#مذاکرات 2 پست

اپل در مراحل اولیه مذاکرات با شرکت‌های چینی CATL و BYD برای تامین باتری‌های موردنیازش برای خودروی برقی خود قرار دارد.

🔰به گفته منابع آگاه، مباحث این مذاکرات تغییر کرده‌اند و هنوز نمی‌دانیم مذاکرات این کمپانی‌ها به نتیجه خواهد رسید یا خیر. کوپرتینویی‌ها ساخت تاسیسات تولید باتری در خاک ایالات متحده آمریکا را یکی از شرایط هرگونه معامله با این کمپانی‌ها اعلام کرده‌اند.

CATL مطرح‌ترین تامین‌کنندگان باتری برای شرکت‌های خودروسازی مانند تسلا است، اما به علت تنش‌ها میان دولت واشنگتن و پکن تمایلی به ساخت کارخانه در خاک آمریکا ندارد و البته درباره هزینه‌های چنین اقدامی هم نگران است. با وجود چنین موضوعی، هنوز اتمام مذاکرات اپل و CATL مشخص نشده است.

اپل تا به امروز اطلاعات رسمی درباره خودروی برقی‌اش و پروژه مربوط به آن منتشر نکرده و CATL به عنوان بزرگترین تولیدکننده باتری خودروهای برقی هم درباره گزارش اخیر اظهارنظری نکرده. BYD که چهارمین تولیدکننده باتری خودرو در جهان است هم از اظهارنظر خودداری کرده. با این وجود، ارزش سهام BYD افزایش پیدا کرده است.
گزارش‌ها از مدت‌ها قبل به توسعه فناوری‌های خودروان از سوی اپل اشاره می‌کنند و البته می‌دانیم کوپرتینویی‌ها به دنبال حضور در بازار خودروهای الکتریکی هستند و با چندین شرکت هم مذاکره کرده‌اند که تمامی آن‌ها شکست خورده‌اند. با این حال شاید در سال ۲۰۲۴ چنین خودرویی معرفی شود.

گفته شده بود که اپل از یک فناوری انقلابی در باتری خودروی برقی‌اش استفاده می‌کند، اما مشخص نشده CATL و BYD تا چه اندازه در این تکنولوژی نقش خواهند داشت، البته شاید کوپرتینویی‌ها بکل چنین پروژه‌ای را کنار گذاشته باشند.

منبع خبر:digiato
#اپل #مذاکرات با شرکت های چینی #cata_byd #خودرو_اپل

image

📣 مایکروسافت به دنبال خرید شرکت Nuance با قیمت 16 میلیارد دلار

🔰 به نظر می‌رسد که مایکروسافت در حال رایزنی برای خرید شرکت Nuance Communication، فعال در زمینه فناوری تشخیص صدا با قراردادی به ارزش 16 میلیارد دلار است.

🔹به گفته افراد نزدیک به این دو شرکت، مذاکرات در جریان است و احتمالا نتیجه این گفت‌وگوها و جزییات قرارداد در هفته آینده مشخص خواهد شد. گفته می‌شود که رقم پیشنهادی برای Nuance، مبلغ 56 دلار برای هر سهم است.

🔹بلومبرگ به نقل از منابعی که خواست نامشان فاش نشود، اعلام کرد که نتیجه این مذاکرات می‌تواند برای شرکت اپل نیز مهم است چرا که فناوری Nuance در دستیار صوتی سیری اپل نیز استفاده می‌شود. موتور تشخیص صدای این شرکت برای شنیدن و تشخیص درخواست‌های کاربران توسط سیری به کار گرفته می‌شود.

🔹هنوز مایکروسافت و Nuance واکنشی را در قبال این خبر نشان نداده‌اند. با این حال، تصاحب این شرکت توسط مایکروسافت، می‌تواند دومین خرید بزرگ مایکروسافت در طی سال‌های اخیر باشد. ردموندی‌ها در سال 2016، شرکت لینکدین را به پرداخت 24 میلیارد دلار خریداری کردند.
🔹باید منتظر ماند و دید که این قرارداد و البته تصاحب Nuance توسط مایکروسافت، چه تاثیری بر آینده سیری اپل خواهد داشت. مدیران Nuance در سال 2013 اعلام کردند که فناوری این شرکت، نقشی کلیدی را در دستیار صوتی سیری ایفا می‌کند.

🔹اگر این دو شرکت به توافق برسند، اپل احتمالا با محدودیت‌هایی مواجه و به توسعه تحقیقات خود در زمینه فناوری تشخیص صدا مجبور خواهد شد تا از این طریق بتواند امکان خدمت‌رسانی دستیار صوتی سیری را بدون اتکا به دیگر شرکت‌ها فراهم کند.

🔹البته این اولین باری نیست که شنیده‌هایی مبنی بر خرید Nuance به گوش می‌رسد. در سال 2014 نیز در خبرها آمده بود که سامسونگ به دنبال خرید این شرکت است که البته در نهایت توافقی میان دو شرکت حاصل نشد.

🌐منبع خبر: itiran
#مایکروسافت #شرکت #سامسونگ #مذاکرات #اپل

image