)شرایط و نیاز های درونی جامعه امروز و فردای کشور است.

وی خاطرنشان کرد: ما اگر جامعه ای مستقل از نظم ظالمانه حاکم بر روابط جهانی و آسیب های فرهنگی زندگی امروز بشری، بخواهیم و اراده ایجاد تمدنی نوین براساس مبانی اسلامی داشته باشیم؛ باید در کنار تلاش آگاهانه برای اصلاح فرهنگ عمومی از رهگذر فعالیت های مستقیم فرهنگی، کارکرد فرهنگی سایر ساختارها ونظام های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، دفاعی، بهداشتی و درمانی و...... را اصلاح کنیم و این به مفهوم تلاش برای نظام سازی اسلامی و مقدمه آن تولید علوم انسانی اسلامی است.

مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: از آن جا که تحقق سیاست های فرهنگی باید همزمان از بالا به پایین و پایین به بالا تحقق یابد از این روی؛
همزمان که مدیران ارشد اجرایی موظف می شوند که به موازات حل و فصل مسائل روزمره به اصلاحات بنیادین نظام تحت مسولیت خود بپردازند، باید مدیران میانی نیز موظف به شناخت و اصلاح داده و ستاده سازمان تحت مسولیت خود با فرهنگ ومسائل اجتماعی بشوند.

از دیگر محورهای مورد بحث این کارگاه می توان به :بیماری فرهنگی فراگیر به عنوان مانعی بزرگی در حل مسائل اجتماعی کشور، بیماری انتظار شروع اصلاح از دیگران، سیاست زدگی، درآمدهای نفتی، اعمال مردم سالاری، تخصص زدگی، فرهنگ به عنوان یک هویت، تعریف مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و ... اشاره کرد.

image

ولین دوره طرح حامیم در مشهد مقدس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، به همت نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، اولین دوره طرح حامیم(حلقه های میانی) با حضور ۱۶۰ نفر از دانشجویان فعال فرهنگی،سیاسی آقا و خانم دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در دو گروه از تاریخ ۱ الی ۶ مردادماه در شهر مشهدمقدس برگزار شد.

حجت الاسلام مرتضی جلیلی مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در خصوص برگزاری این دوره گفت:

هدف از برگزاری این طرح مشارکت دانشجویان در فعالیت های فرهنگی و سیاسی دانشگاه است و این نقطه ی شروعی است که دانشجویان در تمام فعالیت های دانشگاه خود مجری و برگزار کننده باشند و کار را تماما انجام دهند.

گفتنی است در این طرح دکتر آقامیری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین جلیلی مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین کرمی مدیر کل فرهنگی اجتماعی نهاد رهبری در دانشگاه ها، حجت الاسلام والمسلمین راجی رییس اندیشکده راهبردی سعداء به ایراد سخنرانی پرداختند.

از جمله کارگاه های برگزار شده در اولین دوره طرح حامیم می توان به: امام شناسی، جهادتبیین، مهارت های انتخاب همسر، دستاورد های انقلاب اشاره کرد.

image